ШЛ: Ливърпул - Атлетико М 11.03.202 [22:00] 2:3

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ШЛ: Ливърпул - Атлетико М 11.03.202 [22:00] 2:3

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2020 02:39

Спокойно, изглеждаш като чичка, който ще се пръсне от злоба, съвсем сериозно. Яко е, че отборът те кара да влизаш във форума от няколко дни. Явно ти е бръкнал много надълбоко. :lol: Иначе се беше покрил стабилно и не се и вясваше и в темите. Айде сега завърти и напусни. 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 мар 2020 02:54

Няма да правя рецензия на написаното от вас, но все пак имате късмет, че днес съм в добро настроение и затова ще ви пиша Среден 3. 8-)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 12 мар 2020 04:09

smoothc написа:
Надявам се, че за ЛЕ си също толкова добър в прогнозите

Там дори съм още по-добър 8-)

p.s.
И през този сезон Манчестър Юнайтед остава единственият отбор, който е успявал да спечели и ВЛ и ШЛ в един сезон, като това се случи през 1999 и 2008.
8-)

Жалко за трудът и раздаването на всички.

Кое пък е жалкото? А нямаше ли да е жалко, ако Атлетико бяха отпаднали?
Общ резултат 4-2 и било жалко, че Ливърпул отпадат от турнира...
Е, този път дори и Анфилд не успя да ви спаси! Аз като ви казвам, че не сте това което изглеждате(привидно) в ШЛ и имате/имахте доста голям спортен шанс - вие не ми вярвате.

Клиничен си ами, то всеки който е за преглед в клиника е клиничен (случай)
Ако беше сложил двойките след всяко 1X щеше да си стопроцентов

Ха, че смешно, падам от смях... Ха, ха, ха. :arrow:

Лесно е да говориш за миналото, неща които са се случили и всеки знае. Нека сега аз да ти кажа нещо за бъдещето.
2022г :arrow: Ливърпул все още е единствения английски отбор 6 (ШЕСТ, ТРИ+ОЩЕ ТРИ) пъти Европейски Шампион по футбол :!:

Жалко е когато анти-футболът продължава за сметка на хубавия, нападателен и динамичен футбол, ама ти как да го разбереш това, като при Оле играете по същия начин срещу големите отбори, както Атлетико. Като се сетя как се бяхте окопали на Трафорд последните 10 мин срещу нас...Пълен смях!!! Пръснали 600 мил за играчи и я ряпкат, като Локо ГО :oops: И после няглеят и ми говорят за късмет!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 мар 2020 07:34

smoothc написа:Няма да правя рецензия на написаното от вас

Фен на отбор играещ в четвъртък се хвали с успехи преди 12 години :lol: :oops:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 мар 2020 08:34

Хубав сезон правихте и заслужавахте поне още един трофей.
Изображение

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 12 мар 2020 09:14

Разочарован съм, но ще драсна няколко реда.
Страхотен мач се получи, дори и като драма и лайнян резултат накрая. Това е.
Ливърпул игра страхотно, това ме радва, защото напоследък имаше поводи за притеснение.
Не е случайно, че в тази тема са писали основно фенове на Барса и МЮ. Мисля че е редно да ги оставим да злобеят, заслужават след толкова мъки, който изживяха. При тях с пълна сила важи шопското правило - не е важно Нане да има магаре, важно е Вуте да няма.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 12 мар 2020 09:14

Че ще е трудно беше ясно още при жребия...Атлетико на Симеоне са костелив орех, играят грозен защитен футбол, но постигат успехи с него точно срещу отворени и динамични отбори като Ливърпул...
Жалко е че отпаднахме, особено след като направихме толкова пропуски, но това е правилото във футбола... като не вкараш, ти вкарват....След грешката на Адриан и след 100 минути тичане силите свършиха и логичното се случи...
Майната му, животът продължава. Шампионска лига ще има и догодина. То и без това тая година с отлагането на мачове, мачове без публика и общата ситуация не е ясно дали изобщо ще завърши този турнир...което е много кофти за футбола и за нас като зрители
Дано на не прекъснат Премиър лигата че това ще остави голяма горчилка. Да вземаме две победи и да печелим титлата преди да се наложат още по-драстични мерки
YNWA

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 12 мар 2020 10:07

Живи и здрави, бъдете си ларж и да не ви пука :mrgreen: ;)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 мар 2020 10:37

Болезнен мач!
Когато отправиш 30 удара към противниковата врата, водиш само с 1-0 и въпреки това не падаш духом и не се отчайваш, продължаваш да оставяш сърце и душа на терена и някак си с кански мъки най-сетне реализираш гола на спокойствието, броени минути по-късно вратарят ти да те закопае по този начин, плюе на труда на целия отбор...еми не мога да виня нито един от полевите играчи, те дадоха всичко от себе си. След този развой дали имаха вече физическите и психическите сили за нещо повече? Те да не са от стомана? И трите гола според мен бяха вратарски и ако Алисон беше на вратата, нито едно от тези изстрелчета нямаше да влезе.
Болезнен мач.....

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 12 мар 2020 17:18

Болезнена загуба,да!На фона на тоталното размазване още недоумявам как мача не завърши поне 3-0.Атлетико имаха целия късмет,който им липсваше с РеалМ.в двата финала.Лошото за тях е,че никога няма да спечелят ШЛ с тази игра.Не може да разчиташ само на късмета,трябва да градиш,а не само да рушиш.Хубавото за Ливърпул е,че ще играят още много финали и ще печелят още много купи,просто защото сме класа и фактор в Европа.А още по-хубавото е,че посредствения отбор на Юнайтед няма никакъв шанс в близките години нито за местната Лига,а още по-малко за ШЛ.Така че не виждам откъде им идват тези изблици на радост :lol:.Единственото,което могат да правят феновете им е да завиждат и злобеят и точно това се и случва.Горе главите,отпаднахме незаслужено от отбор с класи под нашите възможности.Но сами сме си виновни заради безбройните пропуски.Адриан не искам да го коментирам,само ще кажа,че Алисон не би допуснал първите два гола!Само Ливърпул!
Формата е временна,класата е вечна!

Върни се в “Ливърпул”