cskarcheto92 написа:Те тези ревльовци ще излязат след реванша (след като отстраним Атлетико) и ще ни обясняват колко сме добри, велики и т.н. Преди смятах тези хора за максималисти, но тяхното е наглост. Такива дето след мача в Каталуня ни отписваха, а после се гордяха с отбора хаха. Тея дето са против дадени футболисти и Клоп,, а след месец ще ми се радват на титла.

... може ли само едно "леко" уточнение...? не е максимализъм , нито е наглост , а най-малкото в "реване" - това когато някой каже точно и ясно какво мисли. Както на теб например ти харесва да бием на всяка цена -така и на мене ми харесва, както ти се радваш , така се радваме и мисля, че имаме пълно право да се радваме и всички ние ОСТАНАЛИТЕ! Това дали ще играем хубав, открит, динамичен и приятен за окото нападателен футбол и така ще бием , или с грозна игра ще бием, никой не омаловажава победата! А и не вярвам и някой да омаловажи и титлата, и всички успехи на отбора на който симпатизира. Но разбери, че няма заради теб, заради това че не ти харесва и дори се дразниш ако някой сподели мнение различно от твоето - останалите да пишат само това което се харесва на теб и на още двама или трима малко по-нервнички и нахални във форума. Вие явно не разбирате, че по този начин отблъсквате от форума много хора с тия свои просташки изблици , обиди и безсмислени нападки срещу всеки със собствсено мнение!? Ако имаш различно от мнението на другия и не се сдържаш да му го обясниш - обясни му го на нормален , човешки език развий му своята теория или виждане , дай своите доводи, факти или доказателства..., но не спори заради спора, а заради това каква и къде е истината... И да не вземеш сега да си мислиш, че се заяждам , че търся конфликт ? НЕ! Или пък най-малкото се опитвам да се правя на по-умен или разбиращ, или на "нещо повече"......... НЕ! Всеки за себе си е малко или много умен за едно или друго.... , и малко или много не разбира други неща ... Но няма умни хора за всичко!
Ай дано съм ти бил поне съвсем малко полезен ... ? Ако не здраве да е ! На един тук вече съм се зарекъл никога за нищо да не му обръщам внимание, защото е от ония, които по рождение са умствени закърнели и каквото и да му се напише си е нахалост... тракане на клавиатура... На този господин , който репликира всеки дал свое мнение тук - за всичко но не с нормален тон а като последния идиот, на този и господ вече не може да му помогне!