ВАР за момента осигурява СПРАВЕДЛИВОСТ в пъти повече, отколкото всеки съдия...да не говорим за Богдан Дочев и божията ръка на Марадона. Много лекенца бяха свикнали в 90% от ситуациите да сме прецакани и сега не могат да си намерят място от яд. В тази игра трябва да има спортсменство, справедливост и спортно щастие (не съдийско!!!). Гот им беше на някои помияри, когато миналата година за 11мм. не ни зачетоха гол срещу Сити, но технологиите просто осигуриха справедливото отсъждане - приемам го, въпреки, че беше срещу нас.
Мача не беше лесен, вълците са много стабилно отборче. Но някой има ли съмнение, кой беше по-добрия отбор? Накрая били натресли 2 шута и не уцелили вратата...ами да са я уцелили! Или само нашата врата трябва да е висока като на ръгби, та да влиза всичко, за кеф на разни тъпаци??? Ами ако от нашите още по-чисти положения бяха влязли шутовете ма Джини, Боби, Салах??? Какво сега, като бием с един гол и да не ни дават 3 точки??? А преди години Челси и Юнайтед като биеха с 1 гол било много велико, гросмайсторско и т.н.
Кеф ми е, че както казва Клоп има още къде да се подобраваме, връщат се скоро контузените, идва Минамино, очертава се още по-добра 2020г.!!! Е, за някои това ще е още по-голяма болка в задника, от което на мен още повече ми е кеф!!!