ВЛ: Ливърпул - Евертън 04.12.2019 |22:15| 5-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Евертън 04.12.2019 |22:15|

Мнениеот sinqkrepost1914 » 05 дек 2019 00:38

PlamenZ написа:
PlamenZ написа:Състава е екстра. Ще ги пребием с лекота.

След мача само сменям времето на глагола в казаното 5 мин. преди мача - Пребихме ги с лекота. :lol: :lol: :lol:

Тънък познавач си ти :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Евертън 04.12.2019 |22:15| 5-2 FT

Мнениеот ralka_levskarka » 05 дек 2019 00:48

Честита победа! Много яко ги окъпахме :) Интересно ми е, като играят срещу Сити, ще пляскат ли пак феновете на Евертън при гол на гражданите :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Dani_Liverpool
Контакти:

Мнениеот Dani_Liverpool » 05 дек 2019 01:00

Много хубав мач и красиви голове; истинско удоволствие бе да го гледам!

Единствената ми забележка е, че Клоп извади твърде рано Ориги. Заслужаваше да остане по-дълго на терена, вървеше му играта и мисля, че щеше да вкара трети гол.
Ще е много интересно да го видим като център нападател, с Мане и Салах по крилата.

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 05 дек 2019 01:02

sinqkrepost1914 написа:
PlamenZ написа:
PlamenZ написа:Състава е екстра. Ще ги пребием с лекота.

След мача само сменям времето на глагола в казаното 5 мин. преди мача - Пребихме ги с лекота. :lol:

Тънък познавач си ти :lol:

Справедливостта изисква да кажа, че не съм само аз - и Клопо го чува футбола :lol:
С новите лица в състава днес малко изкуца синхрона на моменти, но пък бяхме много интензивни и нестандартни. Без да подценявам никой, но за мен Ориги е играч на мача. Заслужава повече шансове като титуляр. Шакири след толкова дълга пауза се справи добре. С тоя "втори" състав от резерви ще вземем да бием и за Карабао къп... :)
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 05 дек 2019 01:25

Liverpool forever_95 написа:
Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:А тоя Вайналдум цял мач какво прави?

Още веднъж да го зададеш тоя въпрос искаш ли?

Офанзивните му качества са кръгла нула. Нооо, един път на седем/осем мача я златен боц вкара, я някой късметлийски гол и го изкарваме голям футболист, а можещият човек с номер 15 седи на пейката.

Ай ся пак си пусни мача и виж колко топки спечели...в колко ситуации я запази и подаде иначе ставаше лошо...не знам що гледате изобщо
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 05 дек 2019 01:36

Dani_Liverpool написа:Много хубав мач и красиви голове; истинско удоволствие бе да го гледам!

Наистина, какъв страхотен мач само!? А никой (освен Пламен) не можеше да предположи подобен развой, гледайки нестандартния състав. Липсата на Матип отзад се усеща, но когато имаш такъв Мане... няма никакво значение! :lol: Мането беше с 2 класи над обичайното си първокласно ниво. Просто феноменални асистенции направи и страхотен гол заби, но там заслугата е по равно, ако не и повече на Трент за хубавия пробив и пас. Впрочем ТАА е вече втори по асистенции в Лигата с шест, а преполовяването на сезона е далече. Шансовете да подобри рекорда от миналата година са много добри! Изобщо - чупят се рекорди всякакви и май единствения проблем е, че договора на Клопо е само за още 2.5 години...
ПП: Сега докато разглеждам разни статистики, видях че на втори, след Върдж по пасове е Caglar Söyüncü от Лестър. Би било добре ако някак си им го отмъкнем. Момчето прави страхотен сезон, млад е, и със сигурност е за предпочитане пред Ловрен.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 дек 2019 02:02

wu_dnica написа:
Liverpool forever_95 написа:
Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:А тоя Вайналдум цял мач какво прави?

Още веднъж да го зададеш тоя въпрос искаш ли?

Офанзивните му качества са кръгла нула. Нооо, един път на седем/осем мача я златен боц вкара, я някой късметлийски гол и го изкарваме голям футболист, а можещият човек с номер 15 седи на пейката.

Ай ся пак си пусни мача и виж колко топки спечели...в колко ситуации я запази и подаде иначе ставаше лошо...не знам що гледате изобщо

Абе моля ти се, не си губи времето тука...Вайналдум е играл Офанзивен халф, вътрешен халф, дефанзивен халф и Крило в кариерата си досега и на всяка една позиция и във всеки от отборите си е играл на високо ниво - бива го във всяка една фаза на играта, не можеш да го пресираш, защото пази изключително добре топката и успява да се измъкне от всякакви ситуации, вкарва голове (най-вече за Холандия, където обикновено е най-атакуващия от халфовете им всеки един мач), капитан е на националния отбор когато Ван Дайк не играе, в топ 30 за Златната топка....но щом той тука е казал, че не става значи не става и това е - нищо друго няма значение!

(нищо от казаното горе, не означава, че считам Чембърлейн за слаб или не можещ футболист...но един има един много по-можещ от нас дето е треньор на тоя отбор и той си решава кой ще му е най-полезен във всеки мач - има достатъчно мачове дори само тоя месец, че всички да поиграят колкото им душа сака. И само 43 точки като играе не можещия Вайналдум...а ако не го бяха пускали точките сигурно щяха да са поне двойно досега)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 дек 2019 02:24

Феноменални Мане и Ориги. Когато Ориги го привлякохме си спираше топката с корите и не можеше да си уцели краката. В Лил успя да влезе с най-лошия отбор на сезона. Какъв прогрес, само да е жив и здрав. Мани ги унищожи днес, каквото и да кажем ще е малко

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 05 дек 2019 09:11

Ебахти карабатаците дето има тук. Това че съм фен на Ливърпул не означава, че трябва да харесвам всеки играч и да се придържам към всеобщото мнение. Това че е в топ 30 на златната топка е защото Ливърпул стана шампион на Европа, а не защото притежава някакви изумителни качества. Щом ви харесва начина, по който играе и го боготворите, виждам колко разбирате от футбол. Играчи като Шаби Алонсо и Масчерано бледнеят пред Вайналдума за вас, а ония колко технични и разчупени бяха.
Всъщност имаме играчи които умеят да гърдират топката и да я пазят - Фабиньо, Милнър, Хендерсън. А кой ще организира атаките? Колко пъти Вайналдум е тръгнал на дрибъл и е преминал един или повече съперници? Колко пъти е дал ключов пас за момчетата отпред? А от колко време е в Ливърпул? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 05 дек 2019 10:03

Liverpool forever_95 написа:Ебахти карабатаците дето има тук. Това че съм фен на Ливърпул не означава, че трябва да харесвам всеки играч и да се придържам към всеобщото мнение. Това че е в топ 30 на златната топка е защото Ливърпул стана шампион на Европа, а не защото притежава някакви изумителни качества. Щом ви харесва начина, по който играе и го боготворите, виждам колко разбирате от футбол. Играчи като Шаби Алонсо и Масчерано бледнеят пред Вайналдума за вас, а ония колко технични и разчупени бяха.
Всъщност имаме играчи които умеят да гърдират топката и да я пазят - Фабиньо, Милнър, Хендерсън. А кой ще организира атаките? Колко пъти Вайналдум е тръгнал на дрибъл и е преминал един или повече съперници? Колко пъти е дал ключов пас за момчетата отпред? А от колко време е в Ливърпул? :lol: :lol: :lol:

На всички ни е ясно, че не харесваш Вайналдум. Няма проблем с това. Проблемът е, че го повтаряш всеки мач без оглед на играта на Вайналдум. Аз също съм се изказвал доста негативно за него, особено в гостуванията на отбора, но в момента е в много добра форма. По-скоро при теб стои въпроса за очакванията, които имаш към него. Той никога няма да е като Алонсо, но и никой не очаква това от него. Днес отборът играе в друга схема с много интензитет по крилата и той отлично пасва в нея. Затова и не се усеща липса на креативност в центъра (в повечето мачове) - на нас просто не ни трябват подобен тип халфове.
Наслаждавай се на победите на отбора и не се ядосвай за глупости ;)
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”