ШЛ: Ливърпул - Наполи 27.11.2019 |22.00| 1:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ШЛ: Ливърпул - Наполи 27.11.2019 |22.00|

Мнениеот wolf » 01 дек 2019 04:06

Liverpool_EC написа:Отскоро си тук и си изтървал едни 3 г спорове преди това, които няма как да ти преразкажа. Но все пак ще пробвам с два реда :) -след като 3 (ТРИ) години слушахме как Клоп е некадърник и няма да ни донесе трофей с тази красива и динамична игра и как само ги изморявал и контузвал, СЕГА, след като донесе трофей и отбора почна да играе по пестеливо заради безумната програма се почна ново 20 - не играем красиво и не мачкаме. Клоп и със 114т да стане шампион, пак ще има някой да мрънка за нещо. Затова ти казвам, че за мен спора приключи на 1.ЮНИ 2019. Не мога да ходя след всеки недоволен и да му обяснявам какво постигна този (не)човек и как :!: И аз не гледам игра или трофеи-други по-важни в дългосрочен план работи стават...ама който иска да гледа мачовете с Наполи на повторение и да си мисли, че това е по-важно и че е реалноста.

Де да бяха само 3 :lol: Аз след няколко месеца правя 10 години в тоя форум, ти имаш само година по-малко. Тука спорове, клевети и изисквания има откакто аз го помня тоя форум. Дори при най-големите победи, дори когато Ливърпул за първи път след 90та е на нивото на ОНЗИ отбор от 70те и 80те. Дори сега има хора които още ги е страх да повярват или да гледат позитивно на нещата.

Върни се в “Ливърпул”