ШЛ: Ливърпул - Генк 05.11.2019 |22.00| 2:1
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Ливърпул - Генк 05.11.2019 |22.00|
Интересен, шарен, състав! Ше шиеме и добре, и много! Победа без много, много зор!

Я кажете къде го гледате мача?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Я кажете къде го гледате мача?
SopCast на руски. Има 2-3 минутно забавяне от живото предаване, но качеството е много по-добро.
malko_kuh написа:Gil-galad написа:Я кажете къде го гледате мача?
SopCast на руски. Има 2-3 минутно забавяне от живото предаване, но качеството е много по-добро.
Арена спорт 4
Hala Madrid
Играем в интересна схема - 4-4-2. Ориги и Салах нападатели, а Окса и Вайналдум си сменят местата и нахлуват от втора позиция зад тях. Кейта и Фабиньо са с по-дефанзивни функции в центъра, а беговете, както обикновено, са много активни в атака. Не си спомням да сме играли с тази схема преди, но явно съперникът позволява експерименти.
Hala Madrid
gogovcite написа:malko_kuh написа:Gil-galad написа:Я кажете къде го гледате мача?
Арена спорт 4
Лийнк, сайт нещо ми дайте

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:gogovcite написа:malko_kuh написа:Gil-galad написа:Я кажете къде го гледате мача?
Арена спорт 4
Лийнк, сайт нещо ми дайте
Сори, аз имам телевизията.
Hala Madrid
gogovcite написа:malko_kuh написа:Gil-galad написа:Я кажете къде го гледате мача?
Арена спорт 4
На кой е Арена 4