ШЛ: Генк - Ливърпул 23.10.2019 |22:00| 1-4 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: ШЛ: Генк - Ливърпул 23.10.2019 |22:00| 1-4 FT

Мнениеот plmar » 24 окт 2019 22:07

Sardukar написа:Окса след контузиите е една по-пъргава версия на Баркли. Много се залъгвате, ако си мислите, че този човек има класа за целите Ви. Ако започне срещу Спърс вместо Хендо ще видите разликата :mrgreen:

И ти кога го разбра? За втория му гол, Зевс,от Олимп ли му начерта траекторията?
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ШЛ: Генк - Ливърпул 23.10.2019 |22:00|

Мнениеот wolf » 25 окт 2019 01:59

plmar написа:
sinqkrepost1914 написа:Кейта май е на път да се окаже провал. Лично мен изобщо не ме впечатлява. Нито в единоборствата, нито с извеждащи подавания. Сякаш друг играч гледахме в бундеслигата .. Сега ше кажете, че бил контузен до скоро, ама другия, който беше в идентично положение днес вкара 2 гола.

В грешка си, още малко.

Лалана го чакахме 2 години и нещо да блесне. Лукас изигра 1 полусезон на най-високо ниво за 10 години. Мисля, че можем да си позволим да чакаме в момента

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ШЛ: Генк - Ливърпул 23.10.2019 |22:00| 1-4 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 25 окт 2019 05:36

Oxlade Chamberlain goal was the first goal scored from outside the area from a Liverpool midfielder since Oxlade Chamberlain goal vs City.
В началото на сезона имахме една дискусия за липсата на голове извън наказателното и кой може да наруши тази негативна серия ;)
Sardukar написа:Окса след контузиите е една по-пъргава версия на Баркли. Много се залъгвате, ако си мислите, че този човек има класа за целите Ви. Ако започне срещу Спърс вместо Хендо ще видите разликата :mrgreen:

Гледали сме го срещу Сити няколко пъти, ама щом със Спърс е мача в който ще си проличи класата му...ще изчакаме :lol: :lol: :lol:
Звучиш така все едно вчера го привлякохме и ще прави дебюта си...дали не се водиш от наблюденията си за него в Арсенал. Същите приказки сме ги слушали и за Ван Дайк, Салах, Мане, Милнър и т.н

Върни се в “Ливърпул”