ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 20.10.2019 |18:30| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 20.10.2019 |18:30| 1-1 FT

Мнениеот KOPScousers » 22 окт 2019 12:41

kircho_baretata написа:Да сменим малко темата. Четох някъде, че от последните 14 мача в които ни е свирил Аткинсън сме спечелили само 2. Включително срещу Сити миналия сезон, спомнете си балтията на Компани срещу Салах и срещу Лестър, неотсъден наказателен удар спрямо Кейта. Съдиите не влияят, въобще.

Ама не ве, ние сме купили ВАР, ФА, кралицата и даже сме отговорници за брекзита, само и само да станем шампиони. Ние пуснахме историята с расизма и заради нас Англия обвини България, че сме расистки животни, само и само Рахимчо да се нарани психически и да му падне морала, че е основен играч на Чеп и компания. Тази статистика за Аткинсън не може да е вярна, отказвам да повярвам в подобна статистика, след като сме изкупили всичко живо в Англия! :evil:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 окт 2019 21:54

Liverpool forever_95 написа:
Liverpool_EC написа:Вайналдум снощи го поставиха в списъка с 30те номинирани за Златната Топка. Не е зле, след всичките простотии дето изписа по негов адрес. Естествено не е нужно да спираш с тях сега, все пак те назначих за дежурен за целия сезон 19/20 :lol: :lol: :lol:

А кой беше ти, че да назначаваш? :shock:

Абе Дечо, ти го изтърка тоя въпрос за 2,3 седмици само :lol: Толкова ли не можеш да измислиш нещо по-оригинално? Аз те питам как така Вайналдум е в топ 30 на футболистите за мин година, след като според теб е най-слабия халф на планетата. Има сериозни разминавания между теб и...всички останали, които гледат мачове на Ливърпул :lol: :lol: :lol: Виж Лалана, като вкара първи гол от 2г и кусур насам, почна да ни обясняваш за финото му докосване :roll:
Ти като не си се спрял да кандидатстваш, какво се чудиш, че по някое време си одобрен и назначен :lol:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 окт 2019 11:32

Liverpool_EC написа:
Liverpool forever_95 написа:
Liverpool_EC написа:Вайналдум снощи го поставиха в списъка с 30те номинирани за Златната Топка. Не е зле, след всичките простотии дето изписа по негов адрес. Естествено не е нужно да спираш с тях сега, все пак те назначих за дежурен за целия сезон 19/20 :lol: :lol: :lol:

А кой беше ти, че да назначаваш? :shock:

Абе Дечо, ти го изтърка тоя въпрос за 2,3 седмици само :lol: Толкова ли не можеш да измислиш нещо по-оригинално? Аз те питам как така Вайналдум е в топ 30 на футболистите за мин година, след като според теб е най-слабия халф на планетата. Има сериозни разминавания между теб и...всички останали, които гледат мачове на Ливърпул :lol: :lol: :lol: Виж Лалана, като вкара първи гол от 2г и кусур насам, почна да ни обясняваш за финото му докосване :roll:
Ти като не си се спрял да кандидатстваш, какво се чудиш, че по някое време си одобрен и назначен :lol:

1. Дечо ще викаш на децата си
2. Има нещо сбъркано този тип да е в топ 30. Дали заради головете му срещу Барса, дали защото сме Шампиони на Европа, нямам идея, чисто футболните му качества не са за там. Догодина няма да е в топ 30, недей се превъзбужда.
3. Щом съм дечо, очевидно си по-голям от мен. Като такъв е доста смешно да определяш кой съм и за какво кандидатствам и къде кандидатствам. Ти го правиш, а това ти действие само по себе си те прави да изглеждаш унизително тъп.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 окт 2019 05:48

Liverpool forever_95 написа:1. Дечо ще викаш на децата си
2. Има нещо сбъркано този тип да е в топ 30. Дали заради головете му срещу Барса, дали защото сме Шампиони на Европа, нямам идея, чисто футболните му качества не са за там. Догодина няма да е в топ 30, недей се превъзбужда.
3. Щом съм дечо, очевидно си по-голям от мен. Като такъв е доста смешно да определяш кой съм и за какво кандидатствам и къде кандидатствам. Ти го правиш, а това ти действие само по себе си те прави да изглеждаш унизително тъп.

Дечо ти викам заради мисленето ти и държанието ти. Тука имаш набори, които са на светлинни години от теб по поведение и никога не съм си позволявал да ги нарека така, сам си направи изводите.
Викаш не може да има нещо сбъркано в това, че на теб ти изглежда безполезен, пак другите се объркаха. Днес кой открадна топката за 3тия гол? Нали някой трябва да върши и черната работа, ако ти се впечатляваш само от халфове дето я барат с финес и чупят кръстове само доказваш за пореден път колко е детско виждането ти за играта. Онзи ден похвали Лалана за неща, които Вайналдум е правил многократно, значи освен това си я караш избирателно и на любимци, вместо да си обективен.
А ти като определяш единия от 3те ни основни халфа последните 2г за безполезен и противен на много умен ли си мислиш, че изглеждаш? Айде стегни се малко и стига се излага вече!

Върни се в “Ливърпул”