КНЛ: МК Донс - Ливърпул 25.09.2019 |21:45| 0-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: КНЛ: МК Донс - Ливърпул 25.09.2019 |21:45| 0-2 FT
Окса,дидко и набедения брустър бяха потресаващо слаби. Елиът показа,че има качества. Тоя джоунс и той слабичък,а го бяха обявили за новия Стиви...вратарчето добре беше,извади две опасни топки,хоевер доста грешеше отдясно,но вкара хубав гол. За другите в мача-нищо особено. Дано се паднем с някои слаби,че ако имаме дерби,Клоп трябва да пуска титулярите.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
В четвъртия кръг посрещаме Арсенал!
-
- Контакти:
Гледах мача с голям интерес, не за друго, а да ги видим тия келеши какво представяват. Това момче Елиът наистина има някаква лекота в играта с топка, но още има да расте чисто физически дето се казва. Иначе на 16 ли е на 17 ли, но за тази възраст впечатлява. Брюстър за съжаление голямо нищо в този мач. Къртис нещо не ме впечатлява. Ки Яна не е за бека, ама това е положението.
Но най много ме разочарова Кейта, ей още го чакам да блесне тоя. Дали от контузиите или от нещо друго, но аз не виждам как с такава игра може да измести някой от полузащитниците ни в 11-ката. В РБ Лайпциг търсеше топката, мяташе се на шпагати в последния му сезон поне 2-3 червени картона му вдигнаха за грубости. Липсва му твърдост в единоборствата при нас, раздава само в ляво в дясно и това е. Викам да се стегне малко.
А казаха и жребия за следващия кръг Ливърпул - Арсенал
Но най много ме разочарова Кейта, ей още го чакам да блесне тоя. Дали от контузиите или от нещо друго, но аз не виждам как с такава игра може да измести някой от полузащитниците ни в 11-ката. В РБ Лайпциг търсеше топката, мяташе се на шпагати в последния му сезон поне 2-3 червени картона му вдигнаха за грубости. Липсва му твърдост в единоборствата при нас, раздава само в ляво в дясно и това е. Викам да се стегне малко.
А казаха и жребия за следващия кръг Ливърпул - Арсенал
Последна промяна от kircho_baretata на 26 сеп 2019 00:22, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Ponko написа:В четвъртия кръг посрещаме Арсенал!
Ето от това се опасявах,дерби за тая смешна купа. Сега ще пускаме титуляри,няма как.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Re: КНЛ: МК Донс - Ливърпул 25.09.2019 |21:45|
Gil-galad написа:Е определено не очаквах така да поведем, но определено заслужавахме предвид положенията които създадохме...
Но е доста освежаващо вратаря, който прави грешки водещо до гол да не играе за Ливърпул...
И другото за 30 г един вратар нямаше като свят, а сега се събраха 3ма - Големия Тигър, Резервния Тигър, а вече и Малкия Тигър

Щеше да е хубаво (много по-хубаво) да ни се падне опонент от Висшата лига чак на 1/4 финалите, но нямахме този шанс. При така стеклите се обстоятелства обаче, не бих отказал подобен състав да излезе и срещу Арсенал. Може би с 2 или 3 промени най-много, като едната ще е Адриан, който до тогава ще е влязъл в ролята си на втори избор.
Приятен мач и без контузии, няма какво повече да искаме!
Мълнър и Елиът над всички, Деянчо си го знаем
, от Кейта и Брюстър очаквах повече, но каквото такова.
За следващият мач и аз съм на мнение, че трябва да останем с децата плюс 2-3 промени. Бих искал да видя Адриан и евентуално Шакири и Ориги ако са оздравяли до тогава. С такъв състав бихме имали реални шансове за продължаване в предвид, че мача ще е на Анфийлд.
Мълнър и Елиът над всички, Деянчо си го знаем

За следващият мач и аз съм на мнение, че трябва да останем с децата плюс 2-3 промени. Бих искал да видя Адриан и евентуално Шакири и Ориги ако са оздравяли до тогава. С такъв състав бихме имали реални шансове за продължаване в предвид, че мача ще е на Анфийлд.

Re: КНЛ: МК Донс - Ливърпул 25.09.2019 |21:45|
Liverpool_EC написа:Gil-galad написа:Е определено не очаквах така да поведем, но определено заслужавахме предвид положенията които създадохме...
Но е доста освежаващо вратаря, който прави грешки водещо до гол да не играе за Ливърпул...
И другото за 30 г един вратар нямаше като свят, а сега се събраха 3ма - Големия Тигър, Резервния Тигър, а вече и Малкия ТигърГледам днеска Келъхър как играе с крака (и ръце) и като гледах онзи ден 70 милиония...няма такъв майтап. И Лалана правеше всичко, което прави 60 мил Жоржиньо, като изключим да се дърли със съдиите
Голям мач, всичко беше предоволно. Е имаме и един Ловрен...ще го пускаме за да има интрига в мачовете за КЛ. Брюстър само нищо не показа и Кейта и той слабичък, ама не е играл от 2 месеца. А Елиът определено изпъкна, макар и накрая едва да ходеше
Бая по-различно е при батковците!
Така ги видях нещата и аз. Само да добавя, че нещо не съм оптимист за Окси… май се случва същото като със Стъридж след контузиите...дано да греша... Направи предсезонна подготовка, участва в още няколко мача освен този, но не ми харесва показаното. Ще се радвам, ако в бъдеще ме опровергае.
П.П.
Пффф, домакини сме на Арсенал...що не се паднахме гости, да се пробваме кротко с децата и каквото стане. Сега ще трябва да се напъваме, за да си продължим добрата серия без загуба до момента на Анфийлд

Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1
-
- Контакти:
Хубаво мачле стана снощи. Млади и стари свършиха работата за която бяха отишли, а предвид жребия за следващия кръг мисля, че отстраним ли Арсенал, няма смисъл да спираме дотук и да натискаме за тая купа. С 3 или 4 мача повече не мисля, че чак толкова много ще ни се натовари програмата.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp