ВЛ: Саутхемптън - Ливърпул 17.08.2019 |17:00| 1-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Kiril2681

Re: ВЛ: Саутхемптън - Ливърпул 17.08.2019 |17:00|

Мнениеот Kiril2681 » 18 авг 2019 13:41

Liverpool_EC написа:
PlamenZ написа:Хубавото са 3-те точки и формата на Мане. Макар че от всички, той има най-голямо основание да не е във форма. Доживях да започнем без Хендо и да смени Салах. Отдясно със Сашко и Салах бяхме трагични...хич ги няма двамата. За 4 официални мача досега в центъра играха Хендо, Окси, Джини, Фабиньо, Милнър, малко Лалана и Кейта. Та широк ни е състава, спор няма :lol: ...ама дали имахме някаква игра в центъра? И в атака и в защита...? Всички без Хендо са пичове и ги харесвам, ама гледам Сити и Де Бройне за едно полувреме даде 3 уникални голови паса, от които влязоха 2 гола...Та за 4 мача не видях един такъв пас от нашите халфове. Сигурен съм, че Клоп скоро ще ги вкара във форма, но също е вярно, че в шише от 1 литър не можеш да налееш 2 литра.

Тука се начетохме на умни лафове последните две години. Един разбирач, който ни обясняваше колко глупав бил Клоп, даже ни цитираше Айнщайн :roll: щото бил казал "Трябва да си пълен глупак да правиш едно и също нещо и да очакваш различни резултати". То сигурно затова и Клоп с играчите си спечелиха 15 литрова купа и я напълниха със шампанско, щото не може да напълнят 1 литър шише с 2 литра вода :lol: :lol: :lol:
Иначе за ротациите се вижда как ще процедира Клоп през сезона. За 4 мача досега само Ван Дайк и Робъртсън играха всяка минута, но и на тях ще им намери време да починат. А Кейта, Лалана, Ловрен, Шакири са без или с минимални минути. Сега ще си влязът полека-лека в релси и декември ще е големият зор-към 10 мача имаме, но сигурно ще отложат някой.
Сити и Тотнъм нагледно показват какво нещо във футбола е ефективността. И нашите първото полувреме днес...Ама офшорките взеха яко да им свиват сърмите и ще е героизъм от Тотнъм да извадят нещо.
Ай,ай,ай, Кун и Пеп взеха нещо да си плюят в устите при смяната :lol: :lol: :lol: Агуеро ще го видим пак в игра по Коледа май :lol:

Само лека поправка правя - Робъртсън беше сменен след края на редовното време срещу Челси! Само Ван Дайк е играл всяка минута :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 19 авг 2019 09:46

:[/quote]
Еми точно, че не беше на място този, за другите ти не знам. 15 литровата не играе, но играят същите играчи, които я спечелиха...аз ще ти го кажа много просто - без ДеБройне, без Коутиньо, без Азар, ДиБала и всякакви други впечатляващи нашите играха 2 финала за ШЛ и постигнаха рекорден брой точки във ВЛ. Да, същите за които ти твърдиш, че са лимитирани (в 1л шише не може да налееш 2л вода) За Кейта и другите имах предвид, че все още не са участвали в ротациите, а не че няма да бъдат ползвани, а Кейта специално ако си върне формата преди контузията с Барса даже ще е един от най-ползваните.
Няма какво да ти натривам носа, ти не пишеш отявлени малоумщини, като някои други и си доста добре информиран за отбора, вместо да пишеш едни и същи клишета наизуст.[/quote]
Съгласен съм с теб. Уважавам, когато някой разсъждава (дори понякога да се обърква :) ) и не съм човек, който ще търси под вола теле, само за да се дърли :)
Всеки играч си има лимит, но поне според мен, халфовете ни като цяло са едно ниво по-ниско от това на защитата и нападението ни. Гледам само нашата черга, не искам да се сравняваме или да ставаме като някои отбори, които харчат луди пари за имена (доказани или не) , които повече пълнят жълтите хроники и изкарват парите на журналята, отколкото да играят...
Всички си ги харесвам (без Хендо!) и има вариант да сме на ниво - ако Фабиньо и Кейта се опазят от контузии и показват това, което могат (техния лимит), плюс който и един от останалите да е покрай тях (пак без Хендо!), всичко ще е ОК. Просто по съвсем друг начин изглеждахме, когато произволни двама играеха с Коутиньо, както и сега, когато кои да са двама играят с Хендо... Това, че сме играли 2 финала и сме постигнали рекордни точки показва, че Клоп върши страхотна работа, наистина сме ОТБОР и 10 човека си скъсват жилите и носят и Хендо… Тоя ако го пуснеш и с Давид Силва и Де Бройне, и те ще увехнат покрай него :lol: Просто на всеки от тях ще увиснат по двама да го борят, а на Хендо няма да обръщат внимание, той сам си се пази и ще си играе неговите маркови, извеждащи подавания към защитата... :lol:
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 19 авг 2019 17:57

Само едно ми е интересно - как Клоп върши страхотна работа, превърна ни в топ отбор и т.н., обаче е поредният, който не може да осъзнае какъв некадърник е Хендо? Какви магии им прави пустия Хендо на всички мениджъри, Клоп е трети поред, който го държи твърд титуляр и капитан? Кажете при какви баячи ходи, че и аз да ида?
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 20 авг 2019 01:15

JalkiSte написа:Само едно ми е интересно - как Клоп върши страхотна работа, превърна ни в топ отбор и т.н., обаче е поредният, който не може да осъзнае какъв некадърник е Хендо? Какви магии им прави пустия Хендо на всички мениджъри, Клоп е трети поред, който го държи твърд титуляр и капитан? Кажете при какви баячи ходи, че и аз да ида?

Истината е че Хендо отлепи ютията! И дори се опитва да "плува". Ама това все пак е от скоро, (март-април ТАЗИ година) нека не избързваме с положителните заключения :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”