Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Нищо не се пече според мен, но поне Клоп в прав текст отрече слуховете за онова лайнце Каутиньо.
Финголфин написа:Пече се.![]()
![]()
Пече ли се, не пече ли се, можем само да гадаем! Такава прегръдка, пред камерите на цял свят, няма как да е случайна, а и мореплавателчето е на седмото небе от нея!

plmar написа:Финголфин написа:Пече се.![]()
![]()
Пече ли се, не пече ли се, можем само да гадаем! Такава прегръдка, пред камерите на цял свят, няма как да е случайна, а и мореплавателчето е на седмото небе от нея!
Скай Спортс съобщава, че е малко вероятно Фернандеш да акостира на Олд Трафорд. Това идва да подскаже, че е изкочил друг клуб на хоризонта, към когото Бруно проявява засилен интерес.
Trent N Robbo
Както обикновено, "винаги" съм прав
Преди близо месец писах тук, че щом Джон Хенри разсъждава върху състава и казва, че с възстановените от травми Лалана и Окси ще имаме нужната дълбочина в отбора, явно големи трансфери няма да се правят това лято. Вече се вижда, че титулярният ни състав остава миналогодишния, защото няма да се пазаруват играчи от калибъра на Алисон и Ван Дайк, които безусловно са титуляри.
Без да навлизам в подробности, тук много народ иска да купим за по 50-100 милиона евро резерви, за да имаме равностойни по 2-3 избора на позиция...е това е абсурд, никъде го няма и няма да се случи. Топ футболист не само не иска да е резерва, а иска да играе във всеки мач! Веднага давам пример - ето сега Л. Сане тегли към Байерн, защото не играел всеки мач в Сити!!! На всички е ясно, че не е дълбока резерва, но пак не е удовлетворен. Преди време, когато Неймар отиде в ПСЖ, той дори играеше във всеки мач на Барса, ама не беше доволен, че е в сянката на Меси...Преди години един колега ми казваше - ако някой от Меси, Суарес или Неймар се контузи, в Барса нямат равностоен заместник... На което аз му отговорих, че изобщо не ги жаля по тоя повод, понеже са малко отборите, които имат в състава си дори по един от такъв калибър, а катуна си е напазарувал трима!
Ясно е и е неизбежно, че когато се контузи титуляр и играе резервата, отбора ще е по-слаб. Да стискаме палци всички да са здрави, да няма наказани, Салах да върне 50% от формата от по-миналата година, че миналата беше на 5% и не можеше финтира куцащия Хуан Мата...
Много повече ме притесняват едни мисли (понеже ме бива да чета между редовете), че има някакво напрежение между собственици и Клоп...Това го мисля, защото:
1. след ШЛ Клоп каза, че в съвременния футбол няма как да надграждаш без регулярни, сериозни трансфери
2. след това Хенри влезе в ролята на мениджъра(Клоп) и взе да обяснява как състава е ОК
3. като следствие, Клоп вече говори, че няма пари за големи покупки
4. най-накрая, напоследък се шуми за договора на самия Клоп…
Та почти не ми дреме за титуляри и резерви, защото без Клопо сме заникъде...

Без да навлизам в подробности, тук много народ иска да купим за по 50-100 милиона евро резерви, за да имаме равностойни по 2-3 избора на позиция...е това е абсурд, никъде го няма и няма да се случи. Топ футболист не само не иска да е резерва, а иска да играе във всеки мач! Веднага давам пример - ето сега Л. Сане тегли към Байерн, защото не играел всеки мач в Сити!!! На всички е ясно, че не е дълбока резерва, но пак не е удовлетворен. Преди време, когато Неймар отиде в ПСЖ, той дори играеше във всеки мач на Барса, ама не беше доволен, че е в сянката на Меси...Преди години един колега ми казваше - ако някой от Меси, Суарес или Неймар се контузи, в Барса нямат равностоен заместник... На което аз му отговорих, че изобщо не ги жаля по тоя повод, понеже са малко отборите, които имат в състава си дори по един от такъв калибър, а катуна си е напазарувал трима!
Ясно е и е неизбежно, че когато се контузи титуляр и играе резервата, отбора ще е по-слаб. Да стискаме палци всички да са здрави, да няма наказани, Салах да върне 50% от формата от по-миналата година, че миналата беше на 5% и не можеше финтира куцащия Хуан Мата...
Много повече ме притесняват едни мисли (понеже ме бива да чета между редовете), че има някакво напрежение между собственици и Клоп...Това го мисля, защото:
1. след ШЛ Клоп каза, че в съвременния футбол няма как да надграждаш без регулярни, сериозни трансфери
2. след това Хенри влезе в ролята на мениджъра(Клоп) и взе да обяснява как състава е ОК
3. като следствие, Клоп вече говори, че няма пари за големи покупки
4. най-накрая, напоследък се шуми за договора на самия Клоп…
Та почти не ми дреме за титуляри и резерви, защото без Клопо сме заникъде...
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1
Има доста добри моменти в горния анализ, но има и догадки, с които не съм съвсем съгласен. Никой не казва, че трябва да се вземат само резерви на сегашните играчи, напротив. Откъм дефанзивни халфове го докарваме, но откъм офанзивни не мисля, че сме топ класа. Сега ще разчитаме на Чембърлейн, който дори не беше титуляр в Арсенал, пък и при нас преди да се контузи. Лалана имаше един период от няколко месеца, когато показа класа, но това беше преди две години. Милнър си е вече на години, за да издържи цял сезон. Така че класен офанзивен халф може да се вземе и то не за резерва.
Също не съм убеден, че "стиснатите" американци не искат да дават пари. Видя се, че като поналяха доста пари миналата година регистрираха и рекордни печалби, което основно ги интересува. Клоп , от друга страна, набра такава популярност, че ако беше така, както предполага Plamen, спокойно можеше да им се поозъби, без да има някакви сериозни последици.
Също не съм убеден, че "стиснатите" американци не искат да дават пари. Видя се, че като поналяха доста пари миналата година регистрираха и рекордни печалби, което основно ги интересува. Клоп , от друга страна, набра такава популярност, че ако беше така, както предполага Plamen, спокойно можеше да им се поозъби, без да има някакви сериозни последици.
kadett1 написа:Има доста добри моменти в горния анализ, но има и догадки, с които не съм съвсем съгласен. Никой не казва, че трябва да се вземат само резерви на сегашните играчи, напротив. Откъм дефанзивни халфове го докарваме, но откъм офанзивни не мисля, че сме топ класа. Сега ще разчитаме на Чембърлейн, който дори не беше титуляр в Арсенал, пък и при нас преди да се контузи. Лалана имаше един период от няколко месеца, когато показа класа, но това беше преди две години. Милнър си е вече на години, за да издържи цял сезон. Така че класен офанзивен халф може да се вземе и то не за резерва.
Много ще се радвам, ако догадките ми излязат грешни, наистина. Съгласен съм за халфовете, даже бях използвал думата, че сме "пробити" в центъра, но набързо ме опровергаха ...ъъъъ... аргументирано

Ще видим, надявам се, че ако на Клопо му е нужен някой (бек, халф или нападател), да има необходимия бюджет и да го вземе. И към момента имаме голям потенциал за подобрение от играчи, които по една или друга причина се предствиха под възможностите си миналата година - Шакири, Кейта, Окси, Лалана, Салах, донякъде Фабиньо, ТАА, Вайналдум.
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1
Днес всички възможни източници пищят, че Пул е един от четерите клуба готови да платят цената от 80 млн. € за Пепе. Единствено неговите лични условия трябвало да се уточнят с един от тях, но той май бил на почивка все още (не разбрах точно) Някои са леко скептични относно "новината" но все пак я отбелязват.
PlamenZ написа:kadett1 написа:Има доста добри моменти в горния анализ, но има и догадки, с които не съм съвсем съгласен. Никой не казва, че трябва да се вземат само резерви на сегашните играчи, напротив. Откъм дефанзивни халфове го докарваме, но откъм офанзивни не мисля, че сме топ класа. Сега ще разчитаме на Чембърлейн, който дори не беше титуляр в Арсенал, пък и при нас преди да се контузи. Лалана имаше един период от няколко месеца, когато показа класа, но това беше преди две години. Милнър си е вече на години, за да издържи цял сезон. Така че класен офанзивен халф може да се вземе и то не за резерва.
Много ще се радвам, ако догадките ми излязат грешни, наистина. Съгласен съм за халфовете, даже бях използвал думата, че сме "пробити" в центъра, но набързо ме опровергаха ...ъъъъ... аргументираноИмаме един класен, нестандартен и креативен халф - Кейта - но нещо се закучи адаптацията му и тъкмо започна да показва добри игри и се контузи...
Ще видим, надявам се, че ако на Клопо му е нужен някой (бек, халф или нападател), да има необходимия бюджет и да го вземе. И към момента имаме голям потенциал за подобрение от играчи, които по една или друга причина се предствиха под възможностите си миналата година - Шакири, Кейта, Окси, Лалана, Салах, донякъде Фабиньо, ТАА, Вайналдум.
Тва не е истина. Кво слънце ви пече вас бе хора. Представи ли се под възможностите си...вайналдум,салах ...ме и трент и фабинио. Вайналдум с два гола срещу барса ...фабинио обезличи супер играчи...изобщо няма да ги изброявам...тта му стига само асистенцията срещу барса...освен 12 ли бяха за сезона...фамоооозни....кейта тъкмо беше във форма ..първи сезон ,кво трябваше още да направи. Чембърлейн контузен ..ма нищо и той е в списъка. Милнър кво беше...бла бла бла прочетох. И тука удряме чертата...97 точки...рекорд за клуба. ЕЕЕЕЕЕВРОПЕЙСКИ шампион сме и смейш да ни обясняваш кой не бил във форма и кой си играл под нивото. Много нецензурни думи ми идват ,ама айде няма. Лекувайте се пичове и стига сте ни зарибявали с вашите конспирацийки...той четял мужду редовете. рИва.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
Ами , то на Вас с Liverpool EC май само нецензурни думи ви идват в устата. Имаш мнение, аз също имам и това, че не съвпадат трябва ли да води до нецензурни думи.
Аз ще отида по далеч и си мисля ,че тази година изобщо няма да прилича на изминалата и то в негативен смисъл. Както тръгнаха контролите да не стане като в предположенията в онази статия от преди 3 дена - "Може ли Ливърпул да приключи борбата за титлата още през август" и това въобще не ми е любимата статия. Това че сме европейски шампиони е заслужено и прекрасно, но финала беше преди близо два месеца и е един хубав спомен и нищо повече.
Аз ще отида по далеч и си мисля ,че тази година изобщо няма да прилича на изминалата и то в негативен смисъл. Както тръгнаха контролите да не стане като в предположенията в онази статия от преди 3 дена - "Може ли Ливърпул да приключи борбата за титлата още през август" и това въобще не ми е любимата статия. Това че сме европейски шампиони е заслужено и прекрасно, но финала беше преди близо два месеца и е един хубав спомен и нищо повече.
Ситуацията досега в отбора беше такава , че без трофеи и добър капитал продавахме топ играчите ни . Напълно нормално този прозорец да сме по тихи , може би в отбора се работи по това да се запази сегашния отбор . Топ трансфер след следващия топ сезон . Ето засега не сме се разделили с нито един от лидерите на отбора .