Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ериксен няма как да иде в конкурент от ВЛ. Освен за умопомрачителна сума. Каквато ние няма да дадем. Щото Клопо и босовете не са умопомрачени. 

-
- Контакти:
Real написа:Ериксен няма как да иде в конкурент от ВЛ. Освен за умопомрачителна сума. Каквато ние няма да дадем. Щото Клопо и босовете не са умопомрачени.
Така е спор няма. Аз просто го давам за пример, че има достатъчно футболисти с подобен профил, които могат да бъдат купени, ако се търси такъв играч. И най-малкото няма да го има това - връщам се вземете ме и ще давам всичко от себе си, при положение, че въртя такива номера.
Liverpool_EC написа:JalkiSte написа:Аз такава тишина тук никога не си спомням да е имало. Бях много активен във форума в периода 2009 - 2014, след това по-рядко влизах и само четях, но така не е било. Явно наистина изтича доста по-малко информация към жълтите медииАбсурд победителят в ШЛ да не вземе поне 2-3 класни попълнения, явно се преценя максимално добре ситуацията. Браво за което.
Карса Орлонг ли беше преди?
Аз например с темата за селекцията изобщо не смятам да си троша нервите. Докато Клоп е начело ма боли патерицата, кой ще дойде. Който и да докарат статистиците, Клоп полека-лека ще си го обработи, ще го прецени къде му е силата и ще го напасне към отбора. Тука има хора, които пак ще имат претенции да е този доказания, ама не онзи талантливия, ама не третия качествения...А Клоп го боли фара, кой ще му докарат. Скоро ще станат 4г откакто ни пое, ние станахме Европейски Шампиони, а той все още не е похарчил нито един паунд за десен бек![]()
![]()
Та като се замисля над този факт...какво да я мисля селекцията. С оглед напускащите трябват 2 резервни бека. Хубаво ще е да се разкара вече Миньоле, не че ще се вземе по-хубав вратар, ама може да има повече късмет от него в двата мача за купите, дет викат тука спецовете
![]()
![]()
Ако се продаде Ловрен трябва още един централен защитник...ама може и да се казва Филипс. В полузащита сме абсолютен бетон, при положение че Окса и Лалана за миналия сезон играха общо към 200 минути
Ако се задържи Милнър ставаме железо-бетон...В нападение който и да дойде-трудно ще станем по-слаби, тъй че...не ме И. Бе
Общо взето трябват 3-4 резерви. Титулярния състав трудно може да стане по-добър, освен ако не мечтаем да сменим Гомез/Матип с ДеЛихт/Кулибали, което вече е момента с болестното състояние, в което се намира Пеп Гуардиола от няколко години. Аз лично очаквам Трент, Фабиньо, Кейта да нямат колеб ливите моменти от миналия сезон + преминаването през изключително преломния от психологическа гледна точка сезон за Салах и Мане = отборът ще е по-силен, дори и при най-лошото развитие на селекцията т.е два кви да е бек + Уилсън и Филипс. Дано няма дългосрочни контузии само. Като теглим чертата излиза, че който и да дойде ще е само бонус, тъй че какво да я коментираме селекцията-весело лято на всички и чакаме първия мач от сезона.
Да, ама нещо не си помня данните

За мен единственият задължителен трансфер е на атакуващ халф с профила на Коутиньо - извеждащи пасове и тупалки от дистанция, но да не е той. Аз лично не мога да му простя, а и изобщо няма гаранция, че ще си върне предишното ниво при нас. Освен това феновете не го искат, а Клоп е много близък с тях и на моменти си разсъждава като фен, така че едва ли и той ще го поиска. Все ще се намери някой 23-4 годишен, гладен за голям футбол играч от континента, какъвто беше Коу преди да го спасим от Интер. Иначе централен защитник, ако разкараме Ловрен, но едва ли ще е някой от ранга на Кулибали - Гомез беше направо безгрешен преди контузията и едва ли ще дадем 100 милиона, за да го закотвим на пейката. Ляв бек трябва за алтернатива на Робо, особено ако са верни слуховете, че няма да е готов за началото на сезона. За нападател може би също трябва да се хвърлят едни 40-50 млн за някой класен, но пък няма да му е гарантирано титулярното място и не знам кой ще се навие да дойде. Може би Ориги си е перфектният запълвач на дупки в атаката, но си трябва още 1. И още нещо, което е по-важно дори от селекцията - искам този сезон да видя повече от Шакири, Окс и Кейта. Ако се впишат добре, това са си все едно 3 нови трансфера. За Лалана вече почти нямам никакви надежди, не знам дали не е най-добре да го продадем.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
Горе долу нещата изглеждат така- с Ориги, Гомес/Матип, Шак, Окса, Мили и Кейта нещата откъм пейка са бетон! Можем да гарнираме с един от Кент или Уилсън, като поглед към утре. И кво излиза- номер 10, единствено и само плеймейкър, тва ще е, да знаете! Там, според мен, ще се налива дори и над 100млн. С номер 10 пъзела става съвършен!

Милнър и Кейта пейки? Най-борбеният и издръжлив халф и най-скъпият ни офанзивен играч да стояли пейка. Когато температурата на въздуха надмине тази на тялото бисерите никнат като гъби 

- KOPScousers
- Контакти:
Кейта имаше доста трудно начало и тъкмо като започна да навлиза във форма към края на сезона взе, че се контузи. Общо взето малшанс през този сезон, дано другия вече се утвърди в стартовите 11, защото е класен играч, който със сигурност има място в отбора. А Милнър реално ще пълни дупки. Няма какво да се лъжем, изключително е ценен за отбора и ще има мачове, в които ще е титуляр, но според мен ще изкара последния сезон от договора си като играч, който ще помага с опита си и предимно в ротациите.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- slash1912
- Контакти:
Най-важното е,че вече не уволняваме Клоп
Макар че очаквам това да се промени след втория хикс 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- dNelbandian
- Контакти:
Коефициентът в Скай за преминаването на Бруно Фернандеш в Ливърпул се срина, няма новини, но става нещо. Коефициент 1.3, май ще е нещо като Фабиньо.
- dNelbandian
- Контакти:
dNelbandian написа:Коефициентът в Скай за преминаването на Бруно Фернандеш в Ливърпул се срина, няма новини, но става нещо. Коефициент 1.3, май ще е нещо като Фабиньо.
Да вметна, че коефициентът е толкова, колкото на Де Лихт да премине в Ювентус (което вече е ясно).
dNelbandian написа:Коефициентът в Скай за преминаването на Бруно Фернандеш в Ливърпул се срина, няма новини, но става нещо. Коефициент 1.3, май ще е нещо като Фабиньо.
Ти сигурен ли си, че и вчера не е бил същия? Да не пускаш кьорфишеци само, като с Пепе?