JimBeam написа:kircho_baretata написа:Даа, Ливърпул и Клоп надхитриха Тотнъм. Начетох се на глупости, както в тази тема, така и в другата за ШЛ. Тъп мач, слаби отбори били на финал, Тотнъм нищо не направили, сами се били и тн. В този мач Ливърпул показа, че израства, играе разумно, опростено и печели. Когато трябва е като фурия, но може и да остави владеенето без да му мигне окото, без да даде шансове на съперника.
Ливърпул вече е трън в задника на мноооооооооооооого хора.
Честито на всички истински фенове и наздраве.
Разбирам те че си емоционален и няма как да не бъде, ама се изхвърляш доста с това за трън в задника. Кои са тези много хора или вярваш, че Ливърпул в момента е вземал страхът на всички големи отбори в Европа? Ако го вярваш значи си наистина доста заблуден около емоциите си. Все пак честита титла и нямаше да е честно Тотнъм да вдигне титлата.
Не, не. Не съм заблуден, просто ти не разбираш какво имам предвид, което не е мой проблем.
Не случайно съм казал, че са изписани доста глупости в двете теми. Под трън в задника имам предвид, че ще е така за много хора във форума, които ненавиждат отбора ни и всячески се опитват да омаловажат успеха. Това имам предвид. Сам си даваш сметка, че това е финал и нито Ливърпул нито Тотнъм щяха да се хвърлят както в срещите реванш от полуфиналите, че да се плещят глупости за тъп финал, капитана Хендерсън и тн.