ШЛ: Ливърпул - Барселона 07.05.2018 |22:00| 4-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

shamp1on
Контакти:

Re: ШЛ: Ливърпул - Барселона 07.05.2018 |22:00|

Мнениеот shamp1on » 08 май 2019 00:56

ЧЕСТИТА ПОБЕДА! Феноменален мач!!! Въпреки лошия резултат от първия мач, въпреки УЕФА, нашите успяха!!! Клоп и момчетата му доказаха че няма невъзможни неща!!!! С вяра и себераздаване могат да се постигнат чудеса! Не искам да се изтъквам, но след първия мач казах че елиминациите са два мача и е редно след изиграването и на втория мач тогава да се правят капитални изводи. Това беше напомняне за хора като realist и другите като него. Между другото те за мен не са истински фенове на Ливърпул, просто са едни пиявици, закачени за нас. Смешните фенчета на Барселона изобщо няма да ги коментирам - те сами се осраха.
Liverpool FOREVER!!!!
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 08 май 2019 00:56

Утре вестниците на финал !!!
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 08 май 2019 00:59, променено общо 2 пъти.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 май 2019 00:58

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b4rVlRnEgEw[/youtube]

Ааа, хора заповядайте. Трябва да го изгледате с руския коментар. Направо са мега луди тея руснаци. Много обичам да гледам мачовете с такъв коментар. Особено за втория и третия гол.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 08 май 2019 00:58

Onq написа:
sinqkrepost1914 написа:Къде са ония барселонските спецове, където две седмици не излязоха от тук ?
Само провокацийки и нелеп сарказъм, а сега като налапаха дебелия никви ги няма.
Къде сте беееее ?
Едно честито да напишете, охлюви..

Много ти трябва. Пак дитирамби е разтягат. Мен повече реалиста ме притеснява. Сериозно, да не е дал фира?Той как мрази да бием...

Пхахахаха, вярно е това. Ама нищо, остава му надеждата да паднем на финала. Тогава пак ще иска оставки и ще бълва змии и гущери :mrgreen:
Не е истина какъв мач!? Великани!
Hala Madrid

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 08 май 2019 00:59

Gil-galad написа:Ориги заслужи тоя сезон нов, поне 3-годишен договор....

И статуя, първо Евертон сега и днес.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 08 май 2019 01:00

Показно от Клоп! Честито на всички фенове на Пуул. :)

Всеки един български тренер трябва да гледа този мач поне 100 пъти да си води бележки.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 май 2019 01:00

slash1912 написа:Изображение

:cry: :cry: :cry: сам не може.. :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 08 май 2019 01:02

slash1912 написа:Изображение

Кой сега е добре дошъл в Храма? :lol:

Честито момчета и момичета!
Първо на рожденниците и именниците - да сте живи и здрави, всяка година да получавате такива подаръци за празниците! :)
После - на всички фенове, които останаха прави и вярващи след мача на Кампа. Така е с този клуб - всичко идва трудно, драматично... но никъде другаде няма да имате по-сладки победи, повече емоция, повече магия.
Честито и на увесилите носове - сега вече знаете, че нищо не свършва, преди да свърши. Догодина - с повече увереност! ;)
Наздраве на всички! И... Y.N.W.A.!!!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 08 май 2019 01:03

Добър вечер на всички и честита велика победа! Може би най-великата победа на Ливърпул, която съм гледал. В Истанбул беше лудост, намеса Божия, тази вечер ние просто размазахме един много силен отбор, при почти невъзможен пасив, без двама на практика незаменими играчи.
За тоя и оня, дето ме търсят, верно за малко да си замина от емоции. Досега бях в заведение с приятели и сега се прибирам. Така и не разбрахте за толкова години, че аз никога не се крия, каквото и да става.
Най-важното, след този мач си посипвам главата с тонове пепел и никога, ама никога повече няма да видите от мен лоша дума за Клоп или за когото и да било от отбора. Най-вече за Клоп. Това, което направиха тези момчета, при тези обстоятелства е равносилно на подвиг. Агресия, хъс, сърцата игра, но и много разум и тактическа дисциплина. Всеки един от тези момчета надскочи себе си поне с един ръст, без Ван Дайк. Той просто няма накъде на скача повече. Алисън направи мача на живота си, Трент също, Фабиньо, Хендо, Шакири след ужасното първо полувреме се събра и беше изрод през второто. Вайналдум направи включването на сезона, подобно на Шак срещу Юнайтед, но в много по-важен мач. Но всичките ми комплименти отиват за Ориги. Нямам идея къде това момче е крило досега тези качества. Нов нападател? Никакъв нападател не ни трябва, имаме си Ориги. Веднага нов договор поне за 3 години и нова песен за него. Не знам дали може да поддържа такова ниво постоянно, но знам, че заслужава шанс да е в този отбор. Огромни аплодисменти за Клоп, за начина по който подходи към мача и начина по който го проведе. Титлата не зависи от нас, но ШЛ изцяло зависи и вярвам, че ще я спечелим. Сори Юргене за всичко, тази вечер един твой фен се завърна и няма да си тръгне повече!
А за тези, които сега ще почнат да ме плюят ще кажа само едно : Наздраве! :)

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 08 май 2019 01:07

Това което стана....просто нямам думи!!! Със ръка на сърцето си признавам,че си мислех впредвид съдията и резултата от първия мач,че нямаме шанс. По дяволите,все пак ги нямаше Салах,Фирмино и Кейта,а Анди се контузи. Но този отбор и този невероятен Клоп...тези момчета ме карат да се гордея със тях. След мача ревах като дете,толкова радост ми причиниха. Голям отбор сме,имаме голям мениджър,за ужас на нашите хейтъри!!! Успехите ще дойдат,има Господ и той ни помага. Празнувайте,момчета!!! Велики сме!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”