ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2019 |22:00| 3-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2018 |22:00| 3-0 FT

Мнениеот realist » 04 май 2019 01:26

Реал, тази игра съм я играл и никак не ми е интересна. Каквото е име да посоча, ще ми извадите от десет кладенеца вода, за да ме убеждавате, че е крайно неподходящ и Клоп е топ. Така че вместо да си играем така, ще ти отговоря както по-рано на друг:

Не съм аз човекът, който трябва да казва на ръководството кой да бъде назначен за треньор. В света има десетки страхотни треньори, вече кой от тях би бил подходящ за нас и кой би ни донесъл титли, това трябва да го решат хората, които печелят милиони, за да взимат такива решения. Аз мога да кажа кой не става и кой няма да ни донесе титли, защото това е очевадно - Юрген Норберт Клоп.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 май 2019 07:34

realist написа:Реал, тази игра съм я играл и никак не ми е интересна. Каквото е име да посоча, ще ми извадите от десет кладенеца вода, за да ме убеждавате, че е крайно неподходящ и Клоп е топ. Така че вместо да си играем така, ще ти отговоря както по-рано на друг:

Не съм аз човекът, който трябва да казва на ръководството кой да бъде назначен за треньор. В света има десетки страхотни треньори, вече кой от тях би бил подходящ за нас и кой би ни донесъл титли, това трябва да го решат хората, които печелят милиони, за да взимат такива решения. Аз мога да кажа кой не става и кой няма да ни донесе титли, защото това е очевадно - Юрген Норберт Клоп.

Аааааааааа, не на мене тия педерастки номера реалисте, имаш десетки, ама не щеш да кажеш един :lol: :lol: :lol: Ай стига с твойте глупости вече бе, той и Хьоведес ти се виждаше един от десетките страхотни и подходящи за нас :mrgreen: , ама сега с Ван Дайк ти се насълзяват очите от кеф, като го гледаш :lol:
Рей Клемънс е привлечен от Шенкли и дълги години е играл под негово ръководство, познавал е Шенкли лично и сигурно вижда нещо сходно в Клоп, ама по-добре да не го слушаме, щото е оглупял. Викаш по-добре да слушаме теб, дето никога не си бил умен и сравняваш два характера по...купите :lol: :lol: :lol: Няма се кахъриш, Клоп има още 12г да застигне 3те титли на Шенкли за 15години начело на Ливърпул. Само с Купата на Уефа ще му е трудно да го изравни...с тези редовни участия в ШЛ :mrgreen:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 04 май 2019 09:01

Какво ми реагираш като ощипан гей, все едно за първи път виждаш този мой отговор. Няма да ви вляза в капана, то е ясно. Примерът ти с Хьоведес ясно демонстрира абсолютно гейската ти натура. Аз ти го дадох за пример като временен вариант преди години, ти ми го пробутваш вместо Ван Дайк. Супер педерастки ход. Затова имена повече от мен няма да видите. Знаеш, ме имам афинитет съм италианската треньорска школа. В Южна Америка също има невероятни треньори. Но какъв е смисъла да си играем на имена, като е ясно, че Клоп няма да мръдне поне 2-3 години от мястото си. Освен ако някой отбор не го прилъже с много пара. Това ни е спасението. Може пък дотогава Стиви да е готов и да сбъдне една мечта на милиони фенове.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 04 май 2019 09:07

Liverpool_EC написа: Няма се кахъриш, Клоп има още 12г да застигне 3те титли на Шенкли за 15години начело на Ливърпул. Само с Купата на Уефа ще му е трудно да го изравни...с тези редовни участия в ШЛ :mrgreen:

С този ироничен тон да разбирам ли, че омаловажаваш постигнатото от Шенкли? :o Няма да се изненадам в устрема си да се мазниш на Клоп да оглупееш и дотам. Рафа и Фегън вече минаха под ножа, сега е ред на Шенкли. Малко ще ти е трудничко да омаловажиш Пейсли, но все ще измислиш нещо. Нали трябва да изкараме Клоп най-великия треньор, водил някога Ливърпул.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 май 2019 18:39

realist написа:
Liverpool_EC написа: Няма се кахъриш, Клоп има още 12г да застигне 3те титли на Шенкли за 15години начело на Ливърпул. Само с Купата на Уефа ще му е трудно да го изравни...с тези редовни участия в ШЛ :mrgreen:

С този ироничен тон да разбирам ли, че омаловажаваш постигнатото от Шенкли? :o Няма да се изненадам в устрема си да се мазниш на Клоп да оглупееш и дотам. Рафа и Фегън вече минаха под ножа, сега е ред на Шенкли. Малко ще ти е трудничко да омаловажиш Пейсли, но все ще измислиш нещо. Нали трябва да изкараме Клоп най-великия треньор, водил някога Ливърпул.

Разбирай каквото си искаш, ироничния ми тон е само към един изключително повърхностен и примитивен в разсъжденията си човек, който тръгнал да ми сравнява резултатите от 15 годишен труд с резултатите от 3,5 годишен труд. Аз им сравнявам само първите години, условията в които поемат отбора и начина и методите им на работа. И всичко съвпада 1:1. Поемат един разграден двор, изчистват полека-лека мършата от отбора, обръщат внимание на базата на отбора, която е най-важната за дългосрочен успех (не временен, като при теб :lol:) И двамата имат изключително око за играчите и привличат млади и кадърни такива, които да държат отбора на топ ниво за 7,8 години напред(не времено за 6 месеца, като теб) Шенкли печели първата си титлата чак след 5,6 години усърдна работа, с която променя клуба по всички етажи. И най-важното променя мисленето на хората. Кара ги да повярват в него и отбора и да застанат с цялата си подкрепа за него и играчите, защото те имат нужда от тази подкрепа. Но това е мисленето на хората, виж на реалистите, които междувременно му дават акъл за тактиката след всяка загуба им е казал културно "да сменят отбора". И понеже ти виждам мисленето, съм сигурен, че Шенкли би ти препоръчал да станеш фен на Челси. За теб точно те са най-подходящия отбор. Само там водят италианци, които едната година са тактически гении, а на следващатата година ги сменят защото са пълен ташак. Сигурен съм, че под моста ще намериш мир за себе си. Аз междувремено нямам проблем с работата на Клоп, при положение че след 10г може да вдигаме купи с играчи, които той докарал в отбора. А начело да е Джерард или Пепийн Линдерс. Въпрос на виждане за дългосрочно или времено решение на проблемите ни ;)
П.П За малко да забравя, наистина решението ти да не даваш имена е единственото умно нещо излязло от хралупата, която носиш на раменете си. Щото като кажеш някой и след една година се държим за коремите от смях. Радвам се да видя, че споровете ни те направиха по-умен :!:
Н.К. [offtopic]Нов Капан[/offtopic]А ако Клоп догодина спечели Карлинг, а отпадне на осминафинал в ШЛ, какво правим? Сменяме ли Клоп или отлагаш всички полети Италия-Ливърпул и слагаш вазата на секцията у вас :lol: :lol: :lol:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 04 май 2019 21:05

Апропо,великия плехар беше напляскан и от Рафата,ама реалиста и това май е забравил...на нас единствената ни издънка,ако мога така да я нарека,беше домакинския мач със лестър-ако там бяхме били,нямаше сега да чакаме на...същите тия лестър. Точковия актив,головата разлика,играта и това че сме още в борбата за титлата със ония изкуственяци,това никой преди Клоп не го е правил и няма да го направи,така че оценявайте какъв треньор имаме и стига с тия ваште глупости и тактики и т.н.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 08 май 2019 00:04

Голям мач за вас! Спасихте футбола от най-голямото зло! Честито на всички!
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Върни се в “Ливърпул”