ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2019 |22:00| 3-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: ШЛ: Барселона - Ливърпул 01.05.2018 |22:00|

Мнениеот gogovcite » 02 май 2019 13:31

Лелее, ПедерасТа яко се е вихрил. Сигурно си е пипал простатата и е свършвал цяла нощ от кеф.
Hala Madrid

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 02 май 2019 13:49

gogovcite написа:Лелее, ПедерасТа яко се е вихрил. Сигурно си е пипал простатата и е свършвал цяла нощ от кеф.

Много ги разбираш бе, Гоше :mrgreen: Виж ти какъв палавник си бил и с какви неща се занимаваш нощем :lol: Даже не съм предполагал, че простатата може да е ерогенна зона. Виж как човек може да научи нещо ново докато е жив от хора с опит :mrgreen:

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 02 май 2019 14:08

blue avalanche написа:Когато Салах нижеше гол след гол - бил намбър уан! Върхът на сладоледа... Дайте му Златната топка!
Сега - ама той не бил нападател, ама му трябвали 5-6 положения да вкара гол, ама това, ама онова...
Ми определете се най-накрая. :mrgreen:
Друго:
Всички пишат, че в Барселона имали гениалния Меси и затова спечелили. САМО заради това.
Ами като знаеш, че отсреща имаш гениален играч и да го оставиш НАЙ-СПОКОЙНО да си поеме топката и да влезе с нея във вратата, това за какво говори? Всеки сам да си отговори...
Между другото, около Меси имаше още 3-ма от Барса. А вашите футболисти къде бяха???

Четя, четя и се чудя само на едно нещо: как можа да напишеш цели 8 реда и нищо смислено и разбираемо в тях? Интересно с това"брилянтно мнение" репликира ли някого или просто го написа, за да си покажеш колко мнго разбираш и ти от футбол ??? Видяхме, разбрахме... Сега бъди доволен и се радвай колкото можеш на оставащите 2-3 години на любимия ти "отбор на ромите", защото след това джуджи няма да е само джудже а ще е едно старо джудже.....Апропо - да попитам само, знаеш ли като си толкова умен - защо на барЦа - им викат , че бил отбора на Ромляните ??? Айде сега разбирачо, пообясни ни, някои работи тук на нас непросветените ?!

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 02 май 2019 14:15

PlamenZ написа:
Real написа:;) Големи емоции, рев голям, трагедии и крайности чат-пат...
А нещата са прости:
- Валверде надигра Клопо. Не е неочаквано, не е и трагедия. За мен би било по-гадно да гледам от Пуул катеначо (и вероятно загуба само с 0:2), отколкото да играем като мъже и да победи по-добрият.
- Меси е Гений. Около Кампа не е достатъчно представително, нито достатъчно обширно за паметника му. Да изриват оня кич Саграда и да го изтипосват там. Или направо отгоре, то и без това не прилича много на Храм.
- Съдията... не знам що го плюят някои. Допусна някои дребни грешки, но да имаш срещу себе си отбор с трима от най-големите провокатори (Суарес, Видал, Бускетс), допълнени от Пике и Алба, и да не направиш поне няколко чутовни грешки - това е класа. И заслужава признание. Нарушението за третия гол е по-скоро на Меси, ама ръката на Матип, на Кампа... 8 от 10 съдии биха я свирили, дори и да не са подковани предварително. И това е по-голово положение от фаул на 25 метра.
- Шансът... Ми да, не ни влязоха положенията, ама това е част от играта. Пък и няколко техни не влязоха в края. Не можем да говорим за липса на късмет.
- ИМА РЕВАНШ, оплаквачките! Не е като да не сме виждали Пуул да обръща великани от 0:3. За по-малко от 90 мин. Не е като Барса да не е губила 3 гола преднина. Нищо не е свършило, докато не свърши!
Може да не вземем трофей и тази година. Може да вземем и два. Каквото и да стане - за мен сезонът беше повече от добър. От много време насам не се е случвало да вървим в правилната посока, три поредни години. YNWA!!!

Съгласен на 90%, спести ми доста писане :-) Само това, че Валверде е надиграл Клоп не го мисля. И двата отбора си играха техния футбол. Понеже има мнения, как трябвало да се затворим, сгъстим и да забъркаме бетон, мога да кажа, че има такива отбори - Бърнли, Стоук и т.н. - и няма да върнат нови фенове. Вън от всякакво съмнение е, че Барса е суперотбор. Ако имат някакви дефицити (не бих казал слабости), то те са в защита. С нашата игра Клоп много повече подлага на напрежение защитата на Барса. Ами царя на затворената игра Симеоне отнесе 3 гола в Торино и изпусна 2 гола чист аванс...какво, да го скопят ли по тоя повод??? Доста малки и не толкова малки обстоятелства доведоха до вчерашният резултат (изключвам шанс и късмет, които са неуправляеми).
- нямаше го Фирмино...ами резервната ни 9-ка не е Габриел Жесус. Джини се губеше на новата позиция, Мане и Салах не могат да са същите, както с Боби до тях.
- контузи се Кейта - ми да влиза Давид Силва...ааа, не може, влиза капитанчето...
- Гомез го разминавали - искам да ми посочат защитник в света, който нападателите на Барса да не го разминават... Кой да пуснем, ТАА? Ами не е във форма, него Саутхемптън, Хъдърсфийлд го разминават...но що пък да не го заложим срещу Меси? Да, Гомез никога не е бил супер като десен бек, но при формата на ТАА нямаме друга алтернатива.
Като аналогия на гореизброеното - Тотнъм дали са същия отбор, без Кейн и Сон? Симпатизирам на Аякс, но играха срещу един отслабен Тотнъм.
И за феновете - не искам да се заяждам и да подвеждам всички под един знаменател, но обидни квалификации като Катун донякъде подхождат на привържениците на Барса...Да освиркват Коутиньо!?!?!? Който и да е, техен играч е...Накрая на мача, в моментите когато играехме ние с топката, освиркваха и нас - защо? Някой осакатихме ли? Или са обидени, че не можаха да си вземат фланелки на Ливърпул още по време на мача, предвид колко често висяха по гърба на Мане и Салах???
Има вероятност някой от феновете на Барса да ме репликира - отсега да си кажа, ужасно ще се разстроя и ще се наложи да си го преместя в другия крачол...

Не бой се, написал си мнението по доста ПРИЯТЕН, интересен и нов начин, а това за "високоинтелигентните фенове" на Ромския катун 'УЕФАЛОНИЯ" - ще се окаже не само неразбираемо, но дори и приятно галене на ушите за изтънченият им вкус. Няма да те репликират, защото им е трудно да разберат какво е писано... на тях по им харесва да плюят,да обиждат, да се хвалят.... фронтално, ясно и точно.... , към целта, както прави самото им идолизирано джудже към противниковата врата :)

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 02 май 2019 14:38

realist написа:
PlamenZ написа:
Real написа:;) Големи емоции, рев голям, трагедии и крайности чат-пат...
А нещата са прости:
- Валверде надигра Клопо. Не е неочаквано, не е и трагедия. За мен би било по-гадно да гледам от Пуул катеначо (и вероятно загуба само с 0:2), отколкото да играем като мъже и да победи по-добрият.
- Меси е Гений. Около Кампа не е достатъчно представително, нито достатъчно обширно за паметника му. Да изриват оня кич Саграда и да го изтипосват там. Или направо отгоре, то и без това не прилича много на Храм.
- Съдията... не знам що го плюят някои. Допусна някои дребни грешки, но да имаш срещу себе си отбор с трима от най-големите провокатори (Суарес, Видал, Бускетс), допълнени от Пике и Алба, и да не направиш поне няколко чутовни грешки - това е класа. И заслужава признание. Нарушението за третия гол е по-скоро на Меси, ама ръката на Матип, на Кампа... 8 от 10 съдии биха я свирили, дори и да не са подковани предварително. И това е по-голово положение от фаул на 25 метра.
- Шансът... Ми да, не ни влязоха положенията, ама това е част от играта. Пък и няколко техни не влязоха в края. Не можем да говорим за липса на късмет.
- ИМА РЕВАНШ, оплаквачките! Не е като да не сме виждали Пуул да обръща великани от 0:3. За по-малко от 90 мин. Не е като Барса да не е губила 3 гола преднина. Нищо не е свършило, докато не свърши!
Може да не вземем трофей и тази година. Може да вземем и два. Каквото и да стане - за мен сезонът беше повече от добър. От много време насам не се е случвало да вървим в правилната посока, три поредни години. YNWA!!!

Съгласен на 90%, спести ми доста писане :-) Само това, че Валверде е надиграл Клоп не го мисля. И двата отбора си играха техния футбол. Понеже има мнения, как трябвало да се затворим, сгъстим и да забъркаме бетон, мога да кажа, че има такива отбори - Бърнли, Стоук и т.н. - и няма да върнат нови фенове. Вън от всякакво съмнение е, че Барса е суперотбор. Ако имат някакви дефицити (не бих казал слабости), то те са в защита. С нашата игра Клоп много повече подлага на напрежение защитата на Барса. Ами царя на затворената игра Симеоне отнесе 3 гола в Торино и изпусна 2 гола чист аванс...какво, да го скопят ли по тоя повод??? Доста малки и не толкова малки обстоятелства доведоха до вчерашният резултат (изключвам шанс и късмет, които са неуправляеми).
- нямаше го Фирмино...ами резервната ни 9-ка не е Габриел Жесус. Джини се губеше на новата позиция, Мане и Салах не могат да са същите, както с Боби до тях.
- контузи се Кейта - ми да влиза Давид Силва...ааа, не може, влиза капитанчето...
- Гомез го разминавали - искам да ми посочат защитник в света, който нападателите на Барса да не го разминават... Кой да пуснем, ТАА? Ами не е във форма, него Саутхемптън, Хъдърсфийлд го разминават...но що пък да не го заложим срещу Меси? Да, Гомез никога не е бил супер като десен бек, но при формата на ТАА нямаме друга алтернатива.
Като аналогия на гореизброеното - Тотнъм дали са същия отбор, без Кейн и Сон? Симпатизирам на Аякс, но играха срещу един отслабен Тотнъм.
И за феновете - не искам да се заяждам и да подвеждам всички под един знаменател, но обидни квалификации като Катун донякъде подхождат на привържениците на Барса...Да освиркват Коутиньо!?!?!? Който и да е, техен играч е...Накрая на мача, в моментите когато играехме ние с топката, освиркваха и нас - защо? Някой осакатихме ли? Или са обидени, че не можаха да си вземат фланелки на Ливърпул още по време на мача, предвид колко често висяха по гърба на Мане и Салах???
Има вероятност някой от феновете на Барса да ме репликира - отсега да си кажа, ужасно ще се разстроя и ще се наложи да си го преместя в другия крачол...

Пламене, нещо четеш през пръсти. Не съм съгласен с нищо от това, което си коментирал.
1.Къде видя някой да е искал да се окопаем и да бъркаме бетон? Или за вас има само бяло и черно? Или нападаме като луди или паркираме автобус. Само че в съвременния футбол има много нюанси и големите, повтарям големите треньори ги владеят до съвършенство. Да играеш по-дефанзивно и на контри не означава да се окопаеш в наказателното и да чистиш на посоки.
2.Това, че Валверде надигра категорично Клоп тактически го казах снощи след мача, а днес го потвърждават всички специалисти. Ако на мене не вярваш, вярвай на тези хора, които с футбол си изкарват прехраната. Барса играха второто полувреме назад не защото сме такива хали и сме ги натикали, а съвсем умишлено. Понеже Валверде знае що за тъпак е Клоп и ще му се върже на номера и той взе, че верно се върза. Издърпаха ни и ни убиха на контри, особено след втория гол. Оставиш ли празни пространства на Меси и Суарез, приготви се да броиш головете в мрежата си.
3.Това, че го нямаше Фирмино не е някаква поличба или съдба, а изумително глупаво треньорско решение. След като лекарския екип казва, че е готов, оставянето му като резерва е чисто треньорски ход, разбира се безумен. С него щяхме да ги поставим под много по-серозен натиск и напрежение при атаките ни. Да пуснеш Вайналдум на мястото на Фирмино - безценно!
4.Контузил се Кейта и това е голям проблем? Кейта пропусна 2/3 от сезона, момче. Твърда резерва. В същото време Хендерсън е във формата на живота си и направи уникални мачове. Ти го изкарваш все едно се е контузил твърд титуляр, а е влязла твърда резерва, което изобщо не е така.
5.Джо Гомез е пародия на десен бек и това го разбраха всички, които малко разбират от футбол. Не напразно там се концентрираха атаките им първото полувреме. Второто вече минаха на контри и фланговете им не бяха толкова активни. Що не го разминаваха така другия бек? Но тук дори това не е най-важното. По-важното е, че в мача на сезона ти пускаш футболист, който цял сезон е контузен и е изиграл едва няколко минути преди това с изпадналия Хъдърсфийлд. Ти наистина ли не разбираш колко малоумно е това треньорско решение?

Ще влезем в предположения и хипотези, които нямат смисъл, а фактите са си факти. Разбирам и приемам, че ги интерпретираме различно.
1. Да, преекспонирах с окопаването, исках просто да подчертая, че сме отбор с почерк и стил (заслуга на приятеля ти Клоп :) ) и според мен сме най-силни, когато играем нашата си игра. Не мисля, че сме нападали безразсъдно като луди - не видях да минават на парад и да ни правят 100% - ви положения през 2 мин. Да, в последните няколко минути направиха сериозни пропуски, но това вече беше при 3-0 (ето тук не съм съгласен с теб, където си писал, че няма значение дали е 60-а или 89-а минути...разликата е при какъв резултат се случва).
2. Освен всички специалисти, Валверде, Меси и Видал също споделят някои неща, като общото е, че са били много затруднени от нашата игра. С тази игра ошляпахме Байерн като гости. Ясно, че Барса и Байерн не са едно и също, но ако изневерявахме на стила си, можеше и да изгорим по-рано (ето тук започват предположения и "ако"-та, които нямат особен смисъл...).
3. Не знам колко е готов Фирмино, но преди години Кака си прецака кариерата, като се напъна и игра невъзстановен... С теб не знаем цялата истина - ако е бил здрав, напълно съм съгласен с теб, че е безумно да не започне и че е голяма грешка на треньора. Но ако е имало някакви индикации за проблем, не е нужно да се осакатява за мой или твой кеф...
4. Тук тотално се разминаваме и не мога да кажа на черното бяло. Кейта изигра на много добро ниво няколко мача и е във форма и няма никакво значение, ако ще да е пропуснал 3 години преди това. Хендо и уникални мачове е било, е и ще бъде оксиморон :-) Единия е футболист, другия може единствено да се надбягва с Кристъл Палас, Фулъм и др. с променлив успех :-)
5. Гомез игра не само срещу Хъдърсфийлд. Очаквах да е слаб като десен бек - тук съм съгласен с теб. Но за мен все пак е по-добре от ТАА в момента. Ти мислиш друго...разбирам, но няма как да "измерим" категорично двете хипотези. Надявам се ТАА да върне добрата си форма и титулярно място.
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 май 2019 14:42

JorkoByrborko69 написа:
blue avalanche написа:Когато Салах нижеше гол след гол - бил намбър уан! Върхът на сладоледа... Дайте му Златната топка!
Сега - ама той не бил нападател, ама му трябвали 5-6 положения да вкара гол, ама това, ама онова...
Друго:
Всички пишат, че в Барселона имали гениалния Меси и затова спечелили. САМО заради това.
Ами като знаеш, че отсреща имаш гениален играч и да го оставиш НАЙ-СПОКОЙНО да си поеме топката и да влезе с нея във вратата, това за какво говори? Всеки сам да си отговори...
Между другото, около Меси имаше още 3-ма от Барса. А вашите футболисти къде бяха???

Четя, четя и се чудя само на едно нещо: как можа да напишеш цели 8 реда и нищо смислено и разбираемо в тях? Интересно с това"брилянтно мнение" репликира ли някого или просто го написа, за да си покажеш колко мнго разбираш и ти от футбол ??? Видяхме, разбрахме... Сега бъди доволен и се радвай колкото можеш на оставащите 2-3 години на любимия ти "отбор на ромите", защото след това джуджи няма да е само джудже а ще е едно старо джудже.....Апропо - да попитам само, знаеш ли като си толкова умен - защо на барЦа - им викат , че бил отбора на Ромляните ??? Айде сега разбирачо, пообясни ни, някои работи тук на нас непросветените ?!

1. Барселона не ми е любим отбор. И Меси не ми е любим футболист. Но от тъпанари можеш да очакваш само тъпи заключения.
2. Не знам как им викат на Барселона и не ме интересува. За сметка на това, на Клоп му викат: "Добре дошъл в Храма на Меси!" :mrgreen:
3. Ето ти някои мнения на хора, които разбират от футбол:
"Върджил ван Дайк е виновен. Виждаше накъде Суарес сочи, че иска топката. Точно пред него е футболистът с номер 9 на гърба си, а той остана статичен. Той стоеше на място. Престъпна грешка." - Рио Фердинанд
Изображение
Двама от Барса матираха 5 от Ливърпул.
Вайналдум отпред? Гомес срещу Алба? Ще падна от смях. Гениален Клоп!

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 02 май 2019 15:38

blue avalanche написа:
JorkoByrborko69 написа:
Друго:

1. Барселона не ми е любим отбор. И Меси не ми е любим футболист. Но от тъпанари можеш да очакваш само тъпи заключения.
2. Не знам как им викат на Барселона и не ме интересува. За сметка на това, на Клоп му викат: "Добре дошъл в Храма на Меси!" :mrgreen:
3. Ето ти някои мнения на хора, които разбират от футбол:
"Върджил ван Дайк е виновен. Виждаше накъде Суарес сочи, че иска топката. Точно пред него е футболистът с номер 9 на гърба си, а той остана статичен. Той стоеше на място. Престъпна грешка." - Рио Фердинанд
Изображение
Двама от Барса матираха 5 от Ливърпул.
Вайналдум отпред? Гомес срещу Алба? Ще падна от смях. Гениален Клоп!

Що не ни светнеш на кой отбор си фен или симпатизираш, ако има такъв де, иначе оставаме с усещането , че влизаш тук и там само да злорадстваш или да избиваш някакви комплекси.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 02 май 2019 15:44

На Левски. :P

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 02 май 2019 16:18

Колко гола ни вкараха снощи след контра атака? Питам едни специалисти дето са на ти с тактика, граматика, лексика и други щуротии.

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 02 май 2019 16:35

JorkoByrborko69 написа:
Друго:

"Джуджето" много ти е бръкнал в ауспуха на теб,явно много те боли от с*кса снощи :oops: :oops: А колкото до оставащите 3 години,твойто отборче титла кога? купа кога? Меси е спечелил повече купи от Ливърпул за 60 години :?: :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”