ШЛ: Порто - Ливърпул 17.04.2018 |22:00| 1-4 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ponko

Re: ШЛ: Порто - Ливърпул 17.04.2018 |22:00|

Мнениеот Ponko » 18 апр 2019 22:21

Е като не ти изнася ще пропуснеш разбира се. Оказва се, че защитата на Сити може да бъде също разграден двор. Лапорт не знаеше къде се намира горкия. Имаше доста индивидуални грешки в отбора на Сити. Нека добавим и нескопосаната намеса на Едерсон при първия гол.. Казваш, че головете на чужд терен са спасили Тотнъм... е те си ги биха в първия мач, а Сити пропусна дузпа с която можеше да се разпише като гост. "Шпорите" имат ясна цел в първенството и тя е да останат в топ 4. И изобщо не изглежда налудничаво да вземат някакви точки в събота. Но забравих, че ти разбираш от всичко, а ние другите сме непросветени... :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 апр 2019 22:30

Барселона поставя цена от 119 евро за билет за феновете на Ливърпул :o Ето и гледката от сектора за гости:
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 18 апр 2019 23:26

slash1912 написа:С отпадането на Сити нещата леко се промениха.Те вече имат оставащи 5 мача до края на сезона,а ние минимум 6

Сити и те имат 6. 5 във ВЛ и финал за ФА Къп, който общо взето не ни вълнува, защото е след края на първенството. Дай Боже и ние да имаме един финал след като приключим с ВЛ. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 апр 2019 23:34

Ponko написа:Е като не ти изнася ще пропуснеш разбира се. Оказва се, че защитата на Сити може да бъде също разграден двор. Лапорт не знаеше къде се намира горкия. Имаше доста индивидуални грешки в отбора на Сити. Нека добавим и нескопосаната намеса на Едерсон при първия гол.. Казваш, че головете на чужд терен са спасили Тотнъм... е те си ги биха в първия мач, а Сити пропусна дузпа с която можеше да се разпише като гост. "Шпорите" имат ясна цел в първенството и тя е да останат в топ 4. И изобщо не изглежда налудничаво да вземат някакви точки в събота. Но забравих, че ти разбираш от всичко, а ние другите сме непросветени... :lol:

Ти специално да не си много просветен? 2г не можа да разбереш, че Коутиньо нямал клауза :lol: :lol: :lol: И да ми гледаш домакинството на Тотнъм от ШЛ, както някакъв фактор за гостуването им във ВЛ...единствения им шанс да измъкнат нещо е големия вратар Лорис да вземе да направи някой здрав мач, а не като вчера да го порят като риба и да го шият като агне. Ама нищо де, надъхвай се, само да не влезеш първи тука с увесен нос и да почнеш да подаряваш титлата на Сити, ако бият :mrgreen:

Ponko

Мнениеот Ponko » 18 апр 2019 23:51

Не ме мисли мен... викаш Лорис го кормят и го шият.. а Едерсон не... :lol: Ние тук грешим, но ти никога! О, безгрешни добре, че си ти да ни посочваш грешките! Ти си светлината в нашия форум! :lol: Просто казах, че Тотнъм има цели в първенството и ще ги преследва. Това важи и за Юнайтед. След като видях колко индивидуални грешки направиха, скъпите играчи на Сити, съм значително по-спокоен. И да ако Сити си спечели всички мачове в първенството ще си заслужи титлата. В такъв случай ние ще сме си виновни за това, защото не се възползвахме от грешките им.. и сега трябва да се молим за нова такава! А, ти си може би единственият фен на Ливърпул който съм чул да казва, че не го интересува дали ще спечелим титлата. Е поне ще си останеш с добрата игра, то това на теб ти стига! :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 19 апр 2019 00:05

Ponko написа:Не ме мисли мен... викаш Лорис го кормят и го шият.. а Едерсон не... :lol: Ние тук грешим, но ти никога! О, безгрешни добре, че си ти да ни посочваш грешките! Ти си светлината в нашия форум! :lol: Просто казах, че Тотнъм има цели в първенството и ще ги преследва. Това важи и за Юнайтед. След като видях колко индивидуални грешки направиха, скъпите играчи на Сити, съм значително по-спокоен. И да ако Сити си спечели всички мачове в първенството ще си заслужи титлата. В такъв случай ние ще сме си виновни за това, защото не се възползвахме от грешките им.. и сега трябва да се молим за нова такава! А, ти си може би единственият фен на Ливърпул който съм чул да казва, че не го интересува дали ще спечелим титлата. Е поне ще си останеш с добрата игра, то това на теб ти стига! :lol:

И къде видя да пиша нещо за Едерсон? Всеки греши, просто ти се набиваш на очи с многократни грешки ;) Всеки има цели и ги гони, друг е въпроса дали ще ги стигне. Ако подобрим всичките ни предишни представяния в първенството не виждам с какво можем да сме си виновни...И ДА, през оня ми е титлата, не ми трябва ваза за да оценя представянето на отбора, на мен ми стига насладата и емоцията да гледам този отбор и треньор. Дано някой ден и ти стигнеш такова ниво, вместо да се тръшкаш за 2 равни след 3 съдийски грешки, които ще връчат великата ТИТЛА на някой от двата отбора :idea:

Ponko

Re: ШЛ: Порто - Ливърпул 17.04.2018 |22:00| 1-4 FT

Мнениеот Ponko » 19 апр 2019 00:31

Еми не пишеш за Едерсон и това е проблема.... аз ти го казвам, но ти пак не го проумяваш. Говориш ми как порили вратаря на Тотнъм, но нищо не казваш за оня с шините. Нищо не казваш за грешките в играта на Сити. Според теб Тотнъм и Юнайтед едва ли ще си постигнат целите, защото имат мачове със Сити. След като имат цел е логично да се смята, че ще дадат всичко от себе си за да я постигнат. Оказва се, че Сити биха могли да допускат доста голове и да губят важни мачове! Почетино има шанса.. в рамките на няколко дни да спре Гуардиола за два трофея... това би било историческо! Иначе играем добре да, но идва момент в който това не е достатъчно. Това е все едно да си много красив и да не ставаш в леглото... би било разочароващо :lol: :lol: :lol: ще перифразирам специално за теб - да играем добре и накрая втори. И наистина не познавам друг привърженик на клуба.. който да твърди, че не иска "вазата". Странно... :roll:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 19 апр 2019 03:04

Ponko написа:Еми не пишеш за Едерсон и това е проблема.... аз ти го казвам, но ти пак не го проумяваш. Говориш ми как порили вратаря на Тотнъм, но нищо не казваш за оня с шините. Нищо не казваш за грешките в играта на Сити. Според теб Тотнъм и Юнайтед едва ли ще си постигнат целите, защото имат мачове със Сити. След като имат цел е логично да се смята, че ще дадат всичко от себе си за да я постигнат. Оказва се, че Сити биха могли да допускат доста голове и да губят важни мачове! Почетино има шанса.. в рамките на няколко дни да спре Гуардиола за два трофея... това би било историческо! Иначе играем добре да, но идва момент в който това не е достатъчно. Това е все едно да си много красив и да не ставаш в леглото... би било разочароващо :lol: :lol: :lol: ще перифразирам специално за теб - да играем добре и накрая втори. И наистина не познавам друг привърженик на клуба.. който да твърди, че не иска "вазата". Странно... :roll:

Еми точно това е, че не правят често грешки и кога е предния път когато получиха 3 гола...по Коледа от Палас. Викаш всяко гостуване Тотнъм ще им набутва по 3 гола. Важни мачове губят...повече в Европа, отколкото в Англия.
И като не познаваш друг, това значи ли, че няма такива. Едни фенове на Юнайтед преди години си основаха отбор Юнайтед ъф Манчестър и взеха да ходят на маове в 5та дивизия, защото не искаха американски собственици. На тях трябваха ли им титли :?: Не знам какво и как трябва да ти се обясни, за да разбереш, че има фенове които не гледат футбол заради титлите. Ама когато един човек е ограничен, няма как го проумее това. Айде сега пак напиши за 100тен път, че не познаваш друг. Виждам, че това е най-чудното нещо на света за теб и го повтаряш, като облъчен. Аз ти казах, единствено за теб и няколкото други слабохарактерни типа тук, я искам, за да мирясате с разочарованията си, все едно сме в някаква латино сапунка и някой все трябва да ви успокоява и утешава. От началото на сезона ако не си написал 250 пъти думата разочарование, трамвай да се казвам, как не измисли поне някакъв синоним за да не се повтаряш до изтъркване. А това за не ставане в леглото и разочарование не знам какво е 8-) 8-) 8-) Ти сигурно си навътре в нещата щом го ползваш за пример във футболна тема :lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 19 апр 2019 09:25

Ех тази избирателна пропускливост... :lol: :lol: За каквото ти е удобно за това говориш. Създай си един отбор, забий го в последната дивизия и му се диви на хубавата игра. Заеби...

Върни се в “Ливърпул”