ВЛ: Фулъм - Ливърпул 17.03.2018 |16:15| 1-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Фулъм - Ливърпул 17.03.2018 |16:15| 1-2 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 19 мар 2019 22:07

Ponko написа:Само, че тоя си изказва мнението не за мача, а пише романи свързани с изказвания на няколко други потребителя. Една прогноза не съм го видял да каже тоя преди мач... да се прави на дървен философ след като свършил го може всеки! Когато съм вкъщи и гледам... мога да си изкажа мнението, което е свързано пряко със случващото се на терена. Онзи ден бях на заведение където видях "истинските фенове" на Ливърпул да си гледат първо телефона, а след това и мача...

Виж сега Поньо ( ще ти викам от сега нататък така, за да се чувстваш мъж, че това Понко много детски звучи), само пълен алабаш, може да реши, че даване на прогноза преди мача прави някого мъж. Ти, като написа преди мача с Байерн, че не ти харесва състава и този състав после не даде на Байерн да каже гък на Алианц Арена какъв мъж беше след мача? Глупав мъж?!?!?!? Кое е мъжкото в това постояно да мрънкате преди и по време на мач, вместо да изчакате да свърши мача и да дадете "минимален шанс" на вашия отбор, не винаги на другия, да обърне мача. Кое е мъжкото в това постояно да "залагате" на другите отбори, но не и да повярвате във вашия? 3г вече ще станат, не 3 месеца, Поньо, 3 г негативизъм и "мъжкарство". Първата не спряхте да обяснявате, колко класни били Юнайтед и сега с класния Мауриньо как щели да ни изпреварят. Миналата година Челси не спря да ни изпреварва. Тази година при този уникален сезон, направихме 3,4 равни и айде Тотнъм взеха да на изпреварват. Абе как не ви писна да сте мъжкари все за другите отбори бе, Поньо. Цяла есен не спря да сереш и да са правиш на мъж преди мачовете. Знаеш ли защо не давам прогнози, Поньо? Защото аз съм фен на Ливърпул и дори и в най-кофти годините ни на най-тежките гостувания, аз няма как да дам загуба за Ливърпул. Колкото и зле да сме ще очаквам да бием или поне да измъкнем равен навън. Ако ми говориш за точен резултат-Еврофутбол не играя и не се занимавам с тото и подобни глупости. От там нататък извадим ли нужния ни резултат (защото например и 2:2 в Мюнхен ни устройваше и всеки фен би го взел) за мен няма значение кой е бил титуляр, кой влязъл резерва и колко сме заслужавали. Щото ми писна да слушам цял сезон от нашите фенове, как не сме заслужавали да станем шампиони заради 4 равни, ама сте ок Сити да станат с 4 загуби?!?!?! Аз не съм станал фен на Ливърпул, за да са кланям на Юнайтед, Челси или Тотнъм. За теб не знам? Наистина не знам!! А ти като не ти хареса състава в Мюнхен не си ли "дървен философ" след мача бе, Поньо? Състава си свърши работата на 95% перфектно, ама ти не ги харесваш преди това? Какво му е мъжкото на това бе, Поньо? И ако не си бил ок с един пост напиши конкретно за него, ама като напишеш "състава" и все едно 3,4,5 души са объркани. Кой си чакал да почне бе, неориентиран? Айде аз като не съм мъж, ти другия път напиши всеки един от 11те, които ти харесват, да ти видим фантасмагориите. И нали знаеш, като не ти харесва състава, който се бори за титла и ШЛ, винаги можеш да смениш канала и да спреш да трепериш :mrgreen:
Като ми следиш толкова изкъсо появите, забелязал ли си, че никога не коментирам и веднага след мач. Този кръг беше изключение и пак изчаках интервютата след мача. Току виж излезе някаква полезна информация за мача, която не са хванали камерите, някой може да каже, че "няма сестра", нищо че половината форум вече и се е изредил, ако ме разбираш. Бъди умен мъж, Поньо :!: :idea: Никой не търпи глупавите мъже, това не е като глупавата жена, да я търпят, щото има цици :mrgreen:

Ponko

Мнениеот Ponko » 19 мар 2019 23:29

Мислех си, че краля на ужасите е Стивън Кинг, но ти го надмина. Еб*си романа, еб*си чудото е нека и аз си изкажа "положението"... :lol: като си фен на Ливърпул коментирай състава, играта и т.н., а не чакай малко.. ти коментираш само изказванията на останалите... :lol: Аз казвам каквото мисля на момента и ако в крайна сметка спечелим мача ..за мен няма значение, защото крайната цел е победа. Общо взето много рядко съм си позволявал да обиждам играчите и треньора. Всеки си има любимци и такива които не харесва... едва ли има някой във форума, който да се кефи на Морено..? Ти си единственият Homo sapiens, който твърди, че не иска титлата, а същевременно великодушно я иска заради "такива като мен". :lol: От това на което съм наблюдавал.. винаги нещо се обърква накрая и в решителните моменти се дъним. Ако ме опровергаят този сезон ще е хубаво.. ще ми се посмеете, а аз пък ще си го преместя в другия крачол... но ако отново сме втори то този сценарии го гледаме през 5 години... и да още по-страшно ще е Сити с 4 загуби да стане шампион, а ние с 1 загуба да завършим с калъфа.. това го гледахме 2008/2009 когато завършихме втори с два пъти по-малко загуби, от тогавашния шампион, но и с почти два пъти ПОВЕЧЕ равенства! Е нищо де спокоен съм, защото след мача ще се появиш и ще ни обясниш къде бъркаме... :lol: глупав, глупав, но с голям ... :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 20 мар 2019 00:40

Ponko написа:Мислех си, че краля на ужасите е Стивън Кинг, но ти го надмина. Еб*си романа, еб*си чудото е нека и аз си изкажа "положението"... :lol: като си фен на Ливърпул коментирай състава, играта и т.н., а не чакай малко.. ти коментираш само изказванията на останалите... :lol: Аз казвам каквото мисля на момента и ако в крайна сметка спечелим мача ..за мен няма значение, защото крайната цел е победа. Общо взето много рядко съм си позволявал да обиждам играчите и треньора. Всеки си има любимци и такива които не харесва... едва ли има някой във форума, който да се кефи на Морено..? Ти си единственият Homo sapiens, който твърди, че не иска титлата, а същевременно великодушно я иска заради "такива като мен". :lol: От това на което съм наблюдавал.. винаги нещо се обърква накрая и в решителните моменти се дъним. Ако ме опровергаят този сезон ще е хубаво.. ще ми се посмеете, а аз пък ще си го преместя в другия крачол... но ако отново сме втори то този сценарии го гледаме през 5 години... и да още по-страшно ще е Сити с 4 загуби да стане шампион, а ние с 1 загуба да завършим с калъфа.. това го гледахме 2008/2009 когато завършихме втори с два пъти по-малко загуби, от тогавашния шампион, но и с почти два пъти ПОВЕЧЕ равенства! Е нищо де спокоен съм, защото след мача ще се появиш и ще ни обясниш къде бъркаме... глупав, глупав, но с голям ...

Поньо, на мен не ми трябва една ваза с дръжки, за да оценя работата, която вършат тези хора и усилията, които полагат цяла година да направят...няколко неблагодарника щастливи. И накрая ако Сити станат шампиони с 1,2т, щото топката не мина голлинията с 11мм аз няма да обявявам трвньора за некадърник, играчите за продан и сезона за провал :idea: Схващаш ли, защо не ми трябва титлата? Едва ли...
И за големия не можа да излъжеш. Мъжете с големи имат самочувствие, не са като теб, цял сезон с увесен...Нищо де, дано поне долу ти е дал нещо господ, че горе няма никой :mrgreen:
И викаш накрая, като бием за теб няма значение...какво си казал и мислил :lol: :lol: :lol: Към края на сезона много взехте да ставате тези дето да не ви броим изказванията :mrgreen: Обаче, като искате да е така, трябва ли да ви броим бъдещите? Вие сами се принизявате от чудене накъде да я извъртите !!!

Ponko

Мнениеот Ponko » 20 мар 2019 01:31

Пак много писане и пак нищо съществено... скука! Цитира ми цялото мнение, а говори по няколко 1-2 изречения за които смята, че може да каже нещо "оригинално". Дори да завършим с една загуба .. всеки следващ Х ще ни отдалечава от първото място и ти направих ясен паралел. Имахме шансове, когато Сити сгреши, но не се възползвахме. Трябва да чакаме нов подарък от Юнайтед, Кристъл Палас или някой друг и пак един Господ знае дали ще се възползваме. Никога не съм говорел за уволнение на Клоп или че е некадърник, но това не означава, че винаги трябва да съм съгласен със стартовия състав или смените които прави. Но ти си смесваш факти и си ги нагласяш както ти изнася, няма лошо. Не познавам фен който да не жадува за титлата, само ти не искаш... това е все едно да имаш гола жена до себе си и да се въздържиш.. е знам ли те... :lol: Казваш, че съм неуверен, така ли? Не просто знам до болка сценария - надежди и очаквания, дълга поредица от победи, прилив на самочувствие сред феновете, някои от които се самозабравят, следва спад и поредица от лоши мачове, и всичко това завършва със сребърните медали... това съм го гледал вече и е изтъркано като Star Wars, защото накрая силата никога не е с нас! :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 20 мар 2019 05:15

Ponko написа:Пак много писане и пак нищо съществено... скука! Цитира ми цялото мнение, а говори по няколко 1-2 изречения за които смята, че може да каже нещо "оригинално". Дори да завършим с една загуба .. всеки следващ Х ще ни отдалечава от първото място и ти направих ясен паралел. Имахме шансове, когато Сити сгреши, но не се възползвахме. Трябва да чакаме нов подарък от Юнайтед, Кристъл Палас или някой друг и пак един Господ знае дали ще се възползваме. Никога не съм говорел за уволнение на Клоп или че е некадърник, но това не означава, че винаги трябва да съм съгласен със стартовия състав или смените които прави. Но ти си смесваш факти и си ги нагласяш както ти изнася, няма лошо. Не познавам фен който да не жадува за титлата, само ти не искаш... това е все едно да имаш гола жена до себе си и да се въздържиш.. е знам ли те... :lol: Казваш, че съм неуверен, така ли? Не просто знам до болка сценария - надежди и очаквания, дълга поредица от победи, прилив на самочувствие сред феновете, някои от които се самозабравят, следва спад и поредица от лоши мачове, и всичко това завършва със сребърните медали... това съм го гледал вече и е изтъркано като Star Wars, защото накрая силата никога не е с нас! :lol: :mrgreen:

Като ви извадя едно изречение и говоря за него- вадел съм го от контекста, сега пък съм цитирал всичко :lol: Последно? Какво ще ви задоволи вас, вечно незадоволените? При теб кое е същественото, да повтаряш като облъчен как си знаел сценария и да ми правиш паралели със състави от преди 5-10г? Не стига, че другите фенове само това повтарят и тъпите журналя-интриганти, ами и някви наши фенове и те намират за много смислено само това да натякват. Той знаел сценария :roll: Еми защо го гледаш тогава филма, като всичко знаеш как ще стане. Какъв е смисъла да си фен на Ливърпул бе, Поньо. Питам те за 15 път сигурно и никога не отговаряш? Кажи бе, папагал? Защо си за Ливърпул и какво чакаш, като знаеш как ще завърши сезона? Защо искаш купа, която знаеш, че никога няма да спечелим, защото всичко щяло да е като предния път? Да се наредиш накрая да вдигнеш купата, ако сценария се промени ли? Накой да ти донесе купата, без напрежение, че ти идва в повече? И другата ви глупост дето не се наповтаряхте, как не сме се възползвали от издънките на Сити? Ти къде бля декември, като бихме и 3те пъти те като паднаха. Това, че не се възползвахме от всички шансове ви кара да украсявате всичко в черно. Кой отбор се възползва на 100% от издънките на конкурента. Дай един такъв. Клоп като е първи и реди победи с неговия състав, мислиш ли че ти щото не ти харесва неговия и щеше да направиш всички равни на победи с твоя? Ей тея ви маниакални мисли са най-голямото доказателство колко малко багаж имате в главата си. Да си мислите, че с вашите състави щяхте да сте събрали повече точки от него. В момента имаме повече точки до 31 кръг от всички 120+ години първенства. Ама Поню убитата пишка щял да пусне друг състав, за да вземе повече?!?!?!?!?!Той не може да отвори нета да види кой се е контузил предния ден преди мача и го чака титуляр, ама иначе може да реди състави ?!?!?!?! Бахти наглия, самозабравен и жалък лунатик :!: БезСмислен фен, ей това си ти. Папагал, дето само натрапва всеки кръг собствените си жалкарски разсъждения изчерпващи се с фразите "знам до болка сценария", " не се възползвахме от грешките" и "пак треперихме". Уверения фен, дето единствено е уверен, че пак ще се издъни отбора му :lol: :lol: :lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 20 мар 2019 10:15

Уникален си. Казвам ти, че цитираш цялото мнение, като ЧЕСТО почерняш 1-2 изречения и говориш .. за какво ти е да цитираш цялото мнение като говориш по 1-2 изречения. Казваш, че няма отбор който на 100% да се е възползвал от грешките на съперника? Така е съгласен съм, но ние се възползвахме на 0% и за това сме втори при равен брой мачове със Сити. Това показва, че сме се издънили в дадени моменти. Казваш, че сме с най-много точки след 31 кръга от от "120+ години първенства" това е чудесно, но ако не грабнем титлата (която ти не искаш...) какъв ще е смисъла? Ако в най-силните си сезони не ставаме шампиони, а вицешампиони, то кога? Какво трябва да стане и колко по-силни трябва да бъдем, че да станем? Фен съм на Ливърпул, защото ме кефи, но това не означава, че непрекъснато трябва да се превъзнасям и да казвам, че всичко е цветя и рози. А и ти си последния човек, който ще ме съди на кой отбор да съм фен и колко съм "истински". Правя паралел до колкото ми е известно с Ливърпул, а не с ФК Сидни... , но според теб не важи, защото треньора и играчите били другите, е дано поне този път крайния резултат не е същия. :lol: Ако не станем шампиони, аз ли пак ще съм виновен, може би съм ги проклел ... :lol: Относно Х-те със сигурност имаше такива в които бяхме слаби и трябва да се радваме на точката - Уест Хям, но имаше и такива в които нямахме увереността да си вземем своето - Юнайтед и Евертън и да тези 7 Х си тежат. А бе заеби... бягай да търкаляш аспиринчета по дъжда!

Върни се в “Ливърпул”