Ponko написа:Само, че тоя си изказва мнението не за мача, а пише романи свързани с изказвания на няколко други потребителя. Една прогноза не съм го видял да каже тоя преди мач... да се прави на дървен философ след като свършил го може всеки! Когато съм вкъщи и гледам... мога да си изкажа мнението, което е свързано пряко със случващото се на терена. Онзи ден бях на заведение където видях "истинските фенове" на Ливърпул да си гледат първо телефона, а след това и мача...
Виж сега Поньо ( ще ти викам от сега нататък така, за да се чувстваш мъж, че това Понко много детски звучи), само пълен алабаш, може да реши, че даване на прогноза преди мача прави някого мъж. Ти, като написа преди мача с Байерн, че не ти харесва състава и този състав после не даде на Байерн да каже гък на Алианц Арена какъв мъж беше след мача? Глупав мъж?!?!?!? Кое е мъжкото в това постояно да мрънкате преди и по време на мач, вместо да изчакате да свърши мача и да дадете "минимален шанс" на вашия отбор, не винаги на другия, да обърне мача. Кое е мъжкото в това постояно да "залагате" на другите отбори, но не и да повярвате във вашия? 3г вече ще станат, не 3 месеца, Поньо, 3 г негативизъм и "мъжкарство". Първата не спряхте да обяснявате, колко класни били Юнайтед и сега с класния Мауриньо как щели да ни изпреварят. Миналата година Челси не спря да ни изпреварва. Тази година при този уникален сезон, направихме 3,4 равни и айде Тотнъм взеха да на изпреварват. Абе как не ви писна да сте мъжкари все за другите отбори бе, Поньо. Цяла есен не спря да сереш и да са правиш на мъж преди мачовете. Знаеш ли защо не давам прогнози, Поньо? Защото аз съм фен на Ливърпул и дори и в най-кофти годините ни на най-тежките гостувания, аз няма как да дам загуба за Ливърпул. Колкото и зле да сме ще очаквам да бием или поне да измъкнем равен навън. Ако ми говориш за точен резултат-Еврофутбол не играя и не се занимавам с тото и подобни глупости. От там нататък извадим ли нужния ни резултат (защото например и 2:2 в Мюнхен ни устройваше и всеки фен би го взел) за мен няма значение кой е бил титуляр, кой влязъл резерва и колко сме заслужавали. Щото ми писна да слушам цял сезон от нашите фенове, как не сме заслужавали да станем шампиони заради 4 равни, ама сте ок Сити да станат с 4 загуби?!?!?! Аз не съм станал фен на Ливърпул, за да са кланям на Юнайтед, Челси или Тотнъм. За теб не знам? Наистина не знам!! А ти като не ти хареса състава в Мюнхен не си ли "дървен философ" след мача бе, Поньо? Състава си свърши работата на 95% перфектно, ама ти не ги харесваш преди това? Какво му е мъжкото на това бе, Поньо? И ако не си бил ок с един пост напиши конкретно за него, ама като напишеш "състава" и все едно 3,4,5 души са объркани. Кой си чакал да почне бе, неориентиран? Айде аз като не съм мъж, ти другия път напиши всеки един от 11те, които ти харесват, да ти видим фантасмагориите. И нали знаеш, като не ти харесва състава, който се бори за титла и ШЛ, винаги можеш да смениш канала и да спреш да трепериш

Като ми следиш толкова изкъсо появите, забелязал ли си, че никога не коментирам и веднага след мач. Този кръг беше изключение и пак изчаках интервютата след мача. Току виж излезе някаква полезна информация за мача, която не са хванали камерите, някой може да каже, че "няма сестра", нищо че половината форум вече и се е изредил, ако ме разбираш. Бъди умен мъж, Поньо