PlamenZ написа:Играхме добре, три точки, добро включване на Лалана, радвам се за него. Нямам нищо против, ако той донесе свежест и креативност в играта до края на сезона. Доволен съм.
А Салах не е слаб...отчайващ е...Много ми е симпатичен, ясно е какво може, миналия сезон го видяхме. Обаче 3/4 от сезона да го чакаме да покаже нещо, е прекалено. ОК, разбирам, че ще е тежко за психиката му, ако изпадне от титулярите. Но отбора е над всеки...шампиони ли искаме да ставаме или искаме Салах да не се обиди??? Да, голмайстор на отбора е до момента, но цялата ни схема е да го замеряме с пасове при всеки удобен случай. КПД му е трагично. Спред мен вече е сериозно затормозен психически - всичко му куца, дрибъл, финтове, пас, удари, пласиране...
Така е ! Салах играе доста зле и на пръв поглед сякаш му липсват най-обикновени технически умения !? Първото докосване на топката в 80% от случаите е ужасно зле, контрола над топката също много често му куца, понякога подава неточно, пропуска много голове дори сам срещу вратаря... Наистина това не е ПОСТОЯННО и ВИНАГИ, виждаме как и на моменти загатва за себе си и таланта си, но ТОВА НЕ СТИГА... Чудя се защо ли: Дали нещо в него не "се пречупи" след кунтузията му от паляча Серхио Рамос и май точно от тогава Салах тръгна надалу !? Или комбинирането с него вече не е такова както преди, или пък е подложен на психически натиск(след рекордите предния сезон) , или просто Клоп го слага на неподходящо място....... ???? Жалко за Салах италанта му, много играчи дори с по-малки възможности от него са далече по-постоянни в представянето си и феновете остават доволни от тях !? Аз лично си мисля, че това лято е крайно време да се купи един истински и много класен централен нападател(ако ще и 150 млн да струва). Така и конкуренцията в нападение ще се повиши, и голове ще има, и варианти при по-слаба игра на някого в нападение... А сега - това "трио" , малко или много се чувства незаменимо и тримата знаят , че дори и по-слабо да играят - на скамейката няма кой да ги замени и така на практика са незаменими !!!