Този мач не бих го определил като "пукане на топката", както писаха по-горе, беше интересен за гледане. Ама то за някой хора има Барса, Сити и другите ритат за да спукат топката. И аз мисля, че не играхме чак толкова лошо. Естествено резултата не е много готин, но ни оставя някакви шансове, макар че в Германия хич няма да е толкова лесно. Ван Дайк според мен ни липсваше при разиграването с вратаря и с изнасянето, доста пъти се озорихме. Матип освен двете фрапиращи отигравания му куцаше и изнасянето, някак се страхуваше да тръгне с топката малко по-напред и да подава към халфовете, даже чат пат и от центъра я връщаше на Алисон. А в мачове от ВЛ не се притеснява да го прави.
В средата бяхме солидни, макар, че и техните халфове бяха класа. Отпред пак обичайното, Мане е мушилка и успява да излезе на добри позиции за стрелба но.........
ШЛ: Ливърпул - Байерн Мюнхен 19.02.2019 |22:00| 0-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ШЛ: Ливърпул - Байерн Мюнхен 19.02.2019 |22:00| 0-0 FT
Вероятно ще изненадам мнозина с коментара си, но аз лично съм много доволен от този мач и начина, по който стояхме в него. Изглеждахме много солидно срещу един изключително силен съперник, който винаги излиза в този турнир, за да го спечели. При тази доминация в Бундеслигата (говоря по принцип не в момента), представянето им в ШЛ на практика осмисля сезона им. Впечатлен съм от огромния респект, с който подходиха баварците в този мач. Често казано не помня някога да съм гледал толкова предпазлив и дефанзивен Байерн. Основните позитиви за мен от този мач са следните :
1.Регистрирахме суха мрежа срещу един много резултатен и класен отбор, при това с един скоро възстановен от контузия бек и една двойка централни защитници, каквато едва ли някога отново ще видим. При това не само не допуснахме гол, а не допуснахме почти никакви опасности пред вратата на Алисон, особено през второто полувреме.
2.Невероятен мач за Хендерсън и Кейта, двама доста критикувани играчи. Дано и двамата навлязат в топ форма в края на сезона, защото халфовата ни линия беше основен проблем в много мачове след НГ.
3.Страхотно изигран от тактическа гледна точка мач - аплодисменти за Клоп. При тези кадрови проблеми, колебания в играта напоследък и предстоящото супердерби, изглеждахме много стабилни.
Негативите са свързани с играта на нападателното ни трио и най-вече Салах. Не съм съгласен, че Мане е направил слаб мач, защото той на практика беше единствената реална заплаха за тяхната врата и на няколко пъти беше близо до гола. Фирмино свърши много черна работа, но личеше, че не е в максимална кондиция. Салах е длъжник, но има и такива мачове, не може все да си в топ форма.
На практика това 0-0 е еднакво коварен резултат и за двата отбора. В Мюнхен Байерн не може да си позволи такава игра и със сигурност ще играе много по-офанзивно, което ще ни отвори възможности за повече пространства и скорост в атака, което е и нашата сила.
Сега гледаме към неделя, с умерен позитивизъм и надежда за добро представяне и там. В никакъв случай не бива да губим този мач, най-вече заради психологическия ефект. В същото време победа ще ни изстреля в Космоса и ще ни даде огромно самочувствие и увереност преди финалната права.
1.Регистрирахме суха мрежа срещу един много резултатен и класен отбор, при това с един скоро възстановен от контузия бек и една двойка централни защитници, каквато едва ли някога отново ще видим. При това не само не допуснахме гол, а не допуснахме почти никакви опасности пред вратата на Алисон, особено през второто полувреме.
2.Невероятен мач за Хендерсън и Кейта, двама доста критикувани играчи. Дано и двамата навлязат в топ форма в края на сезона, защото халфовата ни линия беше основен проблем в много мачове след НГ.
3.Страхотно изигран от тактическа гледна точка мач - аплодисменти за Клоп. При тези кадрови проблеми, колебания в играта напоследък и предстоящото супердерби, изглеждахме много стабилни.
Негативите са свързани с играта на нападателното ни трио и най-вече Салах. Не съм съгласен, че Мане е направил слаб мач, защото той на практика беше единствената реална заплаха за тяхната врата и на няколко пъти беше близо до гола. Фирмино свърши много черна работа, но личеше, че не е в максимална кондиция. Салах е длъжник, но има и такива мачове, не може все да си в топ форма.
На практика това 0-0 е еднакво коварен резултат и за двата отбора. В Мюнхен Байерн не може да си позволи такава игра и със сигурност ще играе много по-офанзивно, което ще ни отвори възможности за повече пространства и скорост в атака, което е и нашата сила.
Сега гледаме към неделя, с умерен позитивизъм и надежда за добро представяне и там. В никакъв случай не бива да губим този мач, най-вече заради психологическия ефект. В същото време победа ще ни изстреля в Космоса и ще ни даде огромно самочувствие и увереност преди финалната права.
Реванша ще е адски интересен! 

Левски завинаги в моето сърце![
- KOPScousers
- Контакти:
Sisi 1914 написа:Реванша ще е адски интересен!
Дано, защото тези два мача вчера си бяха разочарование. Да, нашият мач държеше под напрежение, беше интересен за гледане, но липсваха головете, за които всички букита говориха. Сега поне целта в Мюнхен е ясна - с Ван Дайк защитата ще е стабилна, пазим се да не загубим мача и дебнем на контри, при възможност вкарвайки поне гол. Голов хикс, друго не ни трябва. Прекалено предпазливата и дефанзивна тактика на Ковач може да му изяде главата.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
ИПуснахте си шанса. Байерн в Мюнхен пред тяхната публика няма да играят така и най-вероятно ще ви ударят. 2-1
Ливърпул далеч от анфийлд са 3/3 загуби.
Ливърпул далеч от анфийлд са 3/3 загуби.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
-
- Контакти:
realist написа:Вероятно ще изненадам мнозина с коментара си, но аз лично съм много доволен от този мач и начина, по който стояхме в него. Изглеждахме много солидно срещу един изключително силен съперник, който винаги излиза в този турнир, за да го спечели. При тази доминация в Бундеслигата (говоря по принцип не в момента), представянето им в ШЛ на практика осмисля сезона им. Впечатлен съм от огромния респект, с който подходиха баварците в този мач. Често казано не помня някога да съм гледал толкова предпазлив и дефанзивен Байерн. Основните позитиви за мен от този мач са следните :
Този път мога да ти кажа евала, когато си прав, копче не може да каже човек.
kircho_baretata написа:realist написа:Вероятно ще изненадам мнозина с коментара си, но аз лично съм много доволен от този мач и начина, по който стояхме в него. Изглеждахме много солидно срещу един изключително силен съперник, който винаги излиза в този турнир, за да го спечели. При тази доминация в Бундеслигата (говоря по принцип не в момента), представянето им в ШЛ на практика осмисля сезона им. Впечатлен съм от огромния респект, с който подходиха баварците в този мач. Често казано не помня някога да съм гледал толкова предпазлив и дефанзивен Байерн. Основните позитиви за мен от този мач са следните :
Този път мога да ти кажа евала, когато си прав, копче не може да каже човек.
Напълно съм съгласен с мнението на реалиста.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Хаха, толкова похвали за капитана не се виждат всеки ден. Доволен съм, момчета 

KOPScousers написа:Sisi 1914 написа:Реванша ще е адски интересен!
Дано, защото тези два мача вчера си бяха разочарование. Да, нашият мач държеше под напрежение, беше интересен за гледане, но липсваха головете, за които всички букита говориха. Сега поне целта в Мюнхен е ясна - с Ван Дайк защитата ще е стабилна, пазим се да не загубим мача и дебнем на контри, при възможност вкарвайки поне гол. Голов хикс, друго не ни трябва. Прекалено предпазливата и дефанзивна тактика на Ковач може да му изяде главата.
Дано да отстраните немците.
Левски завинаги в моето сърце![
- Alonso_Massa
- Контакти:
Като цяло настроението сред феновете е разочарование, но не мисля, че някои от тях осъзнават срещу какъв отбор играхме. Това е един от отборите които последните години доминират турнира и има страшно голям опит в турнира и това си пролича снощи. Просто има едни много малки ситуации, които на пръв поглед са без значение, но всъщност имат голям ефект върху цялостното развитие на мача и точно тези ситуации Байерн ги изиграха майсторски и точно това прази разликата между тях и "останалите". Ако бяхме играли с "останалите" този мач го взимахме спокойно с 1-2:0 , но играхме с Байерн. Хубавото е че от такива мачове футболистите ни могат да научат адски много и колкото повече играем с топ4-те отбора (Барса, Реал, Байерн, Ювентус) толкова повече ще израства този отбор и ще има шанс да се присъедини към тях. Реванша ще е адски труден и играта на Байерн няма да има нищо общо с играта им днес, така че ни очаква наистина много интересен мач! Сега обаче гледаме към мача на сезона през уикенда!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]