ШЛ: Ливърпул - Байерн Мюнхен 19.02.2019 |22:00| 0-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kircho_baretata
Контакти:

Re: ШЛ: Ливърпул - Байерн Мюнхен 19.02.2019 |22:00| 0-0 FT

Мнениеот kircho_baretata » 20 фев 2019 00:30

Този мач не бих го определил като "пукане на топката", както писаха по-горе, беше интересен за гледане. Ама то за някой хора има Барса, Сити и другите ритат за да спукат топката. И аз мисля, че не играхме чак толкова лошо. Естествено резултата не е много готин, но ни оставя някакви шансове, макар че в Германия хич няма да е толкова лесно. Ван Дайк според мен ни липсваше при разиграването с вратаря и с изнасянето, доста пъти се озорихме. Матип освен двете фрапиращи отигравания му куцаше и изнасянето, някак се страхуваше да тръгне с топката малко по-напред и да подава към халфовете, даже чат пат и от центъра я връщаше на Алисон. А в мачове от ВЛ не се притеснява да го прави.
В средата бяхме солидни, макар, че и техните халфове бяха класа. Отпред пак обичайното, Мане е мушилка и успява да излезе на добри позиции за стрелба но.........

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 20 фев 2019 01:07

Вероятно ще изненадам мнозина с коментара си, но аз лично съм много доволен от този мач и начина, по който стояхме в него. Изглеждахме много солидно срещу един изключително силен съперник, който винаги излиза в този турнир, за да го спечели. При тази доминация в Бундеслигата (говоря по принцип не в момента), представянето им в ШЛ на практика осмисля сезона им. Впечатлен съм от огромния респект, с който подходиха баварците в този мач. Често казано не помня някога да съм гледал толкова предпазлив и дефанзивен Байерн. Основните позитиви за мен от този мач са следните :
1.Регистрирахме суха мрежа срещу един много резултатен и класен отбор, при това с един скоро възстановен от контузия бек и една двойка централни защитници, каквато едва ли някога отново ще видим. При това не само не допуснахме гол, а не допуснахме почти никакви опасности пред вратата на Алисон, особено през второто полувреме.
2.Невероятен мач за Хендерсън и Кейта, двама доста критикувани играчи. Дано и двамата навлязат в топ форма в края на сезона, защото халфовата ни линия беше основен проблем в много мачове след НГ.
3.Страхотно изигран от тактическа гледна точка мач - аплодисменти за Клоп. При тези кадрови проблеми, колебания в играта напоследък и предстоящото супердерби, изглеждахме много стабилни.
Негативите са свързани с играта на нападателното ни трио и най-вече Салах. Не съм съгласен, че Мане е направил слаб мач, защото той на практика беше единствената реална заплаха за тяхната врата и на няколко пъти беше близо до гола. Фирмино свърши много черна работа, но личеше, че не е в максимална кондиция. Салах е длъжник, но има и такива мачове, не може все да си в топ форма.
На практика това 0-0 е еднакво коварен резултат и за двата отбора. В Мюнхен Байерн не може да си позволи такава игра и със сигурност ще играе много по-офанзивно, което ще ни отвори възможности за повече пространства и скорост в атака, което е и нашата сила.

Сега гледаме към неделя, с умерен позитивизъм и надежда за добро представяне и там. В никакъв случай не бива да губим този мач, най-вече заради психологическия ефект. В същото време победа ще ни изстреля в Космоса и ще ни даде огромно самочувствие и увереност преди финалната права.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 фев 2019 07:26

Реванша ще е адски интересен! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 20 фев 2019 07:53

Sisi 1914 написа:Реванша ще е адски интересен! 8-)

Дано, защото тези два мача вчера си бяха разочарование. Да, нашият мач държеше под напрежение, беше интересен за гледане, но липсваха головете, за които всички букита говориха. Сега поне целта в Мюнхен е ясна - с Ван Дайк защитата ще е стабилна, пазим се да не загубим мача и дебнем на контри, при възможност вкарвайки поне гол. Голов хикс, друго не ни трябва. Прекалено предпазливата и дефанзивна тактика на Ковач може да му изяде главата.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 20 фев 2019 08:13

ИПуснахте си шанса. Байерн в Мюнхен пред тяхната публика няма да играят така и най-вероятно ще ви ударят. 2-1

Ливърпул далеч от анфийлд са 3/3 загуби.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 20 фев 2019 09:09

realist написа:Вероятно ще изненадам мнозина с коментара си, но аз лично съм много доволен от този мач и начина, по който стояхме в него. Изглеждахме много солидно срещу един изключително силен съперник, който винаги излиза в този турнир, за да го спечели. При тази доминация в Бундеслигата (говоря по принцип не в момента), представянето им в ШЛ на практика осмисля сезона им. Впечатлен съм от огромния респект, с който подходиха баварците в този мач. Често казано не помня някога да съм гледал толкова предпазлив и дефанзивен Байерн. Основните позитиви за мен от този мач са следните :
1.Регистрирахме суха мрежа срещу един много резултатен и класен отбор, при това с един скоро възстановен от контузия бек и една двойка централни защитници, каквато едва ли някога отново ще видим. При това не само не допуснахме гол, а не допуснахме почти никакви опасности пред вратата на Алисон, особено през второто полувреме.
2.Невероятен мач за Хендерсън и Кейта, двама доста критикувани играчи. Дано и двамата навлязат в топ форма в края на сезона, защото халфовата ни линия беше основен проблем в много мачове след НГ.
3.Страхотно изигран от тактическа гледна точка мач - аплодисменти за Клоп. При тези кадрови проблеми, колебания в играта напоследък и предстоящото супердерби, изглеждахме много стабилни.
Негативите са свързани с играта на нападателното ни трио и най-вече Салах. Не съм съгласен, че Мане е направил слаб мач, защото той на практика беше единствената реална заплаха за тяхната врата и на няколко пъти беше близо до гола. Фирмино свърши много черна работа, но личеше, че не е в максимална кондиция. Салах е длъжник, но има и такива мачове, не може все да си в топ форма.
На практика това 0-0 е еднакво коварен резултат и за двата отбора. В Мюнхен Байерн не може да си позволи такава игра и със сигурност ще играе много по-офанзивно, което ще ни отвори възможности за повече пространства и скорост в атака, което е и нашата сила.

Сега гледаме към неделя, с умерен позитивизъм и надежда за добро представяне и там. В никакъв случай не бива да губим този мач, най-вече заради психологическия ефект. В същото време победа ще ни изстреля в Космоса и ще ни даде огромно самочувствие и увереност преди финалната права.

Този път мога да ти кажа евала, когато си прав, копче не може да каже човек.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 20 фев 2019 09:25

kircho_baretata написа:
realist написа:Вероятно ще изненадам мнозина с коментара си, но аз лично съм много доволен от този мач и начина, по който стояхме в него. Изглеждахме много солидно срещу един изключително силен съперник, който винаги излиза в този турнир, за да го спечели. При тази доминация в Бундеслигата (говоря по принцип не в момента), представянето им в ШЛ на практика осмисля сезона им. Впечатлен съм от огромния респект, с който подходиха баварците в този мач. Често казано не помня някога да съм гледал толкова предпазлив и дефанзивен Байерн. Основните позитиви за мен от този мач са следните :

Този път мога да ти кажа евала, когато си прав, копче не може да каже човек.

Напълно съм съгласен с мнението на реалиста.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 20 фев 2019 10:17

Хаха, толкова похвали за капитана не се виждат всеки ден. Доволен съм, момчета :mrgreen:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 фев 2019 17:38

KOPScousers написа:
Sisi 1914 написа:Реванша ще е адски интересен! 8-)

Дано, защото тези два мача вчера си бяха разочарование. Да, нашият мач държеше под напрежение, беше интересен за гледане, но липсваха головете, за които всички букита говориха. Сега поне целта в Мюнхен е ясна - с Ван Дайк защитата ще е стабилна, пазим се да не загубим мача и дебнем на контри, при възможност вкарвайки поне гол. Голов хикс, друго не ни трябва. Прекалено предпазливата и дефанзивна тактика на Ковач може да му изяде главата.

Дано да отстраните немците.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 фев 2019 20:25

Като цяло настроението сред феновете е разочарование, но не мисля, че някои от тях осъзнават срещу какъв отбор играхме. Това е един от отборите които последните години доминират турнира и има страшно голям опит в турнира и това си пролича снощи. Просто има едни много малки ситуации, които на пръв поглед са без значение, но всъщност имат голям ефект върху цялостното развитие на мача и точно тези ситуации Байерн ги изиграха майсторски и точно това прази разликата между тях и "останалите". Ако бяхме играли с "останалите" този мач го взимахме спокойно с 1-2:0 , но играхме с Байерн. Хубавото е че от такива мачове футболистите ни могат да научат адски много и колкото повече играем с топ4-те отбора (Барса, Реал, Байерн, Ювентус) толкова повече ще израства този отбор и ще има шанс да се присъедини към тях. Реванша ще е адски труден и играта на Байерн няма да има нищо общо с играта им днес, така че ни очаква наистина много интересен мач! Сега обаче гледаме към мача на сезона през уикенда!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”