Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wu_dnica » 04 фев 2019 19:21

Точно ,че е дребничък...такива си имаме...иначе техниката си я има...Аз не харесвам Вернер или каквото съм гледал от него...онова момче от Бенфика...Феликс,много ми хареса. И гадовете не го дадоха за 70млн..макар че не е нападател.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 фев 2019 02:23

wu_dnica написа:Точно ,че е дребничък...такива си имаме...иначе техниката си я има...Аз не харесвам Вернер или каквото съм гледал от него...онова момче от Бенфика...Феликс,много ми хареса. И гадовете не го дадоха за 70млн..макар че не е нападател.

Агуеро- Стърлинг - Силва 1 - Силва 2 - Сане - Жезуз...изпочупиха рекордите по резултатност дребосъците ;) Може би защото гиганта ДеБройне им помага 8-)
70 мил трансфер може само да ме накара да си мисля, че някой от предните е спазарен вече. Средните могат да виреят само при Клоп и не се котират, а задните са твърде нови за ски :lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 14 фев 2019 00:20

Мисля, че е време да пуснем една оферта за Сон. :lol: С всеки следващ мач ми става все по-симпатичен, страхотен футболист. Ще се впише перфектно, защото може да играе навсякъде в атаката на отбора.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 14 фев 2019 01:17

KOPScousers написа:Мисля, че е време да пуснем една оферта за Сон. :lol: С всеки следващ мач ми става все по-симпатичен, страхотен футболист. Ще се впише перфектно, защото може да играе навсякъде в атаката на отбора.

Прав си ама като играе все така ще ни искат 200м сигурно за него :mrgreen:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 14 фев 2019 01:27

KOPScousers написа:Мисля, че е време да пуснем една оферта за Сон. :lol: С всеки следващ мач ми става все по-симпатичен, страхотен футболист. Ще се впише перфектно, защото може да играе навсякъде в атаката на отбора.

Кой е последния играч, който от Тотнъм е преминал при нас ?
Май е Роби Кийн преди 10-тина години. Малко вероятно е да се осъществи трансфер на някой от Тотнъм в Ливърпул, още по-малко вероятно пък това да е Сон ;)
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 14 фев 2019 03:57

Четох някъде, че Хари Уилсън го оприличават на Сон като стил на игра, разбира се корееца е доста по-развит играч и нормално. Някой с повече наблюдения?

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 14 фев 2019 11:34

Съгласявам се с две ръце за невероятните качества на Хари Уилсън и се надявам това лято Юрген Клоп да доразвие таланта му и Хари да остане за новият сезон при нас.Да все още не е от нивото на Сон,но все пак е доста по-млад от корееца.Да попитам за мнението ви около сагата която се разразява около свободният Адриен Рабио,все пак излезе информация че само ние и каталунците сме останали в борбата за привличането му. ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 14 фев 2019 12:36

d-o-d-o написа:Съгласявам се с две ръце за невероятните качества на Хари Уилсън и се надявам това лято Юрген Клоп да доразвие таланта му и Хари да остане за новият сезон при нас.Да все още не е от нивото на Сон,но все пак е доста по-млад от корееца.Да попитам за мнението ви около сагата която се разразява около свободният Адриен Рабио,все пак излезе информация че само ние и каталунците сме останали в борбата за привличането му. ;)

+100! И Райън Кент! Задължително! Относно Рабио, той е отказал на Барса иначе трансфера е бил опечен. Ако ни предпочете плюс Кент и Уилсън, получаваме качество по три за без пари. В такива моменти обаче Юве и Байерн винаги се появяват.
Изображение

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 14 фев 2019 12:58

plmar написа:
d-o-d-o написа:Съгласявам се с две ръце за невероятните качества на Хари Уилсън и се надявам това лято Юрген Клоп да доразвие таланта му и Хари да остане за новият сезон при нас.Да все още не е от нивото на Сон,но все пак е доста по-млад от корееца.Да попитам за мнението ви около сагата която се разразява около свободният Адриен Рабио,все пак излезе информация че само ние и каталунците сме останали в борбата за привличането му. ;)

+100! И Райън Кент! Задължително! Относно Рабио, той е отказал на Барса иначе трансфера е бил опечен. Ако ни предпочете плюс Кент и Уилсън, получаваме качество по три за без пари. В такива моменти обаче Юве и Байерн винаги се появяват.

Пише че сме останали само ние и Барселона в битка другите не са вариант.Нека се надяваме да подпише с нас.За Райън Кент същото се отнася в пълна сила още повече че мениджър в този момент от неговата кариера е Стиви Джи. ;)
А междувременно Садио Мане и Наби Кейта навивали Тимо Вернер да идва на Анфийлд. 8-) 8-) 8-)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 14 фев 2019 23:24

Тимо и Рабиот ще е нереално. Плюс като ни се възстановят всички контузени, другия сезон не ми се мисли.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Върни се в “Ливърпул”