ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |17:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00|

Мнениеот gogovcite » 03 фев 2019 21:01

wu_dnica написа:Няма да бием утре...

Връзвай червени конци, скачай три пъти и се завърти 12 пъти около оста си :mrgreen: . Щом мислиш , че това помага на отбора давай такива прогнози. Според мен няма никакво значение ;)
Hala Madrid

Ponko

Мнениеот Ponko » 03 фев 2019 21:09

Разбира се, че бяха важни. Дори Х на Етихат вършеше работа, както и победа срещу Лестър, която да покаже, че отбора уверено крачи към трофея. А каква стана тя? Утре нямаме алтернатива на победата за съжаление и ако се издъним ще загубим битката със Сити чисто психологически, защото предстоят тежки мачове във ВЛ и ШЛ. Нали не очаквате Евертън да направи нещо срещу Сити?! :roll: Утре всички ще разберем дали отбора има нужното да стане шампион срещу отбор с две поредни загуби, който ще направи всичко да ни спре, а напрежението ще е още по-голямо от това което е било срещу Лестър.
kircho_baretata трогнат съм, че ме сравняваш с манафска легенда и по този повод пОскам сълза! :cry: Съжалявам, че мнението ми не ти допада, но на фона на надеждите и емоциите които съм влагал в предходните два "шампионски" сезона на които съм бил свидетел... ме кара да съм доста по-резервиран за този поход! Утре трябва да надскочим себе си и да покажем, че можем да играем под голямо напрежение!

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 03 фев 2019 21:25

gogovcite написа:

Връзвай червени конци, скачай три пъти и се завърти 12 пъти около оста си :mrgreen: . Щом мислиш , че това помага на отбора давай такива прогнози. Според мен няма никакво значение ;)

Конците са вързани целогодишно 8-) Далеч съм от мисълта ,че като кажа бяло ще стане черно(нали треньорчо...кълни си ,не ми пречиш),просто така го виждам...няма ли ранен гол ,няма да издържат на напрежението.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Bill_Shankly_OBE
Контакти:

Мнениеот Bill_Shankly_OBE » 03 фев 2019 21:41

kircho_baretata написа:Понко ти се еквивалента на Гари Невил за този форум. Един обикновен дразнител.
Никой не е казвал, че този мач не е важен, както и този с Лестър. Въпроса е да не се правят трагедии от всяка загуба на точки. Защото всеки втори фен има твоето мислене, че след Лестър или УХ идва края на света. Всеки футболист в отбора казва, че всеки мач е като финал и всички са еднакво важни. Ти кое точно не осмисляш.
Това поведение на всички привърженици, легенди и много други, малко или много вдига напрежението, и колкото по-голямо става толкова по-трудно се играе. Даже и Ван Дайк след мача с Лестър каза, че се е усещало на стадиона напрежението.
Ако отвориш някой и друг английски сайт и ти става ясно, че всички са срещу Ливърпул. Всеки втори коментатор обяснява как играчите ни няма да устоят на напрежението. Лошото е, че и по-голямата част от феновете на отбора смятат същото, ама нищо не им пречи да определят всеки мач за най-важен и да изискват страхотна игра и 7-8 гола разлика във всеки мач.

Надявам се този "бетон в краката и главата" да е само на Анфийлд пред нашите разбиращи и взискателни фенове, а в Лондон да се отпуснем и да громим с 0:4. Шампиони сме! Ако носиш вяра в сърцето, желанието се сбъдва. YNWA
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass."
To Kevin Keegan: "Just go out and drop a few hand-grenades all over the place, son."

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 фев 2019 23:39

wu_dnica написа:Конците са вързани целогодишно 8-) Далеч съм от мисълта ,че като кажа бяло ще стане черно(нали треньорчо...кълни си ,не ми пречиш),просто така го виждам...няма ли ранен гол ,няма да издържат на напрежението.

По принцип и аз съм на мнение, че напрежение няма как да няма, но започва да се прекалява. Годината не е 1983, 2019 е, футболистите са много по- различни, характерите са други, нито един от футболистите ни в момента не е емоционално обвързан с клуба, че да носи някакъв емоционален товар относно титлата, като Джерард например. И да загубим титлата нищо фатално няма да се случи от тяхна гледна точка, заплатите ще си текат, а някои като Фирмино и Салах може да се окажат и в нов отбор. Стига с това напрежение, може да го има при феновете, но при футболистите е много по- различно, пак казвам, годината е 2020. За напрежение от такъв калибър можем да говорим май месец, ако разликата ни преди последния мач за сезона е +1 и трябва задължителна победа, а не сега в първия мач през февруари.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Onq

Мнениеот Onq » 04 фев 2019 18:43

Рядко давам прогнози за Ливърпул и в повечето случаи са грешни :( . Днес все пак очаквам освободена игра, пък каквото стане. Тази скованост от последния мач просто не ми се гледа. Ако може и съдията да не е гъз ще е идеално. Всички обяснявате кой мач бил важен и кой не, а мисля ви е ясно кой е МАЧЪТ на годината и на последните три десетилетия. Ударим ли ги - всичко свършва :)

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 04 фев 2019 19:49

wu_dnica написа:
gogovcite написа:

Конците са вързани целогодишно 8-) Далеч съм от мисълта ,че като кажа бяло ще стане черно(нали треньорчо...кълни си ,не ми пречиш),просто така го виждам...няма ли ранен гол ,няма да издържат на напрежението.

Не съм те клел. Наистина помислих, че даваш такава прогноза от суеверие. Ако това ти е очакването за резултат от мача няма проблем. Аз смятам, че ще бием.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 04 фев 2019 21:02

Странен състав с Лалана титуляр. Хендерсън май пак се е счупил че го няма даже и в резервите.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 04 фев 2019 21:03

Вайналдум и Хендо също пропускат мача :o Дано този мач видим повече от Кейта и Лалана

Update:
ordan Henderson and Dejan Lovren are ruled out due to slight muscle issues, and Georginio Wijnaldum is absent because of a sore knee.

Изображение

[center]West Ham[/center]

Изображение
Последна промяна от 9lives на 04 фев 2019 21:05, променено общо 2 пъти.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”