wu_dnica написа:Няма да бием утре...
Връзвай червени конци, скачай три пъти и се завърти 12 пъти около оста си

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
wu_dnica написа:Няма да бием утре...
gogovcite написа:wu_dnica написа:Няма да бием утре...
Връзвай червени конци, скачай три пъти и се завърти 12 пъти около оста си. Щом мислиш , че това помага на отбора давай такива прогнози. Според мен няма никакво значение
kircho_baretata написа:Понко ти се еквивалента на Гари Невил за този форум. Един обикновен дразнител.
Никой не е казвал, че този мач не е важен, както и този с Лестър. Въпроса е да не се правят трагедии от всяка загуба на точки. Защото всеки втори фен има твоето мислене, че след Лестър или УХ идва края на света. Всеки футболист в отбора казва, че всеки мач е като финал и всички са еднакво важни. Ти кое точно не осмисляш.
Това поведение на всички привърженици, легенди и много други, малко или много вдига напрежението, и колкото по-голямо става толкова по-трудно се играе. Даже и Ван Дайк след мача с Лестър каза, че се е усещало на стадиона напрежението.
Ако отвориш някой и друг английски сайт и ти става ясно, че всички са срещу Ливърпул. Всеки втори коментатор обяснява как играчите ни няма да устоят на напрежението. Лошото е, че и по-голямата част от феновете на отбора смятат същото, ама нищо не им пречи да определят всеки мач за най-важен и да изискват страхотна игра и 7-8 гола разлика във всеки мач.
wu_dnica написа:Конците са вързани целогодишноДалеч съм от мисълта ,че като кажа бяло ще стане черно(нали треньорчо...кълни си ,не ми пречиш),просто така го виждам...няма ли ранен гол ,няма да издържат на напрежението.
wu_dnica написа:gogovcite написа:wu_dnica написа:Няма да бием утре...
Връзвай червени конци, скачай три пъти и се завърти 12 пъти около оста си. Щом мислиш , че това помага на отбора давай такива прогнози. Според мен няма никакво значение
Конците са вързани целогодишноДалеч съм от мисълта ,че като кажа бяло ще стане черно(нали треньорчо...кълни си ,не ми пречиш),просто така го виждам...няма ли ранен гол ,няма да издържат на напрежението.
ordan Henderson and Dejan Lovren are ruled out due to slight muscle issues, and Georginio Wijnaldum is absent because of a sore knee.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта