Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Liverpool_EC » 24 дек 2018 04:53

HoUs4oOL написа:
Liverpool_EC написа:Не знам къде се губи толкова време, ама Лаланата не си го загубил и за секунда, с него си тръгна на устата и с него се връщаш. Окса го ползва само за сравнение :idea: Много култово :lol: :lol: :lol:

Хаха, да, помня, че 2015 доста се пишеше около него. :mrgreen: Но аз продължавам да твърдя, че той просто нямаше късмет, контузиите му провалиха кариерата при нас. А и имаше ужасния късмет да играе под ръководството на залязващия Роджърс... Миналия сезон го пропусна почти целия, а и просто няма шанс да навлезе във форма, не става с по 10 минути на мач и то влизайки, за да запълва дупки... Трябва да играе 10ка, но както виждаш, Клоп играе без твърда такава.

Тотнъм изглеждат плашещи вече.

Общо взето правилно си ги обобщил нещата, но като теглим чертата, тази година ще затвори 5тия си сезон при нас и има една хубава година. Твърде недостатъчно, а и при убийствената конкуренция в полузащитата, прехвърлянето на 30така и непрестаните контузии не виждам какво може да даде на този отбор в бъдеще. Единствено прочутата бройка за домашни играчи е в негов плюс за евентуално оставане.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 дек 2018 19:21

Тотнъм. :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 дек 2018 06:46

HoUs4oOL написа:Тотнъм. :?

Те има къде да губят точки, гостуват и на нас, и на Сити, и на Челси. Сити обаче са домакини на всички топ отбори, а това си е сериозно предимство.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 дек 2018 10:49

Onq написа: Имам чувството, че и шампиони да станем, някой хора ще изчакат две седмици, за всеки случай, преди да се зарадват....

:mrgreen: :mrgreen:
Аз се радвам на вълнуващия футбол, който Пуул играе. Титлата все един ден ще дойде ;)
Има магия в този клуб, това е най-важното.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 27 дек 2018 12:08

Ей тия боклуци всячески ще се опитат да ни спрат. ФА са повдигнали обвинение за симулация на Салах. Ако го признаят за виновен ще пропусне следващите два мача с Арсенал и Сити.

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 27 дек 2018 12:29

kircho_baretata написа:Ей тия боклуци всячески ще се опитат да ни спрат. ФА са повдигнали обвинение за симулация на Салах. Ако го признаят за виновен ще пропусне следващите два мача с Арсенал и Сити.

На сайта на ФА ли го видя? Или лъжата на сън подхвърлена тук от обретенов.

Skysports:
"Mohamed Salah escapes FA action over Liverpool penalty incident vs Newcastle
Last Updated: 27/12/18 10:18am"
Дори и да има леко преиграване, може би е заради факта, че е рамото на Рамос.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 27 дек 2018 12:40

www.mirror.co.uk/sport/football/news/mo ... l-13782072

По принцип го видях тук, но сега има информация, че може би няма да го накажат. Дано се отърве

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 27 дек 2018 12:46

kircho_baretata написа:http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/mohamed-salah-could-miss-arsenal-13782072

По принцип го видях тук, но сега има информация, че може би няма да го накажат. Дано се отърве

Въпросът не е да се отърве. Аз съм сигурен, че отборът ще се справи и при евентуално наказание. Проблемът е в медиите, които от години тровят добрите моменти в Ливърпул, съвсем целенасочено. Преди няколко дни постнах тук за Коледа 2008-ма и "скандалът" с Джерард и някакъв диджей. В онзи момент пак бяхме на върха в класирането.
п.с.:Възможно е медиите да се отнасят по същия начин и с другите клубове.
Последна промяна от namo на 27 дек 2018 13:03, променено общо 1 път.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 27 дек 2018 12:52

Съгласен съм, че ще се справят. Но никой не може да отрече, че влиянието му върху играта е много голямо. Като се сетя за финала в ШЛ и още се ядосвам. До момента в който излезе, Марсело не мина центъра, а след това стана централен нападател.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2018 14:22

Mohamed Salah will not face any FA action for the incident which led to Liverpool's penalty in the 4-0 win over Newcastle.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”