ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 16.12.2018 |18:00 |3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 16.12.2018 |18:00|

Мнениеот plmar » 13 дек 2018 21:46

john barnes написа:Тия ше ни скочат като обезумели,само и само да ни спрат за титлата. Португалския манаф ни мрази в червата и ще паркира автобуса. Вкараме ли ранен гол,отиват на резултат! Не успеем ли,може да стане тегав мач. Като нищо могат да ни вземат някой кирлив хикс. Няма да давам прогноза,тия са ми най-омразния отбор в света!!! Бием ли ги,ще празнувам!

Т'ва за омразата в червата - факт, ма като не те искат кадрите к'во правим. Излезнат ли без желание, преводача е пътник. Има време, но мача намирисва на свръх 1.
Изображение

Onq

Мнениеот Onq » 13 дек 2018 22:36

slash1912 написа:
Onq написа:
slash1912 написа:Kaртинката си е супер,кво не и харесвате :lol: Точно така трябва да подходим към мача-все едно играем с Борнемут ;) Колко мача нямаме победа и т.н. нямат никакво значение.Трябват ни трите точки в борбата за титлата,а тия колко са назад даже не знам и не ме интересува.
Гледам португалския вече вие на умряло,че имал много контузени :lol: Значи е ясно от сега ,че футбол няма да играе.Тактиката ще е онази от мача с Челси,в който Лебеда се хвана на въдицата.

Вчера ги гледах с Валенсия. То трагедия. Този отбор никога не е бил толкова беззъб. Според мен няма успешна тактика, която да предложи с наличните си играчи. Само Рашфорд, Марсиал, Лингаард и Де Хеа са класа, другото е сбирщайн. Трябва да ги подкараме ударно с 2 гола до 25-та минута и мачът ще свърши. Грам характер и мотивация не им е останала, но с тоя треньор е разбираемо.

С Валенсия бил излязъл с резервите,пазейки се за неделя.По принцип вкараме ли ранен гол мача приключва за нас,въпроса е какво правим ако не успеем?

Друго обяснява той, нямал хора, 9 контузени. Искал Ашли дайвъра да почива, но Рохо се контузил. Не бяха резерви, а налични вчера. Мен повече ме притесняват съдиите и нагласата , с която ще излезем. Ама се надявам Клоп да си е научил урока. Не може всеки път с тея да излизаме супер предпазливи и да правим макс равен. Излез да ги смачкаш и това е. Трябва супер мотивация и нахъсване. Да го играят все едно е последен кръг и титлата от този мач зависи. Излезем ли с атакуващ състав и вярвайки в себе си - другото е лесно.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 13 дек 2018 23:03

Onq написа:...Излез да ги смачкаш и това е. Трябва супер мотивация и нахъсване. Да го играят все едно е последен кръг и титлата от този мач зависи. Излезем ли с атакуващ състав и вярвайки в себе си - другото е лесно.

Точно! Хъс, настроение и бой по автобуса! Пък за титли и трофеи ще мислим (надявам се) през май.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q8SK8JHKn1k[/youtube]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 дек 2018 23:09

Моуриньо ще навре 10 души в наказателното поле това е ясно, изобщо няма значение кои играчи конкретно ще използва при положение, че ще има 2 поста в неговия отбор-центр. защитници и бекове :lol: Само Де Хея им е от значение. На този от световното насам откадето му я ритнат от там влиза, ама естествено срещу нас ще е като Буда - с 3 чифта ръце. От 10те му най-слини мача в кариерата, 6 са срещу нас. Очаквам да станат 7.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 13 дек 2018 23:29

Liverpool_EC написа:Моуриньо ще навре 10 души в наказателното поле това е ясно, изобщо няма значение кои играчи конкретно ще използва при положение, че ще има 2 поста в неговия отбор-центр. защитници и бекове :lol: Само Де Хея им е от значение. На този от световното насам откадето му я ритнат от там влиза, ама естествено срещу нас ще е като Буда - с 3 чифта ръце. От 10те му най-слини мача в кариерата, 6 са срещу нас. Очаквам да станат 7.

Е аз па знам че ще си остант 6.
Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 14 дек 2018 00:17

И такава статистика ли си водиш? :lol:
1:0

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 дек 2018 02:43

Искам да им вкараме ранен гол, да се отворят и да ги качим много на разлика

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 14 дек 2018 12:37

Добре сте ги казали нещата, но и аз да метна 20 стинки.
1. Това е дерби от най-висок клас, общо взето един от петте най-чакани мачове в света на футбола, изключваме стетовни европейски първенства и ШЛ. В този ред на мисли е ясно, че не само Пуул ще се хвърлят, ония ще направят същото.
2. Опираме до моментна форма - Тука сме не едни гърди, ами цяла обиколка пред тях. В това е истината, играем като за последно и никакъв автобус не е в състояние да ги спаси. Имам едно основно притеснение свързано с тяхната игра и това е, че ще бъдат много груби и това може да наруши ритъма ни. Като се сетиш какви рендаци имат - Фелайни, Матич, Варенсия и тн.
3. Прогноза няма да давам, че съм суеверен (като говорим са Юнайтед), но вътрешно съм на сто процента сигурен, че този път ще ги бием, може да е като в мача с Евертън дори, но ще ги бием.

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мнениеот Speranza » 14 дек 2018 22:47

Моу обожава да прецаква така да се каже другите, когато гонят нещо смислено. Онзи сезон, в който беше ясно ,че няма да станат шампиони с Челси, с подхлъзването итн., се радваше като малко дете .... в този ред на мисли , обича да играе на Анфийлд и то най-вече за да прецака нещата ..... като цяло сме по-добри по всички покзатели и би трябвало да победим, дори с 2 гола разлика, но имам опасения,че ще се берат ядове....
Изображение

You'll never walk alone!!

Върни се в “Ливърпул”