JorkoByrborko69 написа:wu_dnica написа:gogovcite написа:wu_dnica написа:И ся ко...радваме ли се...пффф...единственото добро е ...дано ориги да играе вместо фирмино някой мач
Ми ние си се радваме. Ти ако искаш си поплачи
Луд мач с марка Ливърпул. Видя се, че в последните 15 минути нямахме сили за финален щурм, но момчетата дадоха всичко от себе си. Щастливият гол е намигване от съдбата за неотсъдената дузпа, може и за нещо по-голямо....
Продължаваме преследването на титлата и мачкаме всичко по пътя!!!!
Мачкаме...кой бе
хахах, нали , то едно мачкане сме започнали от началото на сезона , на мене лично детсъмнай-големия скептик - устата ми пресъхна да ги хваля как мачкат ........ хехеххехе , а бе нали викам , да имаме този шанс като днес - поне още 15-20 мача ,...па натам кото дойде , а ? А мачкането ще го остаим настрана - да мачкат тия дето си го могат, що да се мъчим ние ... излишно

13 мача, 11 победи и три равни. Сигурен съм, че сами можете да си извадите статистиката на отборите, които сме победили. Препоръчвам да се осланяте на статистика, а не на спомени, че там може и някоя загуба да се появи...с Теди Шерингам начело

Иначе сериозно, ако не можете да се израдвате на победа с гол в последната минута защо го поддържате този отбор тогава?