Real написа:JorkoByrborko69 написа: Мммммм , не е нокаут , а само лек нокдаун... Американските "чорбаджии" лично според мен се уплашиха се да не им паднат акциите и затова панически отрекоха. Нищо , засега отстъпвам, но ще се върна по-силен , с нова и по-страшна "клюка"!
Какво са се уплашили, те акциите им се сринаха в момента, в който назначиха небръснатия немски пияндур с безмощната усмивка... Оттогава пари дават, само и само да пробутат клуба на някой балък, ама никой не им го иска... Кой иска клуб, загубил два финала в ЕКТ за три години? (преди Клоп ги печелехме тия финали на всеки 6 месеца.)
А сега съвсем сериозно ще те попитам. За трети път. Кого би ни препоръчал за треньор, вместо незаинтересования, некомпетентен, късоглед, дебелокож, дебелоок и дебилен германец?
Виж сега , грамотни, мислещи и доста по-способни треньори има, такива които където и да идат , отбора им в рамките на един сезон макс -2 , правят така , че отбора да придобива свой собствен "облик".
В момента ако изключим все пак добрия актив от точки( без значение дали е натрупан от "трудни" или "лесни" съперници и срещи у дома или като гост) отбора ни е в някаква "безтегловност" и играе някак си по инерция,няма свой стил облик...няма постоянство, пред много по-слаби съперници на моменти изгледаме слаби и жалки! Това е факт и никой не може да го отречете. Затормозяваме се с почти всеки отбор особенно пък като гости сме способни да паднем дори и от четвъртодевизионен отбор в Англия , и това не можете да го отречете !!! А за това според мен не може само и единствено да виним самите футболисти...Просто дори самите футболисти сами са си го признали пред Клоп в съблекалнята, че ОТБОРА играе много слабо навън от Анфийлд !!! Вината за това е както и у тях , така и у самия треньор - разделена в пропорция 30:70 !!! Но не така мисли самия гений - КЛОП !!!
Иначе от Клоп, определено по-добри са треньорите на двата манчестъра, КАКТО И Почетиньо, Унай Емери, има и двама трима италианци които също са над нивото на Клоп ... мисля , че скоро ще покажат какво могат и треньорите на Евертън и Уест Хям - а те според мен могат много , или поне повече от Клоп !!!
Лично аз, ако бях собственик - бих се бръкнал малко в джоба и бих предложил една добра оферта на Зизу - на Зинедан Зидан съм му чел много интервюта и изказвания - много начетен и интелигентен... ,направо доста умен е за футболист просто е страхотен интелект с мащабна мисъл във футболен аспект, но той си бе и такъв отличен футболист - знае нещата и на практика и на теория ...

!
Сега доволен ли си и имаш ли още някакви въпроси ? Отговорих съвсем сериозно - толкова съм сериозен, колкото когато казах и още един път ще повторя- Клоп е един импулсивен и самоук самохвалко дори и без някакъв специален ценз и обучение за треньорска дейност, от чийто интелект да си кажа с ръка на сърцето не съм кой знае колко впечатлен, и се ограничава в това да се прави на маймун и палячо покрай тъчлинията или да мрънка преди всеки мач и да ни обяснява колко велики отбори са например опашкари като Фулъм и Хъдърсфийлд (няма да споменавам за ограничените му футболни умения защото не винаги добър футболист означава добър треньор) - наистина когато дойде ми изглеждаше като БОГ - имах огромни очаквания и надежди....които за тия три години лека полека напълно се изпариха и сега съм безкрайно скептичен към всичко което казва и мисли и се "докосва"... Не , че винаги когато казва или прави нещо - той мисли де....