ВЛ: Ливърпул - Фулъм 11.11.2018 |14:00| 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Фулъм 11.11.2018 |14:00|

Мнениеот Liverpool_EC » 09 ное 2018 20:48

JorkoByrborko69 написа:Но... , все пак те разбирам, и си го обяснявам си с това , че или много бързо четеш и много бавно мислиш по написаното от мен, или просто второто не ти се отдава изобщо........

Да мисля по написаното от теб? Няма как да си причиня подобна главоблъсканица, Гюро. Но поне се надъхвай, че някой друг го прави :lol: :lol: :lol:

Ето ти от днес ОФИЦИАЛНОТО СТАНОВИЩЕ на собствениците по темата, за която си се развълнувал:
Собствениците на Ливърпул от Fenway Sports Group опровергаха появилите се информации, че са готови да продадат клуба. Според New York Post президентът Джон Хенри бил готов да сключи сделка срещу сума от порядъка на 2 млрд. долара и затова тайно бил в очакване на оферти. Това обаче беше отречено от говорител на мърсисайдци.

“Колкото и да се изкушаваме да дадем безсмислен отговор на едно такова твърдение, от името на собствениците определям тази информация като необосновано спекулация. И да повторим още веднъж: този клуб не се продава”, увери говорител на клуба пред Liverpool Echo.

На края на обръщението пише "увери говорител на клуба", над твоите бръщолевения пише "Жорко–Бърборко". Та кой викаш да слушаме? Теб ли пак :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 09 ное 2018 21:11

Аз бих се доверил на Жорко! :lol: :lol: :lol:
Съжалявам, но не се сдържах. Пичът е много култов тип.
За мача победа за Пуул- 2:0.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 09 ное 2018 22:35

Liverpool_EC написа:
JorkoByrborko69 написа:Но... , все пак те разбирам, и си го обяснявам си с това , че или много бързо четеш и много бавно мислиш по написаното от мен, или просто второто не ти се отдава изобщо........

Да мисля по написаното от теб? Няма как да си причиня подобна главоблъсканица, Гюро. Но поне се надъхвай, че някой друг го прави :lol: :lol: :lol:

Ето ти от днес ОФИЦИАЛНОТО СТАНОВИЩЕ на собствениците по темата, за която си се развълнувал:
Собствениците на Ливърпул от Fenway Sports Group опровергаха появилите се информации, че са готови да продадат клуба. Според New York Post президентът Джон Хенри бил готов да сключи сделка срещу сума от порядъка на 2 млрд. долара и затова тайно бил в очакване на оферти. Това обаче беше отречено от говорител на мърсисайдци.

“Колкото и да се изкушаваме да дадем безсмислен отговор на едно такова твърдение, от името на собствениците определям тази информация като необосновано спекулация. И да повторим още веднъж: този клуб не се продава”, увери говорител на клуба пред Liverpool Echo.

На края на обръщението пише "увери говорител на клуба", над твоите бръщолевения пише "Жорко–Бърборко". Та кой викаш да слушаме? Теб ли пак :lol: :lol: :lol:

Бат Жоро ....тежък нокаут...и аз не се стърпях.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 09 ное 2018 22:48

wu_dnica написа:
Liverpool_EC написа:

Бат Жоро ....тежък нокаут...и аз не се стърпях.

Мммммм , не е нокаут , а само лек нокдаун... Американските "чорбаджии" лично според мен се уплашиха се да не им паднат акциите и затова панически отрекоха. Нищо , засега отстъпвам, но ще се върна по-силен , с нова и по-страшна "клюка"!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 ное 2018 23:26

JorkoByrborko69 написа: Мммммм , не е нокаут , а само лек нокдаун... Американските "чорбаджии" лично според мен се уплашиха се да не им паднат акциите и затова панически отрекоха. Нищо , засега отстъпвам, но ще се върна по-силен , с нова и по-страшна "клюка"!

Какво са се уплашили, те акциите им се сринаха в момента, в който назначиха небръснатия немски пияндур с безмощната усмивка... Оттогава пари дават, само и само да пробутат клуба на някой балък, ама никой не им го иска... Кой иска клуб, загубил два финала в ЕКТ за три години? (преди Клоп ги печелехме тия финали на всеки 6 месеца.)
А сега съвсем сериозно ще те попитам. За трети път. Кого би ни препоръчал за треньор, вместо незаинтересования, некомпетентен, късоглед, дебелокож, дебелоок и дебилен германец?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 10 ное 2018 04:57

JorkoByrborko69 написа:Американските "чорбаджии" лично според мен се уплашиха се да не им паднат акциите и затова панически отрекоха.

Изобщо не е панически, а напротив, всичко е много добре премерено и пресметнато от едни мастити бизнесмени. Няма как га да им паднат акциите даже и грам, единствено може да вдигнат цената с това постоянно "не се продава". Нищо не губят с тези официални изявления.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 10 ное 2018 05:18

Да се върнем на темата т.е мача с Фулъм и малко от пресконференцията на Клоп днес. Все пак може и да чете форума човека, иначе не знам как ще каже точно тези неща в този момент :lol: :lol: :lol:

Отговаря конкретно на хората, които го смятат за идиот и дори им дава съвет :lol: :lol: :lol:
Klopp on suggestions that Sunday is a chance to boost the goal difference: "I would be an idiot - some people think I am - if I would talk about goal difference before that game. It would help if you watch a few Fulham games before asking this."

И накрая един истински реализъм от...Юрген Клоп ;)
“The PL season so far has been really successful for us but it doesn’t feel like that for two reasons - the free flowing football and the fact that City/Chelsea so strong.”

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 10 ное 2018 10:48

Real написа:
JorkoByrborko69 написа: Мммммм , не е нокаут , а само лек нокдаун... Американските "чорбаджии" лично според мен се уплашиха се да не им паднат акциите и затова панически отрекоха. Нищо , засега отстъпвам, но ще се върна по-силен , с нова и по-страшна "клюка"!

Какво са се уплашили, те акциите им се сринаха в момента, в който назначиха небръснатия немски пияндур с безмощната усмивка... Оттогава пари дават, само и само да пробутат клуба на някой балък, ама никой не им го иска... Кой иска клуб, загубил два финала в ЕКТ за три години? (преди Клоп ги печелехме тия финали на всеки 6 месеца.)
А сега съвсем сериозно ще те попитам. За трети път. Кого би ни препоръчал за треньор, вместо незаинтересования, некомпетентен, късоглед, дебелокож, дебелоок и дебилен германец?

Виж сега , грамотни, мислещи и доста по-способни треньори има, такива които където и да идат , отбора им в рамките на един сезон макс -2 , правят така , че отбора да придобива свой собствен "облик".
В момента ако изключим все пак добрия актив от точки( без значение дали е натрупан от "трудни" или "лесни" съперници и срещи у дома или като гост) отбора ни е в някаква "безтегловност" и играе някак си по инерция,няма свой стил облик...няма постоянство, пред много по-слаби съперници на моменти изгледаме слаби и жалки! Това е факт и никой не може да го отречете. Затормозяваме се с почти всеки отбор особенно пък като гости сме способни да паднем дори и от четвъртодевизионен отбор в Англия , и това не можете да го отречете !!! А за това според мен не може само и единствено да виним самите футболисти...Просто дори самите футболисти сами са си го признали пред Клоп в съблекалнята, че ОТБОРА играе много слабо навън от Анфийлд !!! Вината за това е както и у тях , така и у самия треньор - разделена в пропорция 30:70 !!! Но не така мисли самия гений - КЛОП !!!
Иначе от Клоп, определено по-добри са треньорите на двата манчестъра, КАКТО И Почетиньо, Унай Емери, има и двама трима италианци които също са над нивото на Клоп ... мисля , че скоро ще покажат какво могат и треньорите на Евертън и Уест Хям - а те според мен могат много , или поне повече от Клоп !!!
Лично аз, ако бях собственик - бих се бръкнал малко в джоба и бих предложил една добра оферта на Зизу - на Зинедан Зидан съм му чел много интервюта и изказвания - много начетен и интелигентен... ,направо доста умен е за футболист просто е страхотен интелект с мащабна мисъл във футболен аспект, но той си бе и такъв отличен футболист - знае нещата и на практика и на теория ... :) !
Сега доволен ли си и имаш ли още някакви въпроси ? Отговорих съвсем сериозно - толкова съм сериозен, колкото когато казах и още един път ще повторя- Клоп е един импулсивен и самоук самохвалко дори и без някакъв специален ценз и обучение за треньорска дейност, от чийто интелект да си кажа с ръка на сърцето не съм кой знае колко впечатлен, и се ограничава в това да се прави на маймун и палячо покрай тъчлинията или да мрънка преди всеки мач и да ни обяснява колко велики отбори са например опашкари като Фулъм и Хъдърсфийлд (няма да споменавам за ограничените му футболни умения защото не винаги добър футболист означава добър треньор) - наистина когато дойде ми изглеждаше като БОГ - имах огромни очаквания и надежди....които за тия три години лека полека напълно се изпариха и сега съм безкрайно скептичен към всичко което казва и мисли и се "докосва"... Не , че винаги когато казва или прави нещо - той мисли де....

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 10 ное 2018 11:29

slash1912 написа:Жорко,всяко мнение ти е бисер,достоен да бъде събран в колекция 8-) Романите на Дъглас Адамс са като ученическо съчинение пред твоите конспиративни теории,които сам измисляш,а мислите ти се леят като Ниагарския водопад 8-)

Благодаря !!! Ще го имам впредвид, занапред да не бъда толкова "лиричен и образен" :) Мисля , че си напълно прав!!!
Просто и аз като вашия любимец Клопо съм безкрайно импулсивен и дори романтичен в излишък :) То футбола по "всеобщо мнение" не искал мислене а тичане и потене, бил само за тъпи и немислещи хора(хехе -навремето като малък я играех много тази игра и дори за малко се провах "нагоре" - но ме отказаха родителите ми) - та си спомням оттогава един израз на мама: "...какво толкова има в тази игра 22 кухи глави гонят една куха топка по една празна ливада..." Хехехе - жени.... не , че и ние мъжете сме нещо по-различно де.....

Liverpool_Love
Контакти:

Мнениеот Liverpool_Love » 10 ное 2018 14:59

Няма да имаме никакви проблеми да победим този отбор.

Върни се в “Ливърпул”