Alonso_Massa написа:Не знам какво е това вълнение по Вида, но не мисля, че ни трябва втори Клаван. При това му искат 22 милиона.

Иначе излязоха някакви слухове, че все още не сме се отказали от Фекир. Иначе и за Пулишич слуховете не спират и се пишеше че Борусия са му сложили цена от 70 милиона евро (62 милиона паунда). Много, много не съм го гледал но онзи ден ни направи смешни. Пише също че търсим 27 милиона за Ориги като Валенсия са заинтересовани. За Оджо се пише че може да замине за 15 милиона. Също се пише че Барселона били заинтересовани от Миньоле ако си продадат резервния вратар.
22 млн. паунда за Вида ще е страшна набутвация, по-скоро ще го вземат за резерва, ако въобще стане този трансфер...
Тази година (ако няма контузии) може да сезона на Стъридж, даже може да се пробва като втори лек нападател Фирминьо, зад англичанина...
В средата ще зеене дупка оставена от Джан (най-вече откъм физическо присъствие), но Кейта може да компенсира с физическа издръжливост...
Вайналдум ще е резерва, както и Шакири на Мане (Салах), но и той може да има роля като чиста 10-ка...
Според мен привличането на Фабиньо е страшно умен ход, може да играе на двата бега, както и в центъра (вместо Хендерсън)...