Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wu_dnica » 18 юли 2018 23:08

Onq написа:Като ви казах, че ще продадем Коутиньо, тука се смяхте и питахте дали имам кристална топка. Като ви казах, че след най-скъпия защитник ще вземем най-скъпия вратар, пак лафчета за кристални топки. Пак янките пари не дават, отново се изкараха калкулаторите и почнаха сметките. Лично мен Алисон не ме кефи. Не съм видял едно запомнящо се спасяване, а Кариус поне има такива. Да видим, може пък да се окаже кадърен.

И аз нещо не съм му фен...исках заоблачения 8-)
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 18 юли 2018 23:23

Не знам за вас, но на мен нещо ми става съмнително това харчене... С Алисон трансферите ни само лятото стават +/- 180 млн. Като добваим 75 за Ван Дайк през зимата и като гледам, че слуховете за Фекир пак се засилиха(60-70млн), това означава 300 млн за 1 година при продаден само Коутиньо. Вярно е че миналото лято реално бяхме на плюс, но все пак си е съмнително.
Наречете ме черноглед, песимист, но почвам да си мисля дали някой от наличните няма да си тръгне. Подобно харчене не сме правили дори за 3 годинини. Надявам се че най-накрая отбора ще бъде сериозно подсилен без да се лишаваме от звездите си, но не може да отречете, че подобно харчене е много, много подозрително.

ПС: Отдавна не съм казвал подобно нещо(гледам реално на нещата), но ако не продадем никой от титулярите си ще сме доста сериозен кандидат за титли следващия сезон. Отбора сдобива доста дълбочина и то на доста добро качество. Дано новите се впишат бързо. Тази година няма как да не сме оптимисти !

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 18 юли 2018 23:38

Ми той мане помрънква там някви ...не се знае ..Реал са велик отбор...що да не е той :lol:

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 18 юли 2018 23:54

И аз за него си мисля. Салах и Фирмино преподписаха, така че мисля, че няма как да са те.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение
[offtopic]https://www.youtube.com/embed/elVt-NszDtI[/offtopic]
[rimg]https://g.redditmedia.com/25zdup0lu4PdFi25ExMDFuzsFjekCMjJLCT8xyLXyVA.gif?w=320&s=b6cfcd3094412e9986f78658b84fce14[/rimg]

#FSGOUT

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 19 юли 2018 00:15

Реалиста да не ви е хакнал всичките бре??? Няма толкова черногледи хора честно :shock:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 19 юли 2018 00:17

Защо си мислите, ще трябва да продаваме някого? Ако погледнете колко пари са дадени Нето за трансфери ще видите, че с трансфера на Алисон, Ливърпул са дали 34 милиона,( като се дабавят и ВВД и Окс), което е нищо. Манчестър Сити миналата година бяха над 150 милиона, Юнайтед над 100.
Така, че преспокойно може да се изхарчат още едни 100 милиона без да се продаде никой. Казвам принципно, защото ще има изходящи трансфери. Маркович, Ингс, може би Ориги, Миньоле, от които ще вземем едни 40 милки. Като добавим ТВ правата, спонсори, 70 милиона само от ШЛ, като добавим и, че в последните години клубът винаги е на плюс от трансферите. Нито един играч, който е важен за клуба няма да се продаде скоро.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 19 юли 2018 00:36

Абе вие хора не можете ли да се зарадвате за един ден? Купуваме най-скъпия вратар в света (дали го заслужава или не е отделен въпрос, но със сигурност по-добър от настоящните)....купихме най-скъпия защитник в света - през януари!!!

Миналото лято като се говореше че има 20 милиона бюджет и не беше похарчен пак мрънкахте...сега това лято като ги харчим тея 200 милиона + парите от Коутиньо пак недоволство и черногледство...ако Салах не беше преподписал пак ли щяхте да се притеснявате, че ще го загубим, въпреки, че го купихме преди 1 година....верно, че абсолютно си го заслужи...

Реал искат Азар и Куртова (втория практически е договорен) и имат достатъчно играчи, за да имат интере към Мане, поне в момента....а и според мен ако искаха някой от нашия отбор щеше 100% да е Салах, след миналия сезон...Прозореца приключва след месец и според мен феновете на Ливърпул имат причини само да са щастливи и обнадеждени - кога последно сме били толкова силни на пазара и сме правели рекорни трансфери и играчи са избирали нас пред други големи отбори (ван Дайк - нас вместо Сити, Кейта - нас вместо Байерн, Окс нас пред Челси, Алисон - нас пред Челси)....имаме атрактивен проект, финал за ШЛ миналата година, поредни класирания в ШЛ (колкото и да са на косъм в последния кръг) и треньор, след разговор с който всички играчи искат да дойдат при нас....

Последните месеци ни свързваха с играчи като Бътланд/Ричарлисон/Дукуре а сега взехме Фабиньо, Кейта, Алисон, а и Фекир е на път (лично аз мисля, че ще го вземем)...подобрението е видимо. Едуардс, който всички (включително и аз) в началото си мислехме, че е поредното американско менте до момента няма провален трансфер и успя да се договори с хора известни с кривия си характер като Мончи, Рагник (и Ола - само гледайте)...слухове има и, че ще изстиска 20 милиона паунда от Светците за Ингс, което ще е най-голямото му постижение сякаш :lol:

Според мен и ЦЗ ще вземем - упорити слухове има цяло лято за Ласелс (въпреки, че нищо сериозно от големите играчи), а сега и слухове, че Рафа иска Ориги - според мен може да има раздвижване тук...отделно с новините за Окс днес няма да се шокирам, да се появят слухове и за още един халф освен Фекир - все пак Клоп го искаш него в допълнение към всички други....или най-малкото примерно Уудбърн няма да замине под наем както се говореше....предстои да видим, но в най-късия прозорец от доста време на сам, на Ливърпул са му се случили единствено и само позитивни неща до момента....но явно някои хора нямат угодия и не могат да спят спокойно, ако не търсят нещо негативно, за което да се задържат (не забравям, как масовото мнение беше, че ще се провалим и едва ли не изпаднем без Коутиньо, а ние играхме финал в ШЛ - така, че очевидно няма незаменим футболист в отбора).....

И ето докато пишех, поредната новина - най-скъпия вратар в света скоро ще е собственост на Ливърпул с договор за 6 години, а и смело мсиля да кажа, поне още толкова след това. 8-)
paul joyce @_pauljoyce
4m4 minutes ago

Alisson arrived in UK ahead of medical tomorrow. Liverpool prepared 6year contract.

James Pearceб@JamesPearceEcho
5m5 minutes ago

Alisson to undergo medical on Thursday #LFC
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 19 юли 2018 00:45

Нормално е да се притесняват повечето фенове от това харчене за момента. Всички знаем,че янките хич не са по даването на пари от джоба си,те го доказаха досега,но...дано най-после им е светнало,че без да налеят голямата пара-няма да има успехи и купи и съответно печалбата им ще е доста по-малка! Надявам се,наистина да са прогледнали и всичко това да е за да се подсили отбора,за да е конкурент за титла във англия и ШЛ!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 19 юли 2018 00:56

Спокойно е нинджи просто си дрънкаме...не че вярвам не че искам хахаха ,нещо на тръни стоите ....паааа... Естествено че съм супер надъхан от трансферната жегаа :twisted:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 19 юли 2018 06:45

Милкой не е все същото, човек. Мрънкалниците са точно 3ма, те си бяха такива и винаги ще са такива. Аз лично американците не ги харесвам. Те гледат на футбола единствено и само, като бизнес и това е. Обаче, като видят, че има печалба в бизнеса и започват да наливат пари и да правят дългосрочни инвестиции, за да си гарантират удвояване на печалбата. И точно това става в момента, откакто ни е поел Клоп те всяка година виждат по-голяма печалба и сега му се доверяват напълно и му дават колкото пари му трябват за да им увеличи печалбата. Нищо друго. Те си процедират така със всеки един успешен управленски кадър, дали ще е треньор по футбол, брокер на борсата или капитан на космически кораб, въпросния човек носи ли им парички, те ще му дават повече, за да им носи още повече. За мен важното е, че Клоп им разби на пух и прах тъпирското управление от предните години, няма вече комитети, модели и резил след резил с трансферите . Ето онзи ден подписаха с изпълнителя на новата тренировъчна база, защото я сложиха за приоритет и замразиха за сега увеличаването на другата трибуна. Базата ще струва 50 мил и ще е готова 2020. Но тази база се прави по настояване на Клоп, който искаше юношите да тренират близо до първия отбор, за да може да ги следи по-изкъсо. Значи те вадят 50 мил, защото Клоп им е казал, че така е правилно. Дали обаче не са си направили сметката, че ако Клоп изкара един нов Гьотце например, базата ще да се изплати за нула време? За всичко са си направили сметка янките повярвай ми, баланса приходи-разходи пак ще го поизравнят и тази година няма да търсят печалба, ама те ще си наваксат през 2019/2020 ;) Едно нещо което никой не споменава, а то мнг им бърка отзад на шефовете е голямото нарастване на заплатите. Всички нови подписват на далеч по-високи суми от преди + значително подобрените договори на Салах/Мане/Фирмино. Тези нови заплати ще им костват 30-40 мил повече на година на шефовете. Затова ако се вземе и Фекир, аз прогнозирам за неочакван напускащ Лалана и 100% Стъридж, със неговите 5гола за две години е прибрал към 14 мил заплатка-ще го резнат задължително. Със сигурност покрай цялата еуфория с тези трансфери ще има голям скок в продажбите на всякакви артикули и там ще се избият също доста... затова аз янките хич не искам да ги мисля. Аз стискам палци на Клоп всичко да му се получава, защото ако нещо стане някъде греда и Чичо Скруч не си върне инвестицийките, Клоп ще е на бързия влак за Дортмунд, Салах на този за Барселона (защото Чичо Скруч не може да не си върне инвестицийките ;) ), а ние пак ще гледаме някое турбо-трио в атака от сорта на Балотели-Ламбърт-Борини.

Върни се в “Ливърпул”