Абе вие хора не можете ли да се зарадвате за един ден? Купуваме най-скъпия вратар в света (дали го заслужава или не е отделен въпрос, но със сигурност по-добър от настоящните)....купихме най-скъпия защитник в света - през януари!!!
Миналото лято като се говореше че има 20 милиона бюджет и не беше похарчен пак мрънкахте...сега това лято като ги харчим тея 200 милиона + парите от Коутиньо пак недоволство и черногледство...ако Салах не беше преподписал пак ли щяхте да се притеснявате, че ще го загубим, въпреки, че го купихме преди 1 година....верно, че абсолютно си го заслужи...
Реал искат Азар и Куртова (втория практически е договорен) и имат достатъчно играчи, за да имат интере към Мане, поне в момента....а и според мен ако искаха някой от нашия отбор щеше 100% да е Салах, след миналия сезон...Прозореца приключва след месец и според мен феновете на Ливърпул имат причини само да са щастливи и обнадеждени - кога последно сме били толкова силни на пазара и сме правели рекорни трансфери и играчи са избирали нас пред други големи отбори (ван Дайк - нас вместо Сити, Кейта - нас вместо Байерн, Окс нас пред Челси, Алисон - нас пред Челси)....имаме атрактивен проект, финал за ШЛ миналата година, поредни класирания в ШЛ (колкото и да са на косъм в последния кръг) и треньор, след разговор с който всички играчи искат да дойдат при нас....
Последните месеци ни свързваха с играчи като Бътланд/Ричарлисон/Дукуре а сега взехме Фабиньо, Кейта, Алисон, а и Фекир е на път (лично аз мисля, че ще го вземем)...подобрението е видимо. Едуардс, който всички (включително и аз) в началото си мислехме, че е поредното американско менте до момента няма провален трансфер и успя да се договори с хора известни с кривия си характер като Мончи, Рагник (и Ола - само гледайте)...слухове има и, че ще изстиска 20 милиона паунда от Светците за Ингс, което ще е най-голямото му постижение сякаш
Според мен и ЦЗ ще вземем - упорити слухове има цяло лято за Ласелс (въпреки, че нищо сериозно от големите играчи), а сега и слухове, че Рафа иска Ориги - според мен може да има раздвижване тук...отделно с новините за Окс днес няма да се шокирам, да се появят слухове и за още един халф освен Фекир - все пак Клоп го искаш него в допълнение към всички други....или най-малкото примерно Уудбърн няма да замине под наем както се говореше....предстои да видим, но в най-късия прозорец от доста време на сам, на Ливърпул са му се случили единствено и само позитивни неща до момента....но явно някои хора нямат угодия и не могат да спят спокойно, ако не търсят нещо негативно, за което да се задържат (не забравям, как масовото мнение беше, че ще се провалим и едва ли не изпаднем без Коутиньо, а ние играхме финал в ШЛ - така, че очевидно няма незаменим футболист в отбора).....
И ето докато пишех, поредната новина - най-скъпия вратар в света скоро ще е собственост на Ливърпул с договор за 6 години, а и смело мсиля да кажа, поне още толкова след това.
paul joyce @_pauljoyce
4m4 minutes ago
Alisson arrived in UK ahead of medical tomorrow. Liverpool prepared 6year contract.
James Pearceб@JamesPearceEcho
5m5 minutes ago
Alisson to undergo medical on Thursday #LFC
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.