SgtLiberty написа:kadett1 написа:Не искам да съм лош пророк, но щом Байерн иска Фекир ще го вземе. За такъв играч се слагат на масата едни пари, които Лион не може да откаже и се взема. Особено , ако е направил такъв сезон, че всички да го забележат. По скоро можеше да се пазарим за Фабиньо, но не и за този. Не напразно писах по горе, че май това ни е големия трансфер и другото ще бъде запълване на дупки с млади и евтини играчи с бъдеще. Все пак това са 2 силни трансфера - Фабиньо и Кейта и май много се размечтахме след тях. Вратар за 80-100 милиона никога, ама никога няма да вземем, тъй че можеше да се хвърлят едни 80 милиона за Фекир и с това селекцията да приключи.
Ти как живееш изобщо със себе си ?
Да закриваме Ливърпул направо и всички да си направим едно ритуално самоубийство и да се приклюва че живота е труден и тва е за какво да се мъчим.
Много добре си живея със себе си. Що отивате пак на конфронтация. Изказах си мнението и мисля през годините изтървахме доста играчи заради пазарлъци. Ако го поискат Сити или Юнайтед, мислите ли че ще ги преборим финансово? Значи може да се хвърлят 75 милиона за Ван Дайк, който ни решава проблемите отзад, а за плеймейкър , който да ни реши проблемите в средата не може. Ако сте чели добре изказах задоволство от двата ни трансфера , защото още повече укрепваме дефанса, но си мисля ,че с Фекир внасяме необходимия баланс отпред и че друг трансфер не ни е належащ това лято.