Tart написа:Галилео е обяснил защо земята се върти около Земята, ама тъпаци като теб "не били съгласни"
Не, не мога повече

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tart написа:Галилео е обяснил защо земята се върти около Земята, ама тъпаци като теб "не били съгласни"
realist написа:Tart написа:Галилео е обяснил защо земята се върти около Земята, ама тъпаци като теб "не били съгласни"
Не, не мога повече![]()
![]()
Така не съм се смял със сълзи от години, ти си велик!
Теб трябва да те издават, човече, в огромни тиражи трябва да те издават
realist написа:cskarcheto92 написа:И Рафа и Роджър бяха близко до така желаната титла, но не се получи.
Така е, и двамата бяха близо до титлата. При Клоп кога да очакваме това?
kadett1 написа:PSvilenov написа:kadett1 написа:Какъв финал бе хора, Реал ще ни направи смешни пред целия свят , а още не сме се и класирали. Сега и топ 4 може да ни се изплъзне и тогава да Ви пикам на Шампионската лига. Клоп няма да пусне Соланке, ами пуска Тренд напред - за какъв чеп - да изтърва 100 % положения и да е уморен за Рома. Простотия след простотия. А последния мач може и да не го вземем, не бъдете толкова сигурни, защото Брайтън няма да играе за нищо и ... не ми се мисли за този мач.
С кое ще ни направи смешни ? За 3 мача с Ювентус и Байерн допуснаха НАД 20 ЧИСТИ ГОЛОВИ СИТУАЦИИ пред вратата им . Кой е Варан , Каземиро или Карвахал ? Кое е перфектното защитно на Марсело ? Кой е Лукас Васкез ? Бензема колкото и да пресира и да се прави на фалшива 9ка (или каквото там е ) не е и на половина колкото Фирмино класен . Все тая , остави атаката ... Питам защитата им с какво точно ни плаши ?? Оставям всичко друго настрана и се захващам на тая тема от споменатото от теб . Моля да ме цитираш само на тая тема без да намесваш Висшата Лига
Не искам да се заяждам, но ние нямахме до зимата защитник, като Варан, Карвахал си е отличен бег, но трябва нашата защита да е на ниво, за да можем да тестваме тяхната. В средата изобщо няма място за спорове - при тях има много класа, при нас не толкова. Напред нещата са съпоставими, но и там са по добре. Не виждам какво можем да противопоставим освен глуха защита, много късмет и някоя контра. А е много важно да се класираме първо за финала, а след това да правим сметки.
slash1912 написа:Свиленов и аз искам Вайналдум и Хендерсън да са на едно ниво с Кроос и Модрич,ама това в момента звучи като виц.Ако двата отбора се класират на финал ще има възможност за директно сравнение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта