ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул - 10.03.2018 |14:30|2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул - 10.03.2018 |14:30|
Оплюхте здравата Моуриньо, няма лошо. То и аз съм пристрастен. Само времето ще покаже кой измежду Моуриньо и Клоп ще е по-успешен.
Ловрен дава интервю през седмицата и мача веднага след това е трагичен за пореден път...ако някой си е мислел, че идването на ВВД изведнъж е станал добър защитник много се е объркал....
Арнолд също има вина за головете, но Лукаку мачка Ловрен до момента по всики показатели особено със въздуха....2 дълги изритвания, 2 спечелени топки от Лукаку и 2 гола...
Арнолд също има вина за головете, но Лукаку мачка Ловрен до момента по всики показатели особено със въздуха....2 дълги изритвания, 2 спечелени топки от Лукаку и 2 гола...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- slash1912
- Контакти:
Вкараме ли гол до почивката,второто ги обръщаме.
Ловрен е в настроението си от мача с Тотнъм
Не го ли смени,ни чакат още проблеми!
Ловрен е в настроението си от мача с Тотнъм

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
първото полувреме ни надиграха тотално 

-
- Контакти:
Ливърпуул дойстойно заместват Арсенал в Топ 4, в ролята на боксова круша. Играят си някакъв футбол, дето само те си знаят какво точно трябва да се получи. Не съм гледал много мачове на Пуул, обаче е скандално отбор да е толкова сбит в средата и да няма никаква ширина. Дори тримата в атака се връщат в центъра да разиграват на едно-две, сякаш ще се получи нещо. Те Сити трудно могат да вкарат два или повече гола на Ман Ю с техния си футбол, какво остава за Пуул. В защита сякаш се виждат за пръв път. Имам чувството, че ако се натресете на някой от Реал, Байерн и Барса (изключае английските отбори, дето си се познавате), ще ви разковат с разлика заради тази защита.
Последна промяна от Serafim на 10 мар 2018 15:20, променено общо 1 път.
Gil-galad написа:Ловрен дава интервю през седмицата и мача веднага след това е трагичен за пореден път...ако някой си е мислел, че идването на ВВД изведнъж е станал добър защитник много се е объркал....
Арнолд какво можеше да направи при първия гол? Тва дане е ви е ФИФА-та. На такова рязко обръщане на скорост няма бек, който да успее да се справи. Рашфорд е голяма класа и ме изненадва, че стои резерва. Моу си надиграва Клоп отвсякъде. Нашия е решил да дръпне Мане в центъра, а Фирмино на върха, безумие. Мане като овладее винаги се забавя секунда две преди да подаде. Той трябва да си е на крилото, а не даже зад Милнър да е на моменти. Както и да е, на всички е ясно, че Клоп не е тактически гений, но на мен ми е интересно за какво са останалите в щаба му. За красота явно.
- lyubomir_v
- Контакти:
Трагично първо полувреме. Юнайтед показва повече класа, желание и тактическа грамотност. Ловрен за пореден път показва, че няма място сред титулярите, Трент-Арнолд няма опит за такива дербита. Рашфорд го направи смешен.
В средата ни надиграват, за първа топка ни надиграват, тактически също ни надиграват. Резултатът дотук е напълно реален.
Тримата отпред засега не успяват да покажат класата си, но реално нямат никаква подкрепа от халфовете.
Засега, Моурино надиграва Клоп.
Чакаме реакция на полувремето
В средата ни надиграват, за първа топка ни надиграват, тактически също ни надиграват. Резултатът дотук е напълно реален.
Тримата отпред засега не успяват да покажат класата си, но реално нямат никаква подкрепа от халфовете.
Засега, Моурино надиграва Клоп.
Чакаме реакция на полувремето
Deluxe написа:Оплюхте здравата Моуриньо, няма лошо. То и аз съм пристрастен. Само времето ще покаже кой измежду Моуриньо и Клоп ще е по-успешен.
Какво време?! Броят на трофеите говори достатъчно..

Безлично първо полувреме, заслужавахме да губим и с повече.. Дано покажем някаква живинка до края, че срамна работа иначе..

Serafim написа:Ливърпуул дойстойно заместват Арсенал в Топ 4, в ролята на боксова круша. Играят си някакъв футбол, дето само те си знаят какво точно трябва да се получи. Не съм гледал много мачове на Пуул, обаче е скандално отбор да е толкова сбит в средата и да няма никаква ширина. Дори тримата в атака се връщат в центъра да разиграват на едно-две, сякаш ще се получи нещо. Те Сити трудно могат да вкарат два или повече гола на Ман Ю с техния си футбол, какво остава за Пуул. В защита сякаш се виждат за пръв път. Имам чувството, че ако се натресете на някой от Реал, Байерн и Барса (изключае английските отбори, дето си се познавате), ще ви разковат с разлика заради тази защита.
Сам го каза - не си гледал много мачове на отбора, няма смисъл да коментираш. Да, днес играем слабо, но това не означава, че няма да се справим с големите грандове в Европа. А и вкараме ли ранен гол през второто се връщаме в мача.
[wrapimg=]http://th09.deviantart.net/fs71/200H/f/2010/247/2/1/kop_sig_by_liverpool11-d2xz0ea.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
bobonik написа:Serafim написа:Ливърпуул дойстойно заместват Арсенал в Топ 4, в ролята на боксова круша. Играят си някакъв футбол, дето само те си знаят какво точно трябва да се получи. Не съм гледал много мачове на Пуул, обаче е скандално отбор да е толкова сбит в средата и да няма никаква ширина. Дори тримата в атака се връщат в центъра да разиграват на едно-две, сякаш ще се получи нещо. Те Сити трудно могат да вкарат два или повече гола на Ман Ю с техния си футбол, какво остава за Пуул. В защита сякаш се виждат за пръв път. Имам чувството, че ако се натресете на някой от Реал, Байерн и Барса (изключае английските отбори, дето си се познавате), ще ви разковат с разлика заради тази защита.
Сам го каза - не си гледал много мачове на отбора, няма смисъл да коментираш. Да, днес играем слабо, но това не означава, че няма да се справим с големите грандове в Европа. А и вкараме ли ранен гол през второто се връщаме в мача.
Е защо да нямам право да коментирам? Сядам да гледам мач и прави впечатление, че единия отбор в защита сякаш играчите не се познават. Струпани са всичките играчи в центъра, когато атакува. Нападателите се връщат назад и когато някой е с топка - първо няма крила по фланговете, към които да се подаде, второ няма нападатели, защото са се врънали в центъра.