Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- SgtLiberty
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Стъридж е стъклен и след 2014 тръгна на долу като игра и то много и Клоп не му е виновен,а за Сако хакарктера му изяде главата плюс лошата дисциплина,явно са неща на които Клоп държи,иначе си ме кефеше много ама уви. А Абумеянг може и да е уникален нападател ама ич не ми трябва с това си поведение което демонстрира в БвБ да ни трови съблекалнята.

Трови защото Борусия отказа да го продаде за жълти стотинки, когато всичко беше ок и той беше ок
- KOPScousers
- Контакти:
SgtLiberty написа:Стъридж е стъклен и след 2014 тръгна на долу като игра и то много и Клоп не му е виновен,а за Сако хакарктера му изяде главата плюс лошата дисциплина,явно са неща на които Клоп държи,иначе си ме кефеше много ама уви. А Абумеянг може и да е уникален нападател ама ич не ми трябва с това си поведение което демонстрира в БвБ да ни трови съблекалнята.
Клоп работи два сезона с него в Дортмунд и не съм чувал да са имали някакви проблеми. В Ливърпул за 2/3 от сезона си изгради мнение за Сако и лятото го натири, Балотели се върна от наема и направи точно 1 седмица тренировки, преди отново да го продадем, след като Клоп отказа да работи с него. Примери за играчи с подобни характери колкото щеш, той да дойде пък за дисциплината има кой да мисли в клуба. С него можем спокойно да се върнем към добрата стара схема на игра на Рафа Бенитес - 4-5-1 с Фирмино зад Обамеянг и Мане и Салах по крилата. Жалко, че най-вероятно ще отиде в Арсенал.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Като гледам Сако не играе в някой европейски гранд. Явно имаше проблеми с дисциплината, но футболните му качества не са достатъчни за да преглъща Клоп проблемите. Пресен пример е Коутиньо, който беше търпян доста време.
Стъридж не е направил един запомнящ се мач откакто Суарес си тръгна. И за пръв път чувам, че треньорът трябва да дава място в титулярния състав, за да си възвръщал някой формата. Обратното е, момци. Трябва да си заслужиш място в мачовете по време на тренировките. Клоп е с този човек всеки ден и съм сигурен, че е напълно наясно какво може да очаква от него в мачовете. Ние също го видяхме в епизодичните му прояви. Никой не му е виновен на Стъридж освен самия той.
Не смятам, че Клоп гради отбор от любимци. В негов интерес е отборът да върви добре.
Стъридж не е направил един запомнящ се мач откакто Суарес си тръгна. И за пръв път чувам, че треньорът трябва да дава място в титулярния състав, за да си възвръщал някой формата. Обратното е, момци. Трябва да си заслужиш място в мачовете по време на тренировките. Клоп е с този човек всеки ден и съм сигурен, че е напълно наясно какво може да очаква от него в мачовете. Ние също го видяхме в епизодичните му прояви. Никой не му е виновен на Стъридж освен самия той.
Не смятам, че Клоп гради отбор от любимци. В негов интерес е отборът да върви добре.
Hala Madrid
- SgtLiberty
- Контакти:
Факт е ,че има какво да се желае от към развитието на отбора и трансферите но като цяло съм доволен,само като си спомня какво беше като дядо Рой беше треньор и като изключим сезон 13/14 нещата от както дойде Клоп са повече от задоволителни. Лятото ще си атакуваме трансферните цели сега е глупаво да се купува на всяка цена,първо ще ни одрусат едни 20-30 милиона екстра за същият играч който можем да вземем лятото по-евтино. А и ако някой иска при нас ще ни изчака пример с Кейта и ВВД които имаха сумати оферти но избраха нас,аз лично искам само такива итрачи които наститна искат да са част от Ливърпул.

[quote="realist"]
ХАХАХАХАХАХАХАХ..ще цитирам нещо от "Капитал".."за плуралистичен дебат, според което откровените измислици, лъжи и бръщолевения също могат да бъдат легитимна гледна точка."
Без да цитирам текстовете ти,че е загуба на пространство..Клоп е инат и вярва на своята преценка,но никога не е толерирал футболисти..няма и един пример
1.Сако си замина,защото бе забравил какво е професионализъм..опитваше се да превърне "тийм билдинга" в парти.
2.Няма как да разчиташ на играч за твоя отбор за в бъдещето,който не се вмества в колективния принос а и най-вече се контузва твърде често
3.Хендо не му е любимец..той е просто първия, който бе научен на "box to box" тактическите задължения..играехме с такава схема.надали знаеш кога и кога бе променена...например края на прехода бе Ван Дайк..защитник,които може да изнася топката...
4.Гомес..оценяван на близо 40 милиона евро..ние трябва да имаме егати професионалните спортисти за публика
Мисля че това са достатъчно приятни примерни анализи за посетителите на този сайт, за да определят какъв си шаран
ХАХАХАХАХАХАХАХ..ще цитирам нещо от "Капитал".."за плуралистичен дебат, според което откровените измислици, лъжи и бръщолевения също могат да бъдат легитимна гледна точка."
Без да цитирам текстовете ти,че е загуба на пространство..Клоп е инат и вярва на своята преценка,но никога не е толерирал футболисти..няма и един пример
1.Сако си замина,защото бе забравил какво е професионализъм..опитваше се да превърне "тийм билдинга" в парти.
2.Няма как да разчиташ на играч за твоя отбор за в бъдещето,който не се вмества в колективния принос а и най-вече се контузва твърде често
3.Хендо не му е любимец..той е просто първия, който бе научен на "box to box" тактическите задължения..играехме с такава схема.надали знаеш кога и кога бе променена...например края на прехода бе Ван Дайк..защитник,които може да изнася топката...
4.Гомес..оценяван на близо 40 милиона евро..ние трябва да имаме егати професионалните спортисти за публика

Мисля че това са достатъчно приятни примерни анализи за посетителите на този сайт, за да определят какъв си шаран

Tart написа:4.Гомес..оценяван на близо 40 милиона евро..
Това е едновременно най-голямата лъжа и най-голямата глупост писана някога в историята на този форум. Свалям ти шапка за лекотата с която я написа

KOPScousers написа:SgtLiberty написа:Стъридж е стъклен и след 2014 тръгна на долу като игра и то много и Клоп не му е виновен,а за Сако хакарктера му изяде главата плюс лошата дисциплина,явно са неща на които Клоп държи,иначе си ме кефеше много ама уви. А Абумеянг може и да е уникален нападател ама ич не ми трябва с това си поведение което демонстрира в БвБ да ни трови съблекалнята.
Клоп работи два сезона с него в Дортмунд и не съм чувал да са имали някакви проблеми.
aa беше му забранил да ходи със шарени маратонки или нещо такова

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Трябва да се привлече един атакуващ футболист, например Льомар или Марез
- KOPScousers
- Контакти:
Коу счупи кръстчетата на дърварите от Еспаньол за има няма 25 минути. Спешно ни трябва играч като него, защото липсата му тепърва ще се усеща, още в събота очаквам поредния закучен мач, който нямаме ясна идея как да спечелим. А времето си тече с пълна сила... 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]