Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот SgtLiberty » 25 яну 2018 16:10

Стъридж е стъклен и след 2014 тръгна на долу като игра и то много и Клоп не му е виновен,а за Сако хакарктера му изяде главата плюс лошата дисциплина,явно са неща на които Клоп държи,иначе си ме кефеше много ама уви. А Абумеянг може и да е уникален нападател ама ич не ми трябва с това си поведение което демонстрира в БвБ да ни трови съблекалнята.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 яну 2018 16:48

Трови защото Борусия отказа да го продаде за жълти стотинки, когато всичко беше ок и той беше ок

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 25 яну 2018 16:53

SgtLiberty написа:Стъридж е стъклен и след 2014 тръгна на долу като игра и то много и Клоп не му е виновен,а за Сако хакарктера му изяде главата плюс лошата дисциплина,явно са неща на които Клоп държи,иначе си ме кефеше много ама уви. А Абумеянг може и да е уникален нападател ама ич не ми трябва с това си поведение което демонстрира в БвБ да ни трови съблекалнята.

Клоп работи два сезона с него в Дортмунд и не съм чувал да са имали някакви проблеми. В Ливърпул за 2/3 от сезона си изгради мнение за Сако и лятото го натири, Балотели се върна от наема и направи точно 1 седмица тренировки, преди отново да го продадем, след като Клоп отказа да работи с него. Примери за играчи с подобни характери колкото щеш, той да дойде пък за дисциплината има кой да мисли в клуба. С него можем спокойно да се върнем към добрата стара схема на игра на Рафа Бенитес - 4-5-1 с Фирмино зад Обамеянг и Мане и Салах по крилата. Жалко, че най-вероятно ще отиде в Арсенал.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 25 яну 2018 17:55

Като гледам Сако не играе в някой европейски гранд. Явно имаше проблеми с дисциплината, но футболните му качества не са достатъчни за да преглъща Клоп проблемите. Пресен пример е Коутиньо, който беше търпян доста време.
Стъридж не е направил един запомнящ се мач откакто Суарес си тръгна. И за пръв път чувам, че треньорът трябва да дава място в титулярния състав, за да си възвръщал някой формата. Обратното е, момци. Трябва да си заслужиш място в мачовете по време на тренировките. Клоп е с този човек всеки ден и съм сигурен, че е напълно наясно какво може да очаква от него в мачовете. Ние също го видяхме в епизодичните му прояви. Никой не му е виновен на Стъридж освен самия той.
Не смятам, че Клоп гради отбор от любимци. В негов интерес е отборът да върви добре.
Hala Madrid

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 25 яну 2018 18:08

Факт е ,че има какво да се желае от към развитието на отбора и трансферите но като цяло съм доволен,само като си спомня какво беше като дядо Рой беше треньор и като изключим сезон 13/14 нещата от както дойде Клоп са повече от задоволителни. Лятото ще си атакуваме трансферните цели сега е глупаво да се купува на всяка цена,първо ще ни одрусат едни 20-30 милиона екстра за същият играч който можем да вземем лятото по-евтино. А и ако някой иска при нас ще ни изчака пример с Кейта и ВВД които имаха сумати оферти но избраха нас,аз лично искам само такива итрачи които наститна искат да са част от Ливърпул.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 25 яну 2018 18:12

[quote="realist"]

ХАХАХАХАХАХАХАХ..ще цитирам нещо от "Капитал".."за плуралистичен дебат, според което откровените измислици, лъжи и бръщолевения също могат да бъдат легитимна гледна точка."
Без да цитирам текстовете ти,че е загуба на пространство..Клоп е инат и вярва на своята преценка,но никога не е толерирал футболисти..няма и един пример

1.Сако си замина,защото бе забравил какво е професионализъм..опитваше се да превърне "тийм билдинга" в парти.
2.Няма как да разчиташ на играч за твоя отбор за в бъдещето,който не се вмества в колективния принос а и най-вече се контузва твърде често
3.Хендо не му е любимец..той е просто първия, който бе научен на "box to box" тактическите задължения..играехме с такава схема.надали знаеш кога и кога бе променена...например края на прехода бе Ван Дайк..защитник,които може да изнася топката...
4.Гомес..оценяван на близо 40 милиона евро..ние трябва да имаме егати професионалните спортисти за публика :) :) :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: 8-)
Мисля че това са достатъчно приятни примерни анализи за посетителите на този сайт, за да определят какъв си шаран :lol:

Onq

Мнениеот Onq » 25 яну 2018 18:55

Tart написа:4.Гомес..оценяван на близо 40 милиона евро..

Това е едновременно най-голямата лъжа и най-голямата глупост писана някога в историята на този форум. Свалям ти шапка за лекотата с която я написа :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 яну 2018 23:27

KOPScousers написа:
SgtLiberty написа:Стъридж е стъклен и след 2014 тръгна на долу като игра и то много и Клоп не му е виновен,а за Сако хакарктера му изяде главата плюс лошата дисциплина,явно са неща на които Клоп държи,иначе си ме кефеше много ама уви. А Абумеянг може и да е уникален нападател ама ич не ми трябва с това си поведение което демонстрира в БвБ да ни трови съблекалнята.

Клоп работи два сезона с него в Дортмунд и не съм чувал да са имали някакви проблеми.

aa беше му забранил да ходи със шарени маратонки или нещо такова :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

optimeon

Мнениеот optimeon » 25 яну 2018 23:32

Трябва да се привлече един атакуващ футболист, например Льомар или Марез

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 яну 2018 00:27

Коу счупи кръстчетата на дърварите от Еспаньол за има няма 25 минути. Спешно ни трябва играч като него, защото липсата му тепърва ще се усеща, още в събота очаквам поредния закучен мач, който нямаме ясна идея как да спечелим. А времето си тече с пълна сила... :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”