Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wu_dnica » 07 яну 2018 23:30

Onq написа:https://gong.bg/football-sviat/ispania/multimedia/video/koutinio-se-poiavi-za-pyrvi-pyt-s-emblemata-na-barselona-465937

Ето я бе, ето я усмивката. В Ливърпул след гол му се плачеше. Като ви казах, заявихте, че съм луд. Е на, вижте го, момчето цъфти. Такива играчи не ни трябват. Дали 100, 200 милиона или свободен агент, добре че се махна. Важното е кой ще дойде. Има достатъчно време до края на януари, да видим.

Напоследък ми уцелваш настроенията....така е да...нямаше я тая усмивка...личеше си мамка му...личеше си...ще излезе по долен и от суарката малкия...нито дума...нищо ...отива иии на първия ден ...ето ме бе ...ето ме на тука съм...нииищичко не заслужава камоли за го жалим копелето долно ...краен съм ама не ми пука...просто това очаквах да видя...и го видях де
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 07 яну 2018 23:49

plmar написа:ние нямахме никакъв аргумент с който да убедим Коутиньо да остане да помага в борбата за ШЛ, топ 4.

От поста ти това е единственото с което съм напълно съгласен с теб. Не желаейки да влизам в безмислен дебат ти задавам само един въпрос- от кой отбор барса и реал( изключае ПСЖ) не взимат това което пожелаят( вкл. супер колоса Байерн). И само не ми пиши челси- Азар, или сити, по простата причина че не са си харесали все още никой от тях?

Другата написана от теб истина е за манипулирането от тия манги.

Дебат е безсмислен защото продажбата е факт. Барса, Реал, ПСЖ и Сити взимат тези които успеят където мине номера не си мисли че нямат провали на пазара.
Ще ти дам за пример Арсенал, Венгер даде доста пари за Санчес и към него интерес имаше сериозен. Въпреки този интерес и с риск да го загуби без пари не го пусна, и това при изтичащ договор. Ясно беше и желанието на Санчес, но не стана неговата.
Историята с Коутиньо е показателна за ръководството ни, че с него ще си останем в подножието само с очаквания. Само преди една година същия този Коутиньо подписа 5 годишен договор заявявайки, че е щастлив в Ливърпул и, че няма намерение да ходи никъде другаде. След продажбата на Неймар Барса по някакъв начин му промениха мисленето и много бързо той си промени мнението. Тук трябваше да се намеси клуба и да предотврати това още в ранен стадий. Давам пример с Байерн преди време когато имаше слух че Мюлер щял да ходи в Юнайтед(имайки дългосрочен договор). От ръководстовото им дадоха една кратичка пресконференция, че Мюлер няма да ходи никъде, че изнесеното в медийте е лъжа и, че ще съдят всеки които спекулира с бъдещето на Мюлер защото това влияе негативно на играча и съблекалнята от което страда клуба. След тази пресконференция не съм видял да има каквито и да е спекулации за Мюлер. Не смятам, че беше много трудно да прекъснем цялата испанска простотия още в зародиш. Друг пример с Тевез докато беше в Сити - отказа да играе желаеки да ходи другаде което в крайна сметка стана, но не когато Тевез искаше а когато клуба реши, че не го иска повече.
Преди Коутиньо испанците бяха промили мозъка на Верати, но от ПСЖ реагираха както трябва. Верати си смени мисленето много бързо а аз лично смятам, че трансфера на Неймар беше частично урок и предупреждение, че в морето има повече от една голяма риба.
С други думи, когато някой действа подмолно и гадно спрямо теб ако не му отвърнеш подобаващо и твърдо (както направиха ПСЖ) то този някой ще продължи да се отнася с теб така( както Барса с нас - Масчерано, Суарез и Коутиньо си тръгнаха по абсолютно идентични начини). След като им позволяваме да правят така то те няма да спрат, въпрос на време е да им дотрябва футболист на друг пост и тогава те няма да гледат в ПСЖ и Байерн защото знаят, че гадните им номерца нямат да минат там а ще проверят при нас....
И да отбележа, че тук парите нямат нищо общо, ние не продадохме Коутиньо, защото сме притиснати за пари, важно е да пазиш името на клуба и неговите активи от злонамерени посегателства и всяваш респект(какъвто никой няма към нас - само виж дори феновете на другите отбори, плюят ни в очите в нашата секция, а най-лошото е, че не е без основание).
При продажбите на абсолютно всичките ни звезди в последните години всеки от тях имаше поне 2 години договор, срок напълно достатъчен да наложиш това което ти искаш. Е нашето ръководство предпочита да си мълчи и да продава вместо да надгражда.
Жалкото сега е че дори не успяха да го накарат да остане да опита да постигне нещо в ШЛ, със Суарез имахме повече успех....
С тази политика топ 4 максимум, за купите каквото стане само, че и там аз взех да забравям от кога ни е последното отличие....

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 08 яну 2018 00:37

https://barcelona.gong.bg/football-svia ... -tv-465893

Точно тази статия кратко, точно и ясно пояснява защо този трансфер дойде толкова НЕ навреме. Барселона се скъса да напира през лятото, изглежда всичко е било готово още от тогава, защото видеото, с което го приветстваха очевадно е правено през Август. Нямам идея защо не си тръгна още тогава, но щом в крайна сметка остана, ами мамка му, какво пречеше да изиграе сезона и да си хване шапката през Юли? И без това нямаше особено много шансове за изява в ШЛ през последните години, предстои Световно. Далеч съм от мисълта, че през лятото няма да е основен играч за Бразилия на Мондиала, но друго си е да направиш впечатление в най-силния клубен турнир. Друго си е да играеш в ШЛ. А той вместо това реши да погледа елиминациите. Вместо да играе и да помогне на Ливърпул за последно. Поне това можеше да даде на клуба, на който дължи всичко...
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 08 яну 2018 01:02

chakalat написа:
plmar написа:ние нямахме никакъв аргумент с който да убедим Коутиньо да остане да помага в борбата за ШЛ, топ 4.

От поста ти това е единственото с което съм напълно съгласен с теб. Не желаейки да влизам в безмислен дебат ти задавам само един въпрос- от кой отбор барса и реал( изключае ПСЖ) не взимат това което пожелаят( вкл. супер колоса Байерн). И само не ми пиши челси- Азар, или сити, по простата причина че не са си харесали все още никой от тях?

Другата написана от теб истина е за манипулирането от тия манги.

Дебат е безсмислен защото продажбата е факт. Барса, Реал, ПСЖ и Сити взимат тези които успеят където мине номера не си мисли че нямат провали на пазара.
Ще ти дам за пример Арсенал, Венгер даде доста пари за Санчес и към него интерес имаше сериозен. Въпреки този интерес и с риск да го загуби без пари не го пусна, и това при изтичащ договор. Ясно беше и желанието на Санчес, но не стана неговата.
Историята с Коутиньо е показателна за ръководството ни, че с него ще си останем в подножието само с очаквания. Само преди една година същия този Коутиньо подписа 5 годишен договор заявявайки, че е щастлив в Ливърпул и, че няма намерение да ходи никъде другаде. След продажбата на Неймар Барса по някакъв начин му промениха мисленето и много бързо той си промени мнението. Тук трябваше да се намеси клуба и да предотврати това още в ранен стадий. Давам пример с Байерн преди време когато имаше слух че Мюлер щял да ходи в Юнайтед(имайки дългосрочен договор). От ръководстовото им дадоха една кратичка пресконференция, че Мюлер няма да ходи никъде, че изнесеното в медийте е лъжа и, че ще съдят всеки които спекулира с бъдещето на Мюлер защото това влияе негативно на играча и съблекалнята от което страда клуба. След тази пресконференция не съм видял да има каквито и да е спекулации за Мюлер. Не смятам, че беше много трудно да прекъснем цялата испанска простотия още в зародиш. Друг пример с Тевез докато беше в Сити - отказа да играе желаеки да ходи другаде което в крайна сметка стана, но не когато Тевез искаше а когато клуба реши, че не го иска повече.
Преди Коутиньо испанците бяха промили мозъка на Верати, но от ПСЖ реагираха както трябва. Верати си смени мисленето много бързо а аз лично смятам, че трансфера на Неймар беше частично урок и предупреждение, че в морето има повече от една голяма риба.
С други думи, когато някой действа подмолно и гадно спрямо теб ако не му отвърнеш подобаващо и твърдо (както направиха ПСЖ) то този някой ще продължи да се отнася с теб така( както Барса с нас - Масчерано, Суарез и Коутиньо си тръгнаха по абсолютно идентични начини). След като им позволяваме да правят така то те няма да спрат, въпрос на време е да им дотрябва футболист на друг пост и тогава те няма да гледат в ПСЖ и Байерн защото знаят, че гадните им номерца нямат да минат там а ще проверят при нас....
И да отбележа, че тук парите нямат нищо общо, ние не продадохме Коутиньо, защото сме притиснати за пари, важно е да пазиш името на клуба и неговите активи от злонамерени посегателства и всяваш респект(какъвто никой няма към нас - само виж дори феновете на другите отбори, плюят ни в очите в нашата секция, а най-лошото е, че не е без основание).
При продажбите на абсолютно всичките ни звезди в последните години всеки от тях имаше поне 2 години договор, срок напълно достатъчен да наложиш това което ти искаш. Е нашето ръководство предпочита да си мълчи и да продава вместо да надгражда.
Жалкото сега е че дори не успяха да го накарат да остане да опита да постигне нещо в ШЛ, със Суарез имахме повече успех....
С тази политика топ 4 максимум, за купите каквото стане само, че и там аз взех да забравям от кога ни е последното отличие....

Чакале, и аз се опитвам да обесня това на тези индивиди и не става, не си прави труда.
За тях един Марез и всичко е пито, платено.
Не си прави труда да обясбяваш.
Аз само питам, ако другата година дойдат за Салах, ще го питаме ли дали му се стой при 5 годишен договор или ще го пуснем, под предтекст, че звездите му казали, че иска дс играе другаде. Ми те 90% от играчите в света искат да играят за Реал и Барса включително тези на Ливърпул, но това не означава, че ще им се подаряват буквално.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 08 яну 2018 01:09

KOPScousers написа:https://barcelona.gong.bg/football-sviat/shampionska-liga/multimedia/video/koutinio-shte-dogleda-shampionskata-liga-ot-tribunite-ili-pred-tv-465893

Точно тази статия кратко, точно и ясно пояснява защо този трансфер дойде толкова НЕ навреме. Барселона се скъса да напира през лятото, изглежда всичко е било готово още от тогава, защото видеото, с което го приветстваха очевадно е правено през Август. Нямам идея защо не си тръгна още тогава, но щом в крайна сметка остана, ами мамка му, какво пречеше да изиграе сезона и да си хване шапката през Юли? И без това нямаше особено много шансове за изява в ШЛ през последните години, предстои Световно. Далеч съм от мисълта, че през лятото няма да е основен играч за Бразилия на Мондиала, но друго си е да направиш впечатление в най-силния клубен турнир. Друго си е да играеш в ШЛ. А той вместо това реши да погледа елиминациите. Вместо да играе и да помогне на Ливърпул за последно. Поне това можеше да даде на клуба, на който дължи всичко...

Абе пич осъзнай се...какво да дава...той си играеше с яд....яд че някви си тука го спират да стане император...тоя наистина не можеше и секунда да стои повече в ливърпул...грам ама грам не го е.е за отбора ...отиде и се ухили и казва еййй от кога го чакам тоя момент
..мечта а у с легенди ши играя ...не с.мърши....ще печеля трофеи...кога си го чул пли нас първо да се обърне към феновете ..второ да спомене победи титли ...мачкане и ли нещо ...нещо.бе....и дума няма да обели утре.за.ливърпул помни.ми думата
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 08 яну 2018 01:52

Не знам какво го дъвчите още Коутиньо, аз вече го забравих. Видях негови снимки с екипа на Барса и всякаш никога не е играл за нас. Ама те боготове на футбола си знаят работата и току виж сме спечелили ШЛ без него.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 яну 2018 05:08

9lives написа:Не знам какво го дъвчите още Коутиньо, аз вече го забравих. Видях негови снимки с екипа на Барса и всякаш никога не е играл за нас. Ама те боготове на футбола си знаят работата и току виж сме спечелили ШЛ без него.

Абсолютно, 20 страници се изписаха за малкия продажник. Най ме кефи, че все отиват да печелят трофеи. А къде ходи на финала със Севиля? А със Сити? Защо не направи разликата в тези два финала, като е толкова ключов, талантлив и ненадминат? Добре, че са Роналдиньо и Меси, че да спечелят някой трофей ейтакива футболисти като Кутиньо. Че преди тях беше една борба за топ 4 в Испания. Както и да е искал-махнал се. Американчетата пак си оправиха счетоводния баланс на завода Ливърпул. Имали някой учуден?!?!?!!?! Имам чувството, че финансовия феърплей беше въведен от фифа по изричното настояване на ФСГ :lol: Само те го спазват :lol: :lol: Продава се един-купуват се двама(Торез= Суарез +Керъл, Суарез=Балотели+ Лалана+Ловрен, Стърлинг= Бентеке + Фирмино, Кутиньо=Ван Дайк+ Намкойси) Кой ще стане и кой не - да му мисли Клоп! Янките си направиха традициония алъш-вериша. Ай на бас, че поне 3 месеца няма да стъпят на мач на Анфийлд, гадните изедници...евентуално на 1/4 финал в ШЛ може, другите мачове на заводския отбор не носят достатъчно манги, че да се разкарват през океана ;)

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 08 яну 2018 11:48

Liverpool_EC написа:
9lives написа:Не знам какво го дъвчите още Коутиньо, аз вече го забравих. Видях негови снимки с екипа на Барса и всякаш никога не е играл за нас. Ама те боготове на футбола си знаят работата и току виж сме спечелили ШЛ без него.

Абсолютно, 20 страници се изписаха за малкия продажник. Най ме кефи, че все отиват да печелят трофеи. А къде ходи на финала със Севиля? А със Сити? Защо не направи разликата в тези два финала, като е толкова ключов, талантлив и ненадминат? Добре, че са Роналдиньо и Меси, че да спечелят някой трофей ейтакива футболисти като Кутиньо. Че преди тях беше една борба за топ 4 в Испания. Както и да е искал-махнал се. Американчетата пак си оправиха счетоводния баланс на завода Ливърпул. Имали някой учуден?!?!?!!?! Имам чувството, че финансовия феърплей беше въведен от фифа по изричното настояване на ФСГ :lol: Само те го спазват :lol: :lol: Продава се един-купуват се двама(Торез= Суарез +Керъл, Суарез=Балотели+ Лалана+Ловрен, Стърлинг= Бентеке + Фирмино, Кутиньо=Ван Дайк+ Намкойси) Кой ще стане и кой не - да му мисли Клоп! Янките си направиха традициония алъш-вериша. Ай на бас, че поне 3 месеца няма да стъпят на мач на Анфийлд, гадните изедници...евентуално на 1/4 финал в ШЛ може, другите мачове на заводския отбор не носят достатъчно манги, че да се разкарват през океана ;)

Напълно съм съгласен с първата част от коментара ти и тотално не съгласен с втората. Не разбирам в какво точно упреквате собствениците и какво можеха те да направят в тази ситуация. Приказките на някои, че трябвало да го заточим при юношите и да му съсипем кариерата, са меко казано несериозни. Не напразно се дават за пример Сити и ПСЖ и тяхното отношение съответно към Тевез и Верати. Такова нещо могат да направят само арабите, за които 100-150 млн повече или по-малко е все тая, а мисленето им е типично авторитарно, дори робовладелско. Няма нормален собственик, който не гребе парите с черпак, който да изгуби едни 160 млн евро ей така, на инат. За да покаже на някого кой командва парада. Ако бяха заточили Коутиньо, цената му щеше да падне главоломно. Така хем Ливърпул нямаше да спечели нищо, защото пак нямаше да можем да разчитаме на Коутиньо, хем собствениците щяха да загубят огромна сума дори при днешните стандарти. Това е третата най-голяма сума, плащана за футболист в историята. С тези пари, ако бъдат правилно инвестирани, може да се вземат поне 3-4 много класни футболисти. След трансфера на Ван Дайк се надявах повече да не коментираме собствениците, но явно на някои и това им е малко. Не забравяйте, че не ни управляват шейхове, все пак.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 08 яну 2018 12:56

realist написа:Приказките на някои, че трябвало да го заточим при юношите и да му съсипем кариерата, са меко казано несериозни. Не напразно се дават за пример Сити и ПСЖ и тяхното отношение съответно към Тевез и Верати. Такова нещо могат да направят само арабите, за които 100-150 млн повече или по-малко е все тая, а мисленето им е типично авторитарно, дори робовладелско. Няма нормален собственик, който не гребе парите с черпак, който да изгуби едни 160 млн евро ей така, на инат. За да покаже на някого кой командва парада. Ако бяха заточили Коутиньо, цената му щеше да падне главоломно. Така хем Ливърпул нямаше да спечели нищо, защото пак нямаше да можем да разчитаме на Коутиньо, хем собствениците щяха да загубят огромна сума дори при днешните стандарти.

Май не виждаш по-голямата картинка, а тя не е Коутиньо. Май си кьорав да видиш какво разграбване на играчи на Ливърпул има в последните години. Пак те питам как ще запазиш отбора си, класата в него и най-вече доброто сработване на играчите, като продаваш най-добрите? Утре може да дойдат за Салах, ами в друдиден за Мане, пак те питам и тях ли ще продадът?
А най-смешно ми е определението ти за успешно политика като авторитарна, ами не хората искат да пепелят купи, а не калъфки като нас.
Не е ли повече от очевадно кои отбори са успешни?
Реал Мадрид, Барселона, Байерн Мюнхен и сега се задават Сити и ПСЖ, Челси, я виж сега колко ключови футболисти са си продали под натиск.
Просто собствениците са едни долни измекяри.
С тази политика не се печели нищо освен калъфки.
Щели сме да вземен 3-4 добри играчи, абе приятел, ние можем на теория да вземем Меси и да се провали или да не бъде толкова ефективен колкото Бразилеца беше, кое ти е гаранцията, че играчът, който ще вземем ще се впише в колектива?
Интересно ми е кое те кара да мислиш така, след като от 100 години не може да спечелим нищо сериозно, именно с тази политика на разпродаване.
Винаги там някъде ще има по-богати от теб, които могат да предложат и 500 000 на седмица на играча и той да зейни от радост. И там идва момента да им кажеш да си гледат работата, и че не се продава.
За такива като теб и 100 годиние безтитлие са малко, бълха ги ухапало тези милярдери за 150 милиона, но ще се покажи, че Ливърпул е клуб, който иска дс направи нещо, освен да си продава ключовите играчи.
Последна промяна от dNelbandian на 08 яну 2018 13:08, променено общо 1 път.

Onq

Мнениеот Onq » 08 яну 2018 13:07

Тука 90% си имат някого или нещо за плюене и каквото и да става не отстъпват. Ако сте такива в живота, ясно що България е толкова "цъфнала". Едни плюят собствените си играчи, ако ще и да направят по десет силни мача, щом са набелязани - няма край плюнката. Други плюят по собственците, какви скръндзи били и що не купували за стотици милиони, а като купят що продавали. Били на плюс (което е най-нормалното в един бизнес). Трети плюят от до, каквото им падне. И накрая всички били фенове. С по 1-2 мача максимум на живо, но с милиони плюнки по всичко свързано с отбора.

Върни се в “Ливърпул”