Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот kadett1 » 06 яну 2018 22:10

Onq написа:
kadett1 написа:
venomcho написа:
kadett1 написа:. С част от парите за първия се плати трансфера на втория.

Аа не - това е долна инсинуация :geek:

Ами , моля да ми дадеш пример от близката ни история, когато да сме плащали такива пари. Много добре знаеш и политиката на американците - млади играчи за малко пари с някои изключения .Ако не са имали намерение или убеденост, че не могат да задържат Коу, можеше да забравим за Ван Дайк. Иначе за тези пари нямаше да е проблем да го купим още лятото.

Сарказъм бре

Извинявай, малко късно се усетих.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 яну 2018 22:35

Определено ме изненада, че така лесно се дадохте на онези и толкова лесно и евтино го пуснахте.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 06 яну 2018 22:41

Thsmith написа:Определено ме изненада, че така лесно се дадохте на онези и толкова лесно и евтино го пуснахте.

Евтино..., третия по стойност трансфер в историята? Пожелавам Ви трансфер поне от 100 милиона. Аман от простотия.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 06 яну 2018 22:49

Коутиньо стана футболист при нас.Никой не го знаеше тоя,когато пристигна от пейката на Интер.Няма как заместникът му да е по-слаб от него.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 06 яну 2018 22:49

kadett1 написа:
Thsmith написа:Определено ме изненада, че така лесно се дадохте на онези и толкова лесно и евтино го пуснахте.

Евтино..., третия по стойност трансфер в историята? Пожелавам Ви трансфер поне от 100 милиона. Аман от простотия.

Не е ли ВТОРИЯТ ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

nakaTa_7
Контакти:

Мнениеот nakaTa_7 » 06 яну 2018 23:00

9lives написа:
kadett1 написа:

Не е ли ВТОРИЯТ ?

Мбапе е. 190м евро ще бъдат платени в края на този сезон, след като му изтече наемът.
[rimg]https://media.giphy.com/media/26wkyFPRXX6fbvHqM/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 06 яну 2018 23:04

Боли адски много когато видиш най-добрият ти играч да си тръгва, защото някъде там има по-добри опции. Да сега ще ги има клишетата „Никой не е по-голям от отбора“, „Играчите идват и си отиват“, „И по-добри са ни напускали“ и т.н. и т.н. Е на мен това вече не ми утеха. Да ще ни има след Коутиньо. Но няма да сме по-добре. Той обаче ще е по-добре. И се начетох на какви ли не глупости „Искам Барселона в ШЛ да ги убием докато той гледа“, „Дано си счупи краката“ и още тон глупости. Хора осъзнайте се. Няма какво да си кривим душичките ще липсва адски много, а и с тази палава халфова линия не сме за никъде и ако минем 1/8 финалите и се паднем с Барселона направо ще ни убият. Е боли адски много човек да си признае това особено за отбор, който вече ненавижда, но е факт. Факт е че за 4 месеца Коутиньо ще направи това, което не успя да направи при нас за 5 години – да спечели трофей. И колкото и да им се иска на някои хора да не му потръгне ще му потръгне и ще мачка точно както Суарез продължава да мачка. Няма и какво да му се сърдим. Нито заплата, която получава е нещо кой знае какво, нито му даваме възможност да печели трофеи, а на всичкото отгоре изминалия полусезон беше най-силния в кариерата му и има огромна заслуга за позицията на която се намираме в момента. Колкото до Ливърпул. Ще си останем там където сме вече почти десетилетие. За миг си помислих, че наистина нещата се промениха и че започваме да се движим в правилната посока, но за съжаление не е това случая. Не знам как ще се инвестират парите за Коутиньо, но според мен половината от парите заминаха с привличането на Ван Дайк, което само потвърждава че не се развиваме как ни се иска. Ако сме на + след края на прозореца или с малка сума на – значи няма смисъл да се надяваме да станем пак топ отбор в близките няколко години. Дано Клоп някак си ни спаси. Ако има човек, който може да го направи то това е той. И силно се надявам Коутиньо да е последния играч, който ни напуска по тези причини. Ако наистина собствениците са решили че искат да сме фактор ще е последния ако не аз съм твърдо за да се махат възможно най-скоро. Ще си проличи ясно до края на месеца какъв е случая. Колкото до Коутиньо – успех малък магьосник! Ще липсваш!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dani_Liverpool
Контакти:

Мнениеот Dani_Liverpool » 06 яну 2018 23:36

От начина, по който взехме Ван Дайк - толкова бързо и за толкова пари, бях сигурен, че предстои обявяване на трансфер на Коутиньо.
Единствено се надявах сделката да е сега, а трансферът - през юли, като на Кейта.
Явно натискът и интересът да е сега, след като веднъж вече бе отложен лятото, е бил огромен.

Загубата на Коу е много неприятна, но с 3 сериозни трансфера, плюс Ван Дайк и Кейта, отборът може да стане по-силен.

От най-спряганите имена към момента - аз лично предпочитам Марез пред Лемар. Лемар за 90-100 милиона ми се вижда безумие - млад футболист, с един силен сезон зад гърба си, за толкова пари??? Не става дума за феноменален талант като Мбапе. Ако се реализира този трансфер, ще е нещо като Марсиал за 65 милиона в Юнайтед.

Надявам се да се преборим за Горецка от Шалке - много добър футболист и ще е голям трансферен удар, ако дойде при нас.

Дано вземем и класен вратар.

Не знам защо Клоп не иска да вземе Обамеянг - Дортмунд бяха готови да го продадат още лятото. С него и Фирмино като 10-ка, отборът ще запази атакуващата си мощ; а в лицето на Обамеянг и Салах ще имаме двама футболисти, които да бележат повече от 20 гола на сезон.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 06 яну 2018 23:43

Значи Каутиньо е футболист над средното ниво в Европа, никой не оспорва , че ще ни липсва, поне до лятото. В никакъв случай, обаче, не е Неймар, Меси или Роналдо. Айде да гледаме реално на нещата. Тази година се представя доста по постоянно от преди, когато след силни 1,2 мача следваха 2,3, когато го търсихме по терена. Мисля си, че парите за него са повече, отколкото струва и , при условие, че щеше да се чумери и разваля атмосферата в отбора е по добре, че си замина. На лято пак щяхме да гледаме циркове, просто щяхме да отложим агонията. Станалото, станало - сега да видим дали сме си направили добре сметката или ще купуваме на пожар сега.Вече имаме гръбнак на отбора и ще ни трябват по 1,2 до 3 трансфера на сезон, а не по 8 и то на кило.Сега трябва да се надгражда с класа, а не да градим нов отбор всяка година.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 яну 2018 23:58

BREAKING: Leicester City’s Riyad Mahrez will have a medical at Liverpool tomorrow and sign a contract until 2022. €55m fee. (Source: beIN Sports)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”