Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот paceto » 05 яну 2018 22:27

KOPScousers написа:
hatemu написа:Замина си вече

https://gong.bg/football-sviat/ispania/ ... nio-465643

Аз точно за това писах, колегата 9lives обаче не мисли, че е вярно. Докато не го обявят от двата клуба все още има надежда, но като гледам накъде отиват нещата едва ли...

Лятото се размина на косъм, ама сега това няма как да стане, така че го пишете в графа продадени.
Просто Барселона отдалече си подготвиха почвата още преди да се отвори прозореца и сега няма да има проблеми да го вземат.

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 05 яну 2018 22:29

paceto написа:Лятото се размина на косъм, ама сега това няма как да стане, така че го пишете в графа продадени.
Просто Барселона отдалече си подготвиха почвата още преди да се отвори прозореца и сега няма да има проблеми да го вземат.

Викаш никакъв проблем, само да минат да си го вземат, когато е удобно :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 яну 2018 22:35

Ами виж хронологията на събитията месеци назад и как имаше не малко играчи настоящи или бивши на Барселона да го убеждават да смени клуба и т.н. После дойдоха тези уж изцепки с Найк и прочие, ама всичко си беше добре планирано и просто сега си изчистват нещата и ще го обявят вероятно другата седмица.

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 05 яну 2018 22:39

paceto написа:Ами виж хронологията на събитията месеци назад и как имаше не малко играчи настоящи или бивши на Барселона да го убеждават да смени клуба и т.н. После дойдоха тези уж изцепки с Найк и прочие, ама всичко си беше добре планирано и просто сега си изчистват нещата и ще го обявят вероятно другата седмица.

Не знам дали обърна внимание на поведението на Клоп днес, толкова "изключен" не съм го виждал. Така, че вероятно си прав.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 яну 2018 22:40

Паце, Коу ще ви шие още на Кампа пролетта, помни ми думата :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 яну 2018 22:41

Лошо няма, а и не очаквам да не бележи голове още повече срещу нас. ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 06 яну 2018 11:32

Сега чета статия в Метро че имаме реален интерес към Облак като резервен вариант е вратаря на Рома. Споменава се и за Бътланд, но сделка за нов вратар се очаква през лятото. Колкото до клаузата за откупване на Облак това което намирам като информация е 77,5 милиона паунда. За мен защитата вече е в една доста силна форма. Робъртсън е звяр на левия бек и през него не минава топка. Арнолд и Гомез се справят на десния бек където чакаме и Клайн да се завърне другия месец. Сега и с купуването на Ван Дайк защитата изглежда доста прилично. С качествен вратар мисля, че ще намалим головете на сезон с едни 10, което си е огромно постижение. Сега обаче идва друг голям проблем - халфовата линия. Ако не сега то най-вероятно Коутиньо ще си тръгне през лятото, а без него нямаме грам креативност там. Джан също си заминава лятото и оставаме с Хендерсън, Вайналдум, Милнър, Лалана, Чембърлейн и Кейта, който ще дойде през лятото. Доста еднообразна халфова линия, която не виждам как ще ни реши мач. Хендерсън е ясен, Вайналдум този сезон още повече го няма, Милнър стана на 32 пред 2 дни, Лалана е по-интересен, но да разчитаме да ни решава мачове е несериозно, а и след няколко месеца става на 30, Чембърлейн също едва ли може да ни решава мачове и единствено Кейта изглежда като наистина човек, който може да направи разлика, но е крайно недостатъчен за мен. За сега въпреки че сме все още януари най-належащите трансфери са вратар и разиграващ халф. Няма да е зле и нападател да се потърси, че Соланке разочарова, Ориги нищо не прави в Германия, а Стъридж е нон стоп контузен. Фирмино заби вече 16 гола този сезон, но пък не е робот да играе всеки мач, нито пък е застрахован от контузии. Да видим. Аз поне се надявам да задържим Коутиньо поне до края на сезона и вече лятото да му мислим.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 06 яну 2018 12:15

Най-добре ще е да задържим Коу до лятото. Ако не стане, за мен най-добрия вариант за заместик е Марез. Всички знаем, че иска да играе в по-голям отбор. Едни £40-45млн мисля, че ще са достатъчни да го вземем.

П.С. иначе най-добре ще е да не продаваме Коу, а да излезем с контраоферта за Суарез, както направиха ПСЖ с Верати и Неймар :mrgreen: . Тогава ще има пълно щастие.
Hala Madrid

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 06 яну 2018 13:11

Alonso_Massa написа:Сега чета статия в Метро че имаме реален интерес към Облак като резервен вариант е вратаря на Рома. Споменава се и за Бътланд, но сделка за нов вратар се очаква през лятото. Колкото до клаузата за откупване на Облак това което намирам като информация е 77,5 милиона паунда. За мен защитата вече е в една доста силна форма. Робъртсън е звяр на левия бек и през него не минава топка. Арнолд и Гомез се справят на десния бек където чакаме и Клайн да се завърне другия месец. Сега и с купуването на Ван Дайк защитата изглежда доста прилично. С качествен вратар мисля, че ще намалим головете на сезон с едни 10, което си е огромно постижение. Сега обаче идва друг голям проблем - халфовата линия. Ако не сега то най-вероятно Коутиньо ще си тръгне през лятото, а без него нямаме грам креативност там. Джан също си заминава лятото и оставаме с Хендерсън, Вайналдум, Милнър, Лалана, Чембърлейн и Кейта, който ще дойде през лятото. Доста еднообразна халфова линия, която не виждам как ще ни реши мач. Хендерсън е ясен, Вайналдум този сезон още повече го няма, Милнър стана на 32 пред 2 дни, Лалана е по-интересен, но да разчитаме да ни решава мачове е несериозно, а и след няколко месеца става на 30, Чембърлейн също едва ли може да ни решава мачове и единствено Кейта изглежда като наистина човек, който може да направи разлика, но е крайно недостатъчен за мен. За сега въпреки че сме все още януари най-належащите трансфери са вратар и разиграващ халф. Няма да е зле и нападател да се потърси, че Соланке разочарова, Ориги нищо не прави в Германия, а Стъридж е нон стоп контузен. Фирмино заби вече 16 гола този сезон, но пък не е робот да играе всеки мач, нито пък е застрахован от контузии. Да видим. Аз поне се надявам да задържим Коутиньо поне до края на сезона и вече лятото да му мислим.

Това е доста вярно и това имах предвид като повтарям като папагал че Коутиньо трябва да остане.
Според мен Лалана не го брой вече, да седи за резерва да, но не и да разчитаме на него, същото важи за Милнър, Хендерсън без коментар( стана 2-ри Стъридж).
Не е много добре, че вероятно ще се наложи да сменим почти цялата халфова линия и още по-неприятно е ако това трябва да стане сега през този трансферен прозорец. Отбора е в добра серия и точно сега не е момента да се разбива....

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 06 яну 2018 14:16

chakalat написа:
Alonso_Massa написа:Сега чета статия в Метро че имаме реален интерес към Облак като резервен вариант е вратаря на Рома. Споменава се и за Бътланд, но сделка за нов вратар се очаква през лятото. Колкото до клаузата за откупване на Облак това което намирам като информация е 77,5 милиона паунда. За мен защитата вече е в една доста силна форма. Робъртсън е звяр на левия бек и през него не минава топка. Арнолд и Гомез се справят на десния бек където чакаме и Клайн да се завърне другия месец. Сега и с купуването на Ван Дайк защитата изглежда доста прилично. С качествен вратар мисля, че ще намалим головете на сезон с едни 10, което си е огромно постижение. Сега обаче идва друг голям проблем - халфовата линия. Ако не сега то най-вероятно Коутиньо ще си тръгне през лятото, а без него нямаме грам креативност там. Джан също си заминава лятото и оставаме с Хендерсън, Вайналдум, Милнър, Лалана, Чембърлейн и Кейта, който ще дойде през лятото. Доста еднообразна халфова линия, която не виждам как ще ни реши мач. Хендерсън е ясен, Вайналдум този сезон още повече го няма, Милнър стана на 32 пред 2 дни, Лалана е по-интересен, но да разчитаме да ни решава мачове е несериозно, а и след няколко месеца става на 30, Чембърлейн също едва ли може да ни решава мачове и единствено Кейта изглежда като наистина човек, който може да направи разлика, но е крайно недостатъчен за мен. За сега въпреки че сме все още януари най-належащите трансфери са вратар и разиграващ халф. Няма да е зле и нападател да се потърси, че Соланке разочарова, Ориги нищо не прави в Германия, а Стъридж е нон стоп контузен. Фирмино заби вече 16 гола този сезон, но пък не е робот да играе всеки мач, нито пък е застрахован от контузии. Да видим. Аз поне се надявам да задържим Коутиньо поне до края на сезона и вече лятото да му мислим.

Това е доста вярно и това имах предвид като повтарям като папагал че Коутиньо трябва да остане.
Според мен Лалана не го брой вече, да седи за резерва да, но не и да разчитаме на него, същото важи за Милнър, Хендерсън без коментар( стана 2-ри Стъридж).
Не е много добре, че вероятно ще се наложи да сменим почти цялата халфова линия и още по-неприятно е ако това трябва да стане сега през този трансферен прозорец. Отбора е в добра серия и точно сега не е момента да се разбива....

Направо ме изумявате с тия смени на ...цялата халфова линия...че и зимата...И то заради един коути
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”