Торес: Може да си тръгна от Анфийлд през лятото

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Торес: Може да си тръгна от Анфийлд през лятото

Мнениеот _RoKi_ » 17 яну 2010 15:31

Торес тук,Торес там...Нямат ли край тези новини,всеки ден едно и също...То не беше Рууни,сега и Торес.После що им се е размътила главата 8-)

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 17 яну 2010 22:43

Кофти е когато виждаш как големи футболисти като Торес и Джерард се отказват толкова бързо от Ливерпул. Та те са от толкова време там.. просто така ли ще си тръгнат когато е най-трудният момент за отбора? Ще зарежат всичко, включително и феновете си... доста тъпо...

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 18 яну 2010 16:15

какво да направят като има такъв треньор,който очевидно е жалък вече ?? всеки иска да печели купи...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 яну 2010 21:29

soUman написа:Кофти е когато виждаш как големи футболисти като Торес и Джерард се отказват толкова бързо от Ливерпул. Та те са от толкова време там.. просто така ли ще си тръгнат когато е най-трудният момент за отбора? Ще зарежат всичко, включително и феновете си... доста тъпо...
Специално Джерард няма никога да си тръгне от Пуул,в каквото и положение да е отборът,повярвай ми :) :) Стиви ще се превърне като Гигс за МЮ 8-)

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 18 яну 2010 21:42

_RoKi_ написа:
soUman написа:Кофти е когато виждаш как големи футболисти като Торес и Джерард се отказват толкова бързо от Ливерпул. Та те са от толкова време там.. просто така ли ще си тръгнат когато е най-трудният момент за отбора? Ще зарежат всичко, включително и феновете си... доста тъпо...
Специално Джерард няма никога да си тръгне от Пуул,в каквото и положение да е отборът,повярвай ми :) :) Стиви ще се превърне като Гигс за МЮ 8-)

Той сам го каза, че ще си тръгне, ако Ливерпул не се класират за ШЛ...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 яну 2010 11:50

soUman написа:
_RoKi_ написа:

Той сам го каза, че ще си тръгне, ако Ливерпул не се класират за ШЛ...
Той много неща може да казва,ама дали ще ги изпълне е въпроса...Щото малко са хората,които си държат на думата докрая

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 20 яну 2010 11:24

Според мен ако Ливърпул не се класира за ШЛ, Торес може и да отскочи до Стамфорд Бридж да види как стоят нещата...Колкото до Джерард - на мен ми е трудно да си го представя как ще изглежда с екип, различен от този на Ливърпул, но и той като нищо ще си отиде...А най-вероятно Ливърпул няма да се класира за ШЛ, така че не ни остава нищо друго освен да дочакаме лятото и да видим какво ще стане :lol:

Върни се в “Ливърпул”