Време ли е да бъде сменен Рафа Бенитес в Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Хидинк сменя Рафа в Ливърпул

Мнениеот BultraStyle » 15 яну 2010 11:48

Fichango написа:Тоя се мести като цветарка

Не знам дали е цветарка или не ,ама е в пъти по-способен тренер от Рафата . Този сезон е опропастен изцяло .....остава надеждата за следващия .

vega
Контакти:

Мнениеот vega » 15 яну 2010 11:49

Времее РАФА даси ходи.... :shock:

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 15 яну 2010 12:23

Незнам доколко има истина в това , че Гуус Хидинк ще застане начело на Ливърпул. По-скоро ми се струва като измислица.Едва ли Абрамович ще му позволи да работи в друг английски клуб освен Челси.Вече не веднъж изказах мнение , че Бенитес тотално се проваля в Ливърпул.Той допусна прекалено много грешки и вече вреди на клуба оставяйки негов мениджър. Не може да се отрече обаче , че този човек е с изключителен инат и твърдоглавие... Мнозина на негово място вече щяха да са си подали оставката.
Лично според мен следващият мениджър на Ливърпул трябва да е Кени Далглиш. Той е последният , който е извел Ливърпул до шампионската титла. Според мен това е единственият свободен в момента мениджър , който би променил ситуацията в клуба.Още повече Далглиш сега работи в Ливърпул и е запознат отлично с всичко случващо се при "червените".

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 15 яну 2010 12:31

Ако повярваш на всяка статия за Хидинк, излиза че тоя човек от догодина ще води поне 5 клубни и 1-4 национални отбора. :mrgreen:

[offtopic]Авторовите статии не бяха ли тези, в които автора лично е взел интервюто?Или в които лично е разгледал даден проблем, в негов типичен стил?Да преведеш нещо от един език на друг не е точно журнализъм :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от Vojdek на 15 яну 2010 12:33, променено общо 1 път.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

argirov
Контакти:

Мнениеот argirov » 15 яну 2010 12:32

Това е Ливърпул! Рафа трябва да остане!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 15 яну 2010 12:50

argirov написа:Това е Ливърпул! Рафа трябва да остане!

?! :?
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 яну 2010 13:13

Petar Simeonov написа:Незнам доколко има истина в това , че Гуус Хидинк ще застане начело на Ливърпул. По-скоро ми се струва като измислица.Едва ли Абрамович ще му позволи да работи в друг английски клуб освен Челси.Вече не веднъж изказах мнение , че Бенитес тотално се проваля в Ливърпул.Той допусна прекалено много грешки и вече вреди на клуба оставяйки негов мениджър. Не може да се отрече обаче , че този човек е с изключителен инат и твърдоглавие... Мнозина на негово място вече щяха да са си подали оставката.
Лично според мен следващият мениджър на Ливърпул трябва да е Кени Далглиш. Той е последният , който е извел Ливърпул до шампионската титла. Според мен това е единственият свободен в момента мениджър , който би променил ситуацията в клуба.Още повече Далглиш сега работи в Ливърпул и е запознат отлично с всичко случващо се при "червените".

Хидинк да не е собственост на Абрамович?Феодализма и крепостничеството отдавна си отидоха в Русия. :lol:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 яну 2010 14:12

"Ливърпул ще остави Рафаел Бенитес на поста мениджър, съобщиха от английския клуб. Работата на испанския специалист в отбора от Марсисайд не е поставена под въпрос, въпреки огромното недоволство срещу на феновете срещу Бенитес заради неубедителните резултати.
В сряда "червените" отпаднаха от турнира за купата на Футболната асоциация от втородивизионния Рединг. В същото време една от най-големите звезди на Ливърпул - Фернандо Торес, заяви, че "червените" трябва да купят нови класни футболисти, за да повишат нивото си.
"Сега всичко е в ръцете на собствениците. Те трябва да привлекат нови играчи. Ако искаме да бъдем равностойни на Манчестър Юнайтед и Челси имаме нужда от по-равностоен състав. Трябват ни футболисти от световно качество", коментира Торес. Испанският национал ще бъде извън игра около шест седмици заради контузия в коляното."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 15 яну 2010 15:07

за играчи не знам, но нов тренер -задължително !!!! вън тоя олигофрен !!!! мразя го ,бе хора.. мразя го !!!! нищо хубаво, освен 1-2 победи над МЮ в последните години. няколко безсмислени 4-4 ,9-9 и подобни резултати не ме топлят. това е идиотизъм. нужни са ни точки ,не само красива на моменти игра. :evil: :evil:

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 15 яну 2010 17:59

Ливърпул са загубили 10 от последните си 20 мача - отпаднаха рано от ШЛ, загубиха от Рединг за ФА, останаха без шансове за титлата и сега Бенитес се извинява на феновете за слабите резултати, но казва, че не мисли да напуска! От друга страна, изпълнителният директор на клуба Кристиян Пърслоу казва, че постът на испанеца не е застрашен и не стои на дневен ред. От цялата тази работа следва, че Бенитес няма да се махне, докато не го уволнят (за да прибере огромната неустойка), а на шефовете на клуба не им се дават тези пари и затова още го търпят. Не знам обаче докога ще продължи цялата тази игра, но от всичко това най-много губят Ливърпул и феновете му.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Върни се в “Ливърпул”