ЕFL CUP| Ливърпул - Саутхямптън 25.01.2017 |22:00| 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: ЕFL CUP| Ливърпул - Саутхямптън 25.01.2017 |22:00|

Мнениеот realist » 26 яну 2017 00:28

Някои хора имат навика да си нарочват играчи и каквото и да става, те да са виновни за всичко. Признавам, че не съм голям фен на Хендо, но твърдо не съм съгласен все той да опира пешкира. Днес никой не беше на ниво и всички са виновни за загубата, особено халфовете и нападателите. Щом втори треньор избира Хендо за капитан, значи има защо. Малшансът му е, че е капитан след Стиви и неминуемо го преследват сравненията. А като Джерард втори никога няма да има. Такъв като него се ражда веднъж на 100 години. Да почва да изкарва там лицензи-мицензи и да поема отбора, че само той може да ни върне славата май.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 яну 2017 00:28

Реал отпадна току що от Селта, като гледам реакциите тук, в Испания сигурно почват масови самоубийства.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 яну 2017 00:29

realist написа:Слаш, Стъридж е тотално извън форма, защото цял сезон търка пейката. Кога да влезе във форма? А Ориги? Колко поредни мача вкара и колко мача реши и пак пейка. Първите месеци се късахме от търчане и се получаваше, сега свършиха батериите в сгъстения цикъл и не можем гол да вкараме. Затова трябваше да ги върти, така че да не се трупа умора и да са във форма всички нападатели.

Най-верочтно скоро ще ни осветлиш в каква форма трябва да е един нападател за да нацели 9 метра врата от 5 метра разстояние :lol: Поне един път от 2 възможни. Ти в 84 минута видяли една ситуация, в която топката взе да излиза в тъч и Стъридж се спря да я гледа, а на Саутхямпрън защитника я стигна и после 2 мин бавиха времето? И после се чудиш, защо не влиза в плановете на Клоп? Не, не се притеснявай при резултат 0:0 естествено, че 18 годишния десен бек е виновен за статуквото ;)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 яну 2017 00:32

ehh написа:Клоп може да си събира багажа, ако не живне. Тоя човек съвсем заспа, а с него и отбора, от началото на годината. Не знам защо още лятото не работи да оправи най-накрая тая тъпа защита, включително и вратарския пост, защото отзад сме като швейцарско сирене. Голяма грешка и него трябва да се държи отговорен за тия идиоти в защитната линия. Няма такива смешки, мачът със Суонзи беше пълна комедия. Ако собствениците на отбора не искат да вадят пари, тогава да излезе да го каже и да си ходи. Иначе само се отбива номера.

Е да де, ама по-принцип може и да не е той първи ;)

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2017 00:36

Добре бе, Стъридж е единствения виновник днес. Да умре! Смърт за Стъридж! Вън от отбора! Само да попитам, ако може: а кой беше виновен в другите 7 мача от началото на годината, в които имаме една измъчена победа срещу група чичета, тичащи за здраве? Или и тогава Стъридж беше виновен с негативното си влияние край тъчлинията? Да вземат да го изгорят ритуално на Анфийлд май ще е най-добре.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 яну 2017 00:45

realist написа:Добре бе, Стъридж е единствения виновник днес. Да умре! Смърт за Стъридж! Вън от отбора! Само да попитам, ако може: а кой беше виновен в другите 7 мача от началото на годината, в които имаме една измъчена победа срещу група чичета, тичащи за здраве? Или и тогава Стъридж беше виновен с негативното си влияние край тъчлинията? Да вземат да го изгорят ритуално на Анфийлд май ще е най-добре.

Абе ти в колко мача през януари мислиш, че не е играл Стъридж? Смятай колко се е отличавал, щом даже не си разбрал, че игра в 4,5 мача. Много ясно, че няма да мре човека, ама да ми разправяш, че нямал никаква вина днес... Ако беше вкарал, така ва-банк ли щяхме да играем, че да ни вкарат на тази контра. По-принцип нямаше един дето да не е виновен, но за мен Стъридж е с основната вина. Той имаше златните шансове и той ги пропиля :!: Както каза Слаш-да не правим драми-нормален турнирен резултат с оглед развоя на мача, не вкарваш-отпадаш. Честито на Саутхямптън-мисля, че са единствения отбор с положителен баланс с/у Юрген Клоп (Байерн не ги броя, че половината им отбор е с негови играчи :lol: )
Последна промяна от Liverpool_EC на 26 яну 2017 00:47, променено общо 1 път.

mahtava
Контакти:

Мнениеот mahtava » 26 яну 2017 00:46

Часовникът за Клоп цъка с обратно броене! Тоя вече втора година не можа да разбере английската игра съмнявам се че изобщо може да го направи. Като дойде каза че до 3 години ще ни направи щампиони ако ли не щял да ходе в Швейцария да става треньор! Може още сега да поема към Сервет или който там си избере! Германецът изповядва сбъркана лекоатлетическа философия във футбола -да надбягаш съперника и никога няма вариант Б! С такива архаични и примитивни разбирания за футбола може да има епизодични успехи само в Бундеслигата и то при тотално скапан Байерн или тъкмо в споменатата от него Швейцария! Най-добре и за двете страни е да стяга куфарите! Със скачане около тъча и със смени в 85 минута не става! Може да е симпатичен с маймунджулуците си и цялата си клоунада но за съжаление не е ефективен! А футболът е игра на резултати досега неговите в Ливърпул са НУЛА! По-точно ДВА загубени финала. И този сезон няма да е по-различен само че ФИНАЛИ няма да има както и ТОП 4! Така ч
е от мен Ауфидерзейн Хер Клоп! Лек път към където пожелаете ако и само да сте рекламно лице на Опел само да сте по-далеч от Ливърпул!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2017 00:47

Защо просто не приемете факта, че сте в мини-криза и толкова!?
От Бъртън до Сити(1-0) имахте само една загуба за 21 мача - 16 победи и 4 равенства.
След Нова година изпаднахте в дупка, за което си има причини и една от тях може би е отсъствието на най-опасния/постоянен футболист Садио Мане.
Предстоят ви две поредни домакинства срещу Улвс и Челси, в които имате шанса да си възвърнете самочувствието.
Срещу Улвс мисля, че ще спечелите, а срещу Челси в най-лошия случай ще е Х.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2017 00:48

Само да кажа на големите фенове на Ливърпул, дето ме ругаеха, че не съм фен на отбора и съм негативен. Вие не сте фенове, момчета. Само помислете: най-старите кучета, като Лукас, Стъридж, Хендо, са най-оплювани. Всеки мач, по всеки повод. Това ли е да си фен? Стъридж, който преди 3 сезона беше идол и при всяка контузия се палеха свещи да се оправи, днес е най-мразения футболист и искате да се маха. Честно, не мога да повярвам.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 яну 2017 00:52

На Садио Мане трябва да му издигнат статуя пред Анфийлд, редом до тази на Великия Бил Шенкли. Всички други в този отбор са за разстрел! Потресен съм! Втора поредна загуба на Анфийлд, а само до преди няколко дни нямахме такава в рамките на цяла една година. Играчи си имаме, няма нужда от трансфери. :lol: Както казах, докато сме на тоя принцип, винаги ще дишаме прахта на 5-те далеч по-грамотни отбори от нас - Сити, Юнайтед, Челси, Тотнъм и Арсенал. Всички те имат далеч по-класни отбори като единици от нашите и всички те пазаруват стабилно, а ние взимаме някакви си анонимници и това е всяко лято. Този отбор е тръгнал стремглаво по пътя на Нотингам Форест, мисля си, че само името му го крепи толкова години да не пропадне съвсем и да стигне чак дотам.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”