27.12.2016г. Ливърпул - Стоук Сити

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: 27.12.2016г. Ливърпул - Стоук Сити

Мнениеот venomcho » 29 дек 2016 10:58

PSvilenov написа: 2 удара на сантиметри над гредата

Ти по тая логика може и в милиметри да ги измериш, само че в хиляди :mrgreen:

Сега сериозно - как не ти е поне малко неудобно да поставяш "Легендата" в едно изречение и в каквото и да е било сравнение с една истинска легенда и капитан ?

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 дек 2016 13:38

Gil-galad написа:За съжаление не успях да гледам мача, но прочетох няколко статистики след него...но понеже хората се дразнят като публикувам цитати няма да го правя....бих си казал и мнението за пореден път, но тъй като в последствие за пореден път ще бъде игнорирано (от същите хора, които ме призоваваха да го кажа) и това няма да направя :) Така че остана само да кажа честита победа. :)

Гил, аре не се прави и ти на "ощипана госпожица", моля те. Имах те за по-широко скроен. Един ти писа, че не искал да чете цитати и после поне 5-6 веднага му скочиха. За мненията също. Интересно ми е да чета какво мислиш, просто повечето пъти ни съвпадат мненията и нямам какво да добавя. Не мога да разбера какво искаш. Хайде, стегни се, моля те.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 дек 2016 17:27

venomcho написа:
PSvilenov написа: 2 удара на сантиметри над гредата

Ти по тая логика може и в милиметри да ги измериш, само че в хиляди :mrgreen:

Сега сериозно - как не ти е поне малко неудобно да поставяш "Легендата" в едно изречение и в каквото и да е било сравнение с една истинска легенда и капитан ?

Как не ви омръзна да сравняте миналият и сегашният капитан не знам .Разберете, че втори Джерард няма . В близкото бъдеще не вярвам и да има . Приеми фактите .

Върни се в “Ливърпул”