Onq написа:Gil-galad написа:gogovcite написа:Gil-galad написа:Не можах да гледам тоя мач, опитах се да прочета и тука коментарите, но се отказах...някои хора си отнесоха наказанията (едни за по-дълго, други за по-кратко).
Що бе? Беше си в рамките на нормалното. Не останах с впечатление някой да е обиден.
[offtopic]Това, че никой не е бил обиден не значи, че е нямало обиди...а ако хората толкова са свикнали на обиди тук, че даже не се обиждат вече, значи нещата не вървят на добре...[/offtopic]
Gil, не те бива хич.Мен ме псуват на майка,пропускам го и чета по същество.Ти обаче радетел на добрия език.Стани модератор на форум за художествена гимнастика. Без тва тука само пействаш от петте туитъра,които следваш.Нито имаш мнение нито позиция...мън,мън.Както и да е,проблемът си е твой.
Е, хубаво де. Да стане каруцарска среща ли? Защо трябва да има псувни и обиди? Доста пъти ми е идвало да наредя едни мъдри и премъдри слова ама файда дали има? Ако това наистина е нормално за тебе, за мене не е! Все пак сме във форум на отбор, който всички трябва да подкрепяме, а че имаме различно мнение не трябва да е причина да се обиждаме.