Можехме да вземем мача и с по ранна смяна на халф с нападател,това е единствената ми забележка към Клопи снощи .Аз още на полувремето щях да извадя Вайналдум за Стъридж .И Ориги щях да пусна към 60та минута на мястото на Фирмино . Щели да ни хванат на контра ,значи и ти мислиш предимно да не загубим .Аз обаче съм по смел и като вида силно прибран наакан отбор ,веднага предприемам известен риск ,само и само да спечеля . Имаме бързи дефанзивни играчи ,така че трудно ще ни вкарат от контра .
Да ,създадохме много положения и това е радващото !! Много съм доволен от играта ни и от създаването на положения !! НО пропуснахме всичките и така не се става шампион . Трябва повече майсторство .Нека разгледаме положенията . Мане първо я насочи добре ,но имат блестящ вратар . После Мане пак я изигра както трябва ,но имат бърз и умен Ван Дайк . Джан го обвинявам ,че я би много неточно .Хубаво потърси ъгъла ,но слаб и неточен удар .Да работи върху удара си това момче . Коутиньо действаше бавно и го затвориха .По бързо се обработва и наглася топката там и по бързо се стреля . Мисля ,че тук Стъридж я вкарваше ,както и Ориги с тая дълга крачка . Клайн не мога да го виня ,защото е защитник,бек .Аз прекрасно знам психиката и нулевите голови качества на един бек (повечето) . За Клайн отбелязването на гол е нещо огромно. Той трудно си вярва че може да отбележи .В случая добре се включи ,но съм убеден ,че е затворил очите

На Фирмино положението беше най чисто . Освен това ,нали той ни е централния нападател ? Така че него го виня най много за вчерашните пропуснати 2 точки !! Излиза сам срещу вратаря и вместо да я насочи спокойно с вътрешния в близкия ,той ми търси далечния и то с външен ?! Глупак. И Стъридж и Ориги я правеха тая . Защото те са по големите голмайстори от Фирмино . И това ще го виждаш и в други бъдещи мачове ..