Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Milkoy » 28 авг 2016 16:58

Jürgen написа:[offtopic]@Milkoy
Ако не ти се четат глупости можеш да добавиш съответния user като враг - натискаш върху ника му и там ще видиш опцията. Така мненията му няма да се появяват (не и автоматично де, но така е по-лесно за игнор ;) )[/offtopic]

[offtopic]Знам го този вариант, обаче не мисля, че игнорирането ще реши проблема. Нищо не ме дразни толкова, колкото войнстващата простотия, агресивната посредственост. И съм си решил, че такива хора не трябва да бъдат оставяни. Поговорката "Убий простака с мълчание" е погрешна. Такива хора трябва постоянно да бъдат тормозени, осмивани, разобличавани. Това е моето мнение.[/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 авг 2016 17:08

Стига сте се карали бре момчета. Нормално е различни хора да имат различни мнения, а в даден момент да са по емоционални.
Само онзи шантавия "суарез" пише/ше/ постоянно небивалици. Ако мненията са еднакви, няма място за дискусия. Просто един ще казва нещо, а другите ще кимат и ще се съгласяват.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 авг 2016 17:10

Milkoy написа:
Liverpool_EC написа:
Milkoy написа:Хора, абсолютно сериозно ви питам, можете ли да ме насочите към някакъв друг форум,

[offtopic]Еми Милкой,за съжаление няма такова място,ти търсиш рая бе,човек :lol: Тук даже е доста добре защото се въдворява някакъв ред. Пробвал съм да пиша на няколко други места,не че има голям избор но там няма цензора и става пълен бърдак. Единственото долу-горе свястно място с по-мислещи фенове е уинър.бг, но и там има един изключителен образ,който днеска вече упорито иска оставката на Клоп,смятай за какво говорим. Единствения начин е игнор на тенесиста и другите примитивни мозъци и да си коментираме помежду си и това е. Тук има доста повече свестни от които си изброил,но влизат по-рядко. Ти мнг лично го приемаш тенесистчето,чети го отгоре-отгоре и така.Успех ти желая,дано не те загубим,като събеседник. И не губи вяра в Клоп,той е луд германец,ще ни вкара в правия път полека-лека ;)[/offtopic]

[offtopic]Така е, пропуснал съм и други свестни момчета, като 9lives, Jurgen, IvanAtanasov, crimson, venomcho и т.н. Да не говорим, че като влязох във форума, имаше и други много грамотни пичове като LIMASSOL, PeterForsberg, които ми е супер тъпо, че вече не пишат, за съжаление там пък другия агресор ги изгони. Но тренера, за разлика от тенесиста, за доста неща беше прав, като изключим случаите, в които на инат отказваше да приеме, че е сгрешил. Но пък начина му на общуване беше толкова скандален, че хората отдавна бяха спрели да четат какво пише извън обидите. Все пак ми беше далеч по-смислено да общувам с него, отколкото с настоящия тип. GIl-galad също е много приятно и умерено момче, но пък съвем рядко коментира реално, освен, че пълни редовно нюзфийда, за което му благодаря.
Трудно ще ме откаже от форума този "симпатяга"(стига Юнайтед да не ни треснат, за негова радост, все пак е типичния глорихънтър, чудя се как още не е станал фен на Юнайтед, там е пълно с такива като него.) И вяра в Клоп няма да изгубя, няма причини да го правя :)[/offtopic]

[offtopic]Хах, не си първия, който ми го казва...опитвал съм се да коментирам някакви неща, но с моя късмет всеки път като го направя отговарят все хора, които ни приемат ни предават и затова съм намалил коментарите до минимум....сега като свърши трансферния прозорец и престанат слуховете и свърши лятото и т.н. ще коментирам повече :lol:[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 28 авг 2016 17:15

Gil-galad написа:
Milkoy написа:
Liverpool_EC написа:
Milkoy написа:Хора, абсолютно сериозно ви питам, можете ли да ме насочите към някакъв друг форум,

[offtopic]Еми Милкой,за съжаление няма такова място,ти търсиш рая бе,човек :lol: Тук даже е доста добре защото се въдворява някакъв ред. Пробвал съм да пиша на няколко други места,не че има голям избор но там няма цензора и става пълен бърдак. Единственото долу-горе свястно място с по-мислещи фенове е уинър.бг, но и там има един изключителен образ,който днеска вече упорито иска оставката на Клоп,смятай за какво говорим. Единствения начин е игнор на тенесиста и другите примитивни мозъци и да си коментираме помежду си и това е. Тук има доста повече свестни от които си изброил,но влизат по-рядко. Ти мнг лично го приемаш тенесистчето,чети го отгоре-отгоре и така.Успех ти желая,дано не те загубим,като събеседник. И не губи вяра в Клоп,той е луд германец,ще ни вкара в правия път полека-лека ;)[/offtopic]

[offtopic]Така е, пропуснал съм и други свестни момчета, като 9lives, Jurgen, IvanAtanasov, crimson, venomcho и т.н. Да не говорим, че като влязох във форума, имаше и други много грамотни пичове като LIMASSOL, PeterForsberg, които ми е супер тъпо, че вече не пишат, за съжаление там пък другия агресор ги изгони. Но тренера, за разлика от тенесиста, за доста неща беше прав, като изключим случаите, в които на инат отказваше да приеме, че е сгрешил. Но пък начина му на общуване беше толкова скандален, че хората отдавна бяха спрели да четат какво пише извън обидите. Все пак ми беше далеч по-смислено да общувам с него, отколкото с настоящия тип. GIl-galad също е много приятно и умерено момче, но пък съвем рядко коментира реално, освен, че пълни редовно нюзфийда, за което му благодаря.
Трудно ще ме откаже от форума този "симпатяга"(стига Юнайтед да не ни треснат, за негова радост, все пак е типичния глорихънтър, чудя се как още не е станал фен на Юнайтед, там е пълно с такива като него.) И вяра в Клоп няма да изгубя, няма причини да го правя :)[/offtopic]

[offtopic]Хах, не си първия, който ми го казва...опитвал съм се да коментирам някакви неща, но с моя късмет всеки път като го направя отговарят все хора, които ни приемат ни предават и затова съм намалил коментарите до минимум....сега като свърши трансферния прозорец и престанат слуховете и свърши лятото и т.н. ще коментирам повече :lol:[/offtopic]

[offtopic]И трябва да стегнеш отбора във Fantasy Premier League, че тази година конкуренциата е зверска :)[/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 авг 2016 17:28

Milkoy написа:
Gil-galad написа:
Milkoy написа:
Liverpool_EC написа:

[offtopic]И трябва да стегнеш отбора във Fantasy Premier League, че тази година конкуренциата е зверска :)[/offtopic]

[offtopic]Мани мани....първия кръг забравих, че има мач в петък и не промених нищо....сега тоя бях в Гърция и едва успях събота 1 час преди началото да направя една смяна....ей сега като свърши трансферния прозорец играя wildcard-a и ще оправя нещата...аз всяка година така правя :lol:[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2016 21:14

Нещо много на offtopic сте го ударили , Гил :)
Milkoy, ако си мислиш , че само тук е такъв проблема си далеч от истината.
Такива има във всеки форум и засега като гледам май само в hardwarebg са успяли да ги обуздаят по някакъв начин.
Не се занимавай с тях и им чети мненията по диагонал :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 29 авг 2016 14:36

Liverpool paid €111.2 milion for Lambert, Carroll, Balotelli and Benteke. In 104 matches they scored only 16 goals.

Поредното потвърждение, че вътре в клуба нещо не е наред. През последните 5 години се изхарчиха супер много пари за трансфери, а тези, които в крайна сметка се отплатиха и се доказаха като добри играчи се броят на пръстите на една ръка. Бих казал само Суарес, Стъридж, Коутиньо и сега Мане са наистина успешни трансфери, такива, каквито приличат на отбор като Ливърпул. И докато за последния може би е малко рано да се правят някакви генерални изводи, то предните 3-ма се доказаха като едни от най-добрите във ВЛ, а Суарес дори вмомента се бори да бъде признат като най-добрия на планетата. Всичко друго от тогава - средна класа, дори ниска за ВЛ, а какво остава за отбор като Ливърпул. Естествено, имаше и някои стабилни трансфери, но като цяло това е... Много слаба трансферна политика, много.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 авг 2016 18:53

Слухове има , че Сам Алърдайс щял да прави нашият "смешен безполезен капитан който 90 минути подава топката на бековете и не прави нищо друго " капитан на Англия . Интересно , още един мениждър ще го има за ключов играч . Така така :)

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 29 авг 2016 22:19

Стига си хвалил Хендерсън, че се излагаш !

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 30 авг 2016 02:52

PSvilenov написа:Слухове има , че Сам Алърдайс щял да прави нашият "смешен безполезен капитан който 90 минути подава топката на бековете и не прави нищо друго " капитан на Англия . Интересно , още един мениждър ще го има за ключов играч . Така така :)

А какво друго виждаш ти,сериозно питам!?
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”