Бърнли - Ливърпул, 20.08.2016, 17:00ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Бърнли - Ливърпул, 20.08.2016, 17:00ч.

Мнениеот Milkoy » 22 авг 2016 18:23

lyubomir_v написа:Всички казвате, да, още е рано само два кръга са минали, не може да се правят генерални изводи, нищо не е загубено и прочее бла-бла-бла. Аз тези приказки ги слушам от 25 години. Все ще стане скоро, некс йър ис ауър йър, само да влезнат играчите във форма, само това, само-онова.
Аз пък казвам - не съм съгласен. Имаме 38 мача, всеки мач, всяка точица е ценна. Заради такива загубени точки срещу непретенциозни отбори, загубихме и титли, и класирания в Шл и т.н. и най-вече загубихме шампионския си манталитет. Това не е оня Ливърпул, за който всеки мач беше като финал и битка на живот и смърт. Настани се средняшкия манталитет и туйто. Ми вече и Клоп запя същата песен по медиите, нищо фатално не било станало, Джан и Лукас са контузени, като се оправят ще цъфнем и ще вържем. Няма да се купуват на пожар играчи. Явно вече и на него му се казва какво да говори по медиите от шибаните американци и техните гъзолизци Вернер и Еър.
Още две такива загуби до ноември и сезона пак ще приключи рано-рано.
YANKEE, GO HOME!

Глупости и излишна паника.
Посочи ми един шампион в последните 10-15 години в Англия, който не е губил такива мачове. Затова и ВЛ е толкова атрактивна. Споко!

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 22 авг 2016 19:18

dNelbandian написа:[offtopic]
Milkoy написа:Ти защо направо не си кажеш, че Клоп е еб@ти смешника, как може да наблюдава Вайналдум от 6-7 години(по негови собствени думи), сега и да го тренира всеки ден от има-няма 2 месеца и да не забелязва, че Вайналдум е един "пръцльо". Все пак великия форумен анализатор дето си пише и името с правописна грешка му го преценява от три мача и го казва. Не ти ли омръзна да се излагаш, толкова много изцепки, че бях позабравил, че в този форум има и свестни момчета, с които става хубава дискусия. Поспри се малко, прочети някоя книга. За Ориги няма да напомням - там бълваше като ламя, сега замълча, само се изкушавам да споделя последната ти свежа изцепка, не мога да се сдържа.
И последно - на колко години си, ама честно, щото с правото те хванахме, че лъжеш :)

Milkoy написа:Топъл пример за последователност в мненията -

23.06.2016
dNelbandian написа:Много постни трансферни спекулации.
Играчите, с които ни свързват ми се виждат доста, доста по-нисък клас от този, който се предполага.
Нищо лично, но с Чиуел, Мане, Зилински топ 3 няма как да се атакува.
30 милиона паунда за Мане, това вече е върха.
Ще заменим Джо Алън със Зилински, нищо лично, но ще предпочета Алън пред този муфтьо всеки ден.

19.08.2016
dNelbandian написа:Този мач е много на кантар, ставали сме свидетели как мачкаме с 3,4 на 0 и следващия мач падаме.
Зависи много как ще подходим към мача и дали играчите ще оставят най-доброто от себе си на терена. Надявам се Мане да играе, защото е отличен играч, който има много индивидуална класа да реши мач, ако играта не потръгне.
Трудно 0:1 за нас

Без коментар.
[/offtopic]
Абе човек ти си доста заблуден.
Щом всичко е 6, защо не се борим за титлата?
По твойте думи едва ли не всичко е отлично, супер играчи, топ треньор, пари за трансфери.
Какво липсва?
Или си още по-заблуден да си мислиш, че ако купим ляв бек и ще станем шампиони?

Щом се имаш за голяма работа, чакам да ми отговориш на горните въпроси.

Изгледай днешната пресконференция на Клоп и се опитай сам да намериш отговорите и сам ще разбереш кой е заблуден. Ако все още се затрудняваш, с радост ще ти помогна.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 22 авг 2016 19:54

Milkoy написа:
dNelbandian написа:[offtopic]
Milkoy написа:Ти защо направо не си кажеш, че Клоп е еб@ти смешника, как може да наблюдава Вайналдум от 6-7 години(по негови собствени думи), сега и да го тренира всеки ден от има-няма 2 месеца и да не забелязва, че Вайналдум е един "пръцльо". Все пак великия форумен анализатор дето си пише и името с правописна грешка му го преценява от три мача и го казва. Не ти ли омръзна да се излагаш, толкова много изцепки, че бях позабравил, че в този форум има и свестни момчета, с които става хубава дискусия. Поспри се малко, прочети някоя книга. За Ориги няма да напомням - там бълваше като ламя, сега замълча, само се изкушавам да споделя последната ти свежа изцепка, не мога да се сдържа.
И последно - на колко години си, ама честно, щото с правото те хванахме, че лъжеш :)

Milkoy написа:Топъл пример за последователност в мненията -

23.06.2016
dNelbandian написа:Много постни трансферни спекулации.
Играчите, с които ни свързват ми се виждат доста, доста по-нисък клас от този, който се предполага.
Нищо лично, но с Чиуел, Мане, Зилински топ 3 няма как да се атакува.
30 милиона паунда за Мане, това вече е върха.
Ще заменим Джо Алън със Зилински, нищо лично, но ще предпочета Алън пред този муфтьо всеки ден.

19.08.2016
dNelbandian написа:Този мач е много на кантар, ставали сме свидетели как мачкаме с 3,4 на 0 и следващия мач падаме.
Зависи много как ще подходим към мача и дали играчите ще оставят най-доброто от себе си на терена. Надявам се Мане да играе, защото е отличен играч, който има много индивидуална класа да реши мач, ако играта не потръгне.
Трудно 0:1 за нас

Без коментар.
[/offtopic]
Абе човек ти си доста заблуден.
По твойте думи едва ли не всичко е отлично, супер играчи, топ треньор, пари за трансфери.
Какво липсва?
Или си още по-заблуден да си мислиш, че ако купим ляв бек и ще станем шампиони?

Щом се имаш за голяма работа, чакам да ми отговориш на горните въпроси.

Изгледай днешната пресконференция на Клоп и се опитай сам да намериш отговорите и сам ще разбереш кой е заблуден. Ако все още се затрудняваш, с радост ще ти помогна.

Теб питам. Отговори ми директно, не ме мутай да гледам тук и там.
Зададох ти 2 въпроса не се прави на интересен да пишеш по 100 реда и нищо да не казваш.
Какво липсва
?

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 23 авг 2016 08:27

А кой освен теб каза, че не се борим за титлата?
Все още липсва сработеност, колектив и вяра във възможностите, но и това ще дойде с времето, тренировките и мачовете. ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 авг 2016 11:57

Абе хора да не го следите този отбор от 1-2 години че говорите така? Всяка година все чакаме някой да се върне, все чакаме да се сработят новите, все казваме това е просто един мач и накрая все едно и също. Ако от един играч ще излезе нещо още първите си мачове показва стойността си или поне загатва за нея. Колко пъти някой е обръщал нещата в негова полза? Броят се на пръстите на едната ми ръка тези случаи, а обратните случаи са болезнено много. Много правилно имаше едно сравнение между Ливърпул и Робин Худ - краде от богатите дава на бедните. 4:3 срещу Арсенал и 2:0 срещу Бърнли... 80 милиона взема от Барселона и ги изсипва всичките в Саутхямтън. Как да стане?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 23 авг 2016 19:20

Alonso_Massa написа:Абе хора да не го следите този отбор от 1-2 години че говорите така? Всяка година все чакаме някой да се върне, все чакаме да се сработят новите, все казваме това е просто един мач и накрая все едно и също. Ако от един играч ще излезе нещо още първите си мачове показва стойността си или поне загатва за нея. Колко пъти някой е обръщал нещата в негова полза? Броят се на пръстите на едната ми ръка тези случаи, а обратните случаи са болезнено много. Много правилно имаше едно сравнение между Ливърпул и Робин Худ - краде от богатите дава на бедните. 4:3 срещу Арсенал и 2:0 срещу Бърнли... 80 милиона взема от Барселона и ги изсипва всичките в Саутхямтън. Как да стане?

Еми като се купуват по половин отбор всеки сезон нормално да им трябва време всяка година . Клаван е направил грешка за вторият гол ,айде вече да го отписваме от футбола . Вайналдум не е вкарал гол 2 мача , айде пейка и анулиране на договор в края на сезона . Еми Ливърпул не е Левски , нека свикнат с колегите и с Клоп . Няма как на момента да станат нещата. А за Саутхемптън не знам защо се плюе като Лалана тия 2 мача досега е страхотен в новата си позиция , а Ловрен продължава да е стабиляга . Относно Клайн надявам се не го имаш за слаб футболист и провал вече само защото направи грешен пас при 1-0 за Бърнли

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 авг 2016 22:10

PSvilenov написа:
Alonso_Massa написа:Абе хора да не го следите този отбор от 1-2 години че говорите така? Всяка година все чакаме някой да се върне, все чакаме да се сработят новите, все казваме това е просто един мач и накрая все едно и също. Ако от един играч ще излезе нещо още първите си мачове показва стойността си или поне загатва за нея. Колко пъти някой е обръщал нещата в негова полза? Броят се на пръстите на едната ми ръка тези случаи, а обратните случаи са болезнено много. Много правилно имаше едно сравнение между Ливърпул и Робин Худ - краде от богатите дава на бедните. 4:3 срещу Арсенал и 2:0 срещу Бърнли... 80 милиона взема от Барселона и ги изсипва всичките в Саутхямтън. Как да стане?

Еми като се купуват по половин отбор всеки сезон нормално да им трябва време всяка година . Клаван е направил грешка за вторият гол ,айде вече да го отписваме от футбола . Вайналдум не е вкарал гол 2 мача , айде пейка и анулиране на договор в края на сезона . Еми Ливърпул не е Левски , нека свикнат с колегите и с Клоп . Няма как на момента да станат нещата. А за Саутхемптън не знам защо се плюе като Лалана тия 2 мача досега е страхотен в новата си позиция , а Ловрен продължава да е стабиляга . Относно Клайн надявам се не го имаш за слаб футболист и провал вече само защото направи грешен пас при 1-0 за Бърнли

Лалана беше потресаващ срещу Арсенал, или сме гледали различни мачове. Този футболист за трета година при нас съм го признал, че понякога може да изглежда като абсолютен гений, да направи отиграване, което много малко футболисти биха помислили да опитат дори, но това понякога е доста рядко. В останалото време се върти като пумпал, без реална идея какво и как трябва да направи. Едно от тези невероятни отигравания беше голът му срещу Арсенал, като това беше единственото добро нещо, с което се отчете тогава. Или трябва да напомня, че голът на Уолкът падна именно след негова грешка, не толкова на Морено, който отнесе цялата вина? Не съм гледал мача срещу Бърнли, защото нямах възможност, а и се радвам от този факт. Не мога да говоря за представянето му тогава, но щом сме имали 30 възможности за гол срещу абсолютен опашкар и не сме могли да реализираме поне една от тях, значи никой от офанзивните ни играчи не се е представил на ниво. Прав си за Ловрен и Клайн, че са стабилни, но партньорът на Ловрен в дългосрочен план все още куца, както и сигурността на левия бек. За вратаря всички знаем, нямам търпение да минат още 3 седмици и Кариус да се завърне. Иска ми се да видя как ще се представи защитата ни, когато на вратата не е Пацо. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”