ЛЕ - Полуфинал | Ливърпул - Виляреал - 05.05.2016

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: ЛЕ - Полуфинал | Ливърпул - Виляреал - 05.05.2016

Мнениеот 9lives » 03 май 2016 20:52

4-0 от мен сте го чули :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 03 май 2016 20:57

suareshampion написа:Дойде мача на истината ! Мръсно отборче са тия мангали .Ще лежат ,ще симулират ..много добре играят на контра ,трудно ще е ,но имаме сили да им развалим настроението.Разбира се ,при правилен състав и тактика . Надявам се Клоп си е взел уроците . Стъридж и Алън задължително на терена и Коутиньо разбира се .Милнър капитан ! Останалите горе долу са ясни. Само да не се обърка пак да пусне лузъра Шкъртел,стига ми една дупка на вратата. Дай боже да бием ,иначе срамен сезон . Искам купата и участие в по силния турнир ! Прогноза 3-1 ,но пак казвам при правилен състав и тактика..

Кажи поне веднъж какъв трябва да бъде състава и тактиката преди мача не да обяснваш след края на мача как Клоп объркал всичко -при загуба или как ти е прочел мислите -при победа.
Напиши 11-те и каква трябва да е тактиката да видим поне веднъж прогноза дадена от теб преди нещата да се случат.Знам че няма да го направиш както знам че не водиш ти тренировките(и слава богу) не знаеш кой в какво физическо и психическо състояние е да не говорим че нямаш идея каква тактика трябва да ползваме понеже тя трябва да е съобразена с съперника а ти нямаш никаква идея как играят Виляреал и как евентуално биха играли и какъв ще им е вероятния състав.
Добре че това кой ще играе, къде и каква ще е тактиката не зависи от форумни тролове - малоумни пикола с психични проблеми:Х

По темата - мисля че макар и трудно ще продължим основно защото Виляреал са слаб гост, трудно играят с Английски отбори и ние би трябвало да сме малко по-свежи от тях.В Испания не показаха нищо особено и победиха с малко късмет и благодарение на малко по-пестеливата, дефанзивна формация с която играхме.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 03 май 2016 23:05

Ще ги изкъртим тия. Прогноза 3:1. Ще поведем 3:0 и последните минути ще треперим :mrgreen:
Hala Madrid

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 04 май 2016 07:35

Много злощастен гол пуснахме в първия мач. И това утежнява поне двойно задачата. Съвсем друго щеше да е при 0:0.
Малко ме притеснява формата на Коутиньо последните 2-3 мача, но той е играч, който с едно положение може да ти реши мача, затова трябва да е титуляр според мен. В атака също е добре да почне Стъридж, а Фирмино по крилото, или зад него (а Коутиньо отляво). Хубавата новина е, че доколкото разбрах, Джан е готов за мача.
[center]Изображение[/center]

kiril4o74
Контакти:

Мнениеот kiril4o74 » 04 май 2016 09:01

Ако Морено си стои на мястото, ако Миньоле не отиде пак за гъби, ако, ако, ако... Оф до кога ще има "ако"?!
Но, както се казва - Следващата година е нашата година :)
YNWA!!!!
2:1

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 май 2016 10:49

Няколко неща ще кажа:
Виляреал са страхотни на контра и имат прилична защита. Резултата от първия мач е оптимален за тях, суха мрежа като домакини ако
не помните след същия резултат отстраниха Наполи които също бяха смятани за фаворити с/у подводницата. Имат супер умен треньор.
Освен Наполи отстраниха и Леверкузен като не пуснаха гол да им вкарат немците 0 : 0 в реванша в Германия. До сега с/у Наполи,
Леверкузен и Спарта Пр а и сега с/у Пуул подводницата гостуваше в реваншите и резултатите са: 1 : 1/0 : 0/2 : 4!
2-та гола които пуснаха на Спарта Пр не ги бройте много защото до 50-тата мин. Виляреал вече се бяха класирали резултата беше 0 : 4.
Нещото което не ми харесва е че в този турнир Марселиньо прави грешка според мен като пуска Серхио Асенхо да пази в някои мачове
без титуляра му Ареола да е контузен или наказан, как ще е с/у Пуул само треньора на Виляреал си знае но Ареола опр. е по-дбър.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 04 май 2016 11:17

Аз мисля, че Ливърпул ще отбележи 2 гола, но въпроса е дали ще допуснем и ако е така по кое време на мача ще е и дали ще има време за трети гол :roll:

Вярвам, че ще продължим както вярвам във всеки един мач на Ливърпул!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Санди74

Мнениеот Санди74 » 04 май 2016 11:24

4:3 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”