Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Стига бе хора как ще предпочитате Марез пред Гьотце?![]()
![]()
dNelbandian написа:gogovcite написа:wolf написа:Гьотце не е крило, заболяха ме устата и ръцете да го повтарям.
Прав си, мисълта ми е, че едва ли можем да вземем и двамата. Та ако можем да избираме (не че някой от тях се е затичал да идва при нас де), аз бих предпочел Марез.
На база на какво предпочиташ него. Аз мога да ти изтъкна поне 10, които са в полза на Гьотце.
1. По-млад
2. Макар и по-млад, по-опитен.
3. Шампионски манталитет, за разлика от едносезонния Марез, направил 1 добър сезон в цялата си кариера.
4. Мачка в националния отбор на Германия, докато твоя Марез сигурно и името едвам си казва там.
5. По-завършен като футболист.
6. Бързо адаптивен.
7. Играе изключително силно срещу силните отбори както и в ШЛ, докато едносезонния, ако му влезнат играчи от типа Алаба или пък Марсело и ще го чакаш да направи нещо.
няма смисал да продължавам.
Не мога да ви разбера как не го отвикнахте това, да се впечатлявате чак толкова много от едносезонни звезди.
Както се казва Гьотце anyday.
tisho_ynwa написа:Alonso_Massa написа:Стига бе хора как ще предпочитате Марез пред Гьотце?![]()
![]()
7 млрд хора на тоя свят , от странни по-странни .. к'во да ги правиш .. Другия месец Палас ще вземат ФА с 2 гола на Боласие на финала и ще го предпочитаме пред Ройс примерно.
wolf написа:Като не минат групите англичаните ще ти кажа колко сезонен е Хари Кейн.
dNelbandian написа:gogovcite написа:wolf написа:Гьотце не е крило, заболяха ме устата и ръцете да го повтарям.
Прав си, мисълта ми е, че едва ли можем да вземем и двамата. Та ако можем да избираме (не че някой от тях се е затичал да идва при нас де), аз бих предпочел Марез.
На база на какво предпочиташ него. Аз мога да ти изтъкна поне 10, които са в полза на Гьотце.
1. По-млад
2. Макар и по-млад, по-опитен.
3. Шампионски манталитет, за разлика от едносезонния Марез, направил 1 добър сезон в цялата си кариера.
4. Мачка в националния отбор на Германия, докато твоя Марез сигурно и името едвам си казва там.
5. По-завършен като футболист.
6. Бързо адаптивен.
7. Играе изключително силно срещу силните отбори както и в ШЛ, докато едносезонния, ако му влезнат играчи от типа Алаба или пък Марсело и ще го чакаш да направи нещо.
няма смисал да продължавам.
Не мога да ви разбера как не го отвикнахте това, да се впечатлявате чак толкова много от едносезонни звезди.
Както се казва Гьотце anyday.
gogovcite написа:Само за това, че е по-опитен за възрастта си съм съгласен. За другото мога да ти дам много аргументи, но форма нещо бъг-ва нямам нерви.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта