ЛЕ | Ливърпул - Манчестър Юнайтед 10.03.2016

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: ЛЕ | Ливърпул - Манчестър Юнайтед 10.03.2016

Мнениеот Вълчан » 11 мар 2016 20:08

Изключително болезнен реванш очаква Ливърпул на Олд Трафорд.Не съм пророк естествено но имам чувството че ще отнесат 4 гола на реванша.Няма смисъл от тази победа да се правят някакви грандиозни изказвания но Ливърпул поначало играе много слабо в последно време.Има наченки на съживяване но те са твърде епизодични и непостоянни.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 11 мар 2016 20:14

Вълчан написа:Изключително болезнен реванш очаква Ливърпул на Олд Трафорд.Не съм пророк естествено но имам чувството че ще отнесат 4 гола на реванша.Няма смисъл от тази победа да се правят някакви грандиозни изказвания но Ливърпул поначало играе много слабо в последно време.Има наченки на съживяване но те са твърде епизодични и непостоянни.

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Точен резултат 4:0 ли да ходя да го пускам???

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 мар 2016 20:19

Това е нищо. Ето го човека бисер.
Pragmatichen написа:
Мачът е Х2.
Ливърпул се провали в първенството, в купата на Лигата, в купата на Англия, ще се провали и в Лига Европа.
Не подценявайте Луис Ван Гаал, този човек е водил с успех Аякс, Барса, Байерн, сега Ман Юн, постигна прекрасни резултати с Холандия.
Със сигурност е много по-опитен и балансиран треньор от Клоп.
Никой няма да постави начело на 4 от супер световните грандове човек, който е некадърен треньор.
Да не говорим, че Холандия под негово ръководство бе на крачка от световната титла в Бразилия и играеше изумителен футбол.
Манчестър със сигурност ще отстрани Ливърпул в два мача, но според мен ще си свършат работата още на Анфийлд.
Освен това, в момента в Манчестър играят някои страхотни футболисти, които пипат топката майсторски.
Такива имена в Ливърпул просто липсват, да ме извиняват, но слабички са!!!
То не беше мъката със Стоук за купата, то не беше мъката с Екзитър, то не бяха мъките срещу Аугсбург, то не бяха мъките срещу Уест Хям за купата, ами, не, това НЕ Е гранда от едно време.
Да не говорим, че бяха направо смешни още преди 2 год срещу нашият Лудогорец.
Вярно, сега треньор не е Брендън Роджърс, но в Дортмунд Клоп имаше страхотен състав и колектив, какъвто в Ливърпул просто няма.
И не забравяйте, германските футболисти(имам предвид немския стил, не гражданството) не са английски футболисти.
В Ливърпул още 10 години няма да имат класни играчи като Обамеянг, Ройс, Левандовски, Гьотце, Вайденфелер и т.н.
Как си представяте вратарят в момента на Ливърпул, сравнен с Вайденфелер, например?
Ми то е смешно за сравнение!
Уважавам Клоп, амбициозен е, но има още много да се учи, докато постигне успехите и класата на Ван Гаал. ;)

Приятелче, говори си колкото искаш, аз ти казвам, че Манчестър Юн ще елиминира Ливърпул 100%, и също така ти гарантирам, че още на Анфийлд до голяма степен изходът от този дуел между Клоп и Ван Гаал ще е решен.
Нищо от това, което си писал не е вярно и ще коментирам, просто защото не съм съгласен, имам и аргументи, но понеже си фен на Юнайтед, не разбирам какво толкова не ти хареса в моето мнение?
Били му шута, ама нали направи и Байерн, и Барса шампиони, пък титлите на Аякс няма и да ги броя. Никой, на когото са били шута, не го канят 2 пъти в Барселона през 3 години, нали?
Относно Холандия, другите били слаби, а не се ли замисляш, че просто Холандия беше много силна? И кой я направи силна, масажиста на отбора ли? :)))
Или предишното световно, когато играха финал с Испания и загубиха с продължения, и тогава ли всички отбори са били слаби?
Твоето се нарича ОМАЛОВАЖАВАНЕ ТРУДА НА ТРЕНЬОРА.
Колко треньори в света познаваш, които са водили в кариерата си клубове като Аякс, Барселона, Байерн и Ман Юн, и паралелно с това са взели бронз на световно първенство?
Аз лично се сещам за не повече от 3-4 такива треньори.
По темата за мача ще кажа, че моята прогноза е 0:2 за Ман Юн.
Говориш ми как в Ливърпул играели за Клоп, и какво постигнаха с това "играене", посредствено класиране във ВЛ, отпадане от купата на Англия и загуба за купата на Лигата?
Както и, че в Манчестър не играели за Луис Ван Гаал, мислиш ли, че човек, когото не искат някъде, ще го държат в клуба? Приятелю, това не е Дейвид Мойс :)
Не забравяй, че преди 20-25 години, при дебюта на Фъргюсън в клуба е бил на косъм от уволнение, но не са го уволнили, изчакали са, резултатите след това всички ги знаят.
Клуб като Манчестър Юнайтед знаят кого да купят, кого да назначат, това не е Славия или Дунав Русе, там нищо не се оставя на аматьорщината и на случайността, ясно ти е, нали?
И за разлика от нашите клубове смотани, там нещата се правят с далечна перспектива, с мисъл за бъдещето.
Мога да ти кажа, че след отстраняването на Ливърпул, Манчестър Юн. ще се превърне в основен и главен фаворит за спечелването на ЛЕ.
Имат и реален шанс за Купата на Англия и са 80% класирани в ШЛ, защото последните им мачове са много лесни. и няма да е проблем да се изкачат до 4-то място. Ако пък това не стане, не забравяй, че едно евентуално спечелване на ЛЕ, гарантира догодина място в ШЛ, според новия регламент на УЕФА.
Това, предвид обстоятелствата, съвсем няма да е провален сезон за Ман Юн.
Запомни какво съм ти написал днес, след само 2 мес. ще си говорим отново ;)
Лека вечер :)

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 11 мар 2016 23:44

Олеле колко съм пиян
Олеле колко съм пиян
Целувам по устните празната бутилка
в ръката ми догаря изсмукания фас
паяка във ъгъла дояжда мухата
по нащърбените чаши винарки пълзят
Олеле колко съм пиян
Олеле колко съм пиян
Животът е **** от акохола много
одавна не вярвам и в дявола и в бога
безгрижно действие стана живота
от глътка до глътка
от гроба до гроба
Олеле колко съм пиян
Олеле колко съм пиян
а-а-а-а
този век е много важен и мен не ми е за едно
че през деня се лее лее лее кръв
а през ноща тече виноооооо !
Олеле колко съм пиян !
Олеле колко съм пиян !
Дооо кооога
аз ще съм пиян?
Дооо кооога
аз ще съм пиян?
ай ай ай ай
Дооо кооога
аз ще съм пиян?
ай ай ай
Дооо кооога
аз ще съм пиян?
Честита победа на всички фенове на Великия Ливърпул! Нека не забравяме че има реванш, и още не сме се класирали, но вече наклонихме везните в наша полза!
Клопо президент! Клопо президент! Клопо президент!

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 12 мар 2016 00:14

Как може тия помияри Ман.Ю. да скандиранията такива работи след като техния любимци осраха гащите .Срамота, а уж се пишат за голямата работа.

Помияри долни дано и на Театъра на усраните гащите да паднете.Да се подиграват с такива трагедии.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 мар 2016 00:28

Der Führer написа:
PSvilenov написа:Страхотен мач стана . Много съм доволен от абсолютно всички без Морено . Беше си за гонене още първото полувреме . Трябва да му се търси алтернатива. Иначе всичко останало ми хареса от мача. В форума не ми е ясно какво искате от Хендерсън ? С Джан изпълняват еднакви функции и Джан е бил звяр а капитанът бил издънка ? Значи не разбрах само с кво се различават ? Хендерсън колко топки спечели само тоя мач ? Тва че не скача на шпагати за да ги печели не значи че не хваща окото . Тези дето твърдят, че е слаб биха ли ми обяснили как Джан е добър и израстнал тогава ? Нито единия нито другия подава топката напред и и двамата вършат черната работа . Алън примерно ясно и откроено се видя че изпълнява различна роля от тях

Явно си гледал мача с едно око за да не видиш разликата между двамата . След безумното му влизане в началото на мача , когато можеше да бъде изгонен , Хендерсън спря да влиза влиза в единоборства които бяха спорни . Адмирации за което , защото това показва , че все пак може да мисли с главата си . ва ч
Но ако противника беше по-агресивен , това щеше да бъде проблем за Ливърпул . Влизанията на Джан , макар твърди и агресивни са много чисти . И понеже отличаваш всички освен Морено ... теб Стъридж с какво те впечатли . Освен с това че не пропусна дузпата .

Добре, за жълт картон му е положението да . Има доста фактори които го оневиняват - крака не беше вдигнат толкова високо , играе с топката първо , 2ра минута е на мача , но няма значение . Прав си , грешка в началото . Това обаче не му пречеше да спира атаките още в зародиш . Даже обратното , похвално . Иначе да, Стъридж нищо не игра. Ако не друго , даже пречеше на играта . Аз казах и по рано че ме дразни като почне да прави физиономии и целия свят му е крив едва ли не че играе с некадърници , ама като му се открие положение и го пропилява .

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 12 мар 2016 08:07

wolf написа:Това е нищо. Ето го човека бисер.
Pragmatichen написа:
Мачът е Х2.
Ливърпул се провали в първенството, в купата на Лигата, в купата на Англия, ще се провали и в Лига Европа.
Не подценявайте Луис Ван Гаал, този човек е водил с успех Аякс, Барса, Байерн, сега Ман Юн, постигна прекрасни резултати с Холандия.
Със сигурност е много по-опитен и балансиран треньор от Клоп.
Никой няма да постави начело на 4 от супер световните грандове човек, който е некадърен треньор.
Да не говорим, че Холандия под негово ръководство бе на крачка от световната титла в Бразилия и играеше изумителен футбол.
Манчестър със сигурност ще отстрани Ливърпул в два мача, но според мен ще си свършат работата още на Анфийлд.
Освен това, в момента в Манчестър играят някои страхотни футболисти, които пипат топката майсторски.
Такива имена в Ливърпул просто липсват, да ме извиняват, но слабички са!!!
То не беше мъката със Стоук за купата, то не беше мъката с Екзитър, то не бяха мъките срещу Аугсбург, то не бяха мъките срещу Уест Хям за купата, ами, не, това НЕ Е гранда от едно време.
Да не говорим, че бяха направо смешни още преди 2 год срещу нашият Лудогорец.
Вярно, сега треньор не е Брендън Роджърс, но в Дортмунд Клоп имаше страхотен състав и колектив, какъвто в Ливърпул просто няма.
И не забравяйте, германските футболисти(имам предвид немския стил, не гражданството) не са английски футболисти.
В Ливърпул още 10 години няма да имат класни играчи като Обамеянг, Ройс, Левандовски, Гьотце, Вайденфелер и т.н.
Как си представяте вратарят в момента на Ливърпул, сравнен с Вайденфелер, например?
Ми то е смешно за сравнение!
Уважавам Клоп, амбициозен е, но има още много да се учи, докато постигне успехите и класата на Ван Гаал. ;)

Приятелче, говори си колкото искаш, аз ти казвам, че Манчестър Юн ще елиминира Ливърпул 100%, и също така ти гарантирам, че още на Анфийлд до голяма степен изходът от този дуел между Клоп и Ван Гаал ще е решен.
Нищо от това, което си писал не е вярно и ще коментирам, просто защото не съм съгласен, имам и аргументи, но понеже си фен на Юнайтед, не разбирам какво толкова не ти хареса в моето мнение?
Били му шута, ама нали направи и Байерн, и Барса шампиони, пък титлите на Аякс няма и да ги броя. Никой, на когото са били шута, не го канят 2 пъти в Барселона през 3 години, нали?
Относно Холандия, другите били слаби, а не се ли замисляш, че просто Холандия беше много силна? И кой я направи силна, масажиста на отбора ли? :)))
Или предишното световно, когато играха финал с Испания и загубиха с продължения, и тогава ли всички отбори са били слаби?
Твоето се нарича ОМАЛОВАЖАВАНЕ ТРУДА НА ТРЕНЬОРА.
Колко треньори в света познаваш, които са водили в кариерата си клубове като Аякс, Барселона, Байерн и Ман Юн, и паралелно с това са взели бронз на световно първенство?
Аз лично се сещам за не повече от 3-4 такива треньори.
По темата за мача ще кажа, че моята прогноза е 0:2 за Ман Юн.
Говориш ми как в Ливърпул играели за Клоп, и какво постигнаха с това "играене", посредствено класиране във ВЛ, отпадане от купата на Англия и загуба за купата на Лигата?
Както и, че в Манчестър не играели за Луис Ван Гаал, мислиш ли, че човек, когото не искат някъде, ще го държат в клуба? Приятелю, това не е Дейвид Мойс :)
Не забравяй, че преди 20-25 години, при дебюта на Фъргюсън в клуба е бил на косъм от уволнение, но не са го уволнили, изчакали са, резултатите след това всички ги знаят.
Клуб като Манчестър Юнайтед знаят кого да купят, кого да назначат, това не е Славия или Дунав Русе, там нищо не се оставя на аматьорщината и на случайността, ясно ти е, нали?
И за разлика от нашите клубове смотани, там нещата се правят с далечна перспектива, с мисъл за бъдещето.
Мога да ти кажа, че след отстраняването на Ливърпул, Манчестър Юн. ще се превърне в основен и главен фаворит за спечелването на ЛЕ.
Имат и реален шанс за Купата на Англия и са 80% класирани в ШЛ, защото последните им мачове са много лесни. и няма да е проблем да се изкачат до 4-то място. Ако пък това не стане, не забравяй, че едно евентуално спечелване на ЛЕ, гарантира догодина място в ШЛ, според новия регламент на УЕФА.
Това, предвид обстоятелствата, съвсем няма да е провален сезон за Ман Юн.
Запомни какво съм ти написал днес, след само 2 мес. ще си говорим отново ;)
Лека вечер :)

Този човек направи показно как с изначално грешна теза, може логически да обоснове още по-грешен краен резултат на съждението си или по нашенски казано - дървена философия.
LOREM IPSUM

Върни се в “Ливърпул”