Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Да обаче не трябва да е в определени мачове, ами в повечето.
Alonso_Massa написа:Не ме разбра аз не съм критичен конкретно към Фирмино, а към халфовата линия и много излишни докосвания и бавене на играта и отделно с лошото финално докосване.
daduradam написа:Alonso_Massa написа:Не ме разбра аз не съм критичен конкретно към Фирмино, а към халфовата линия и много излишни докосвания и бавене на играта и отделно с лошото финално докосване.
Халфовата ни линия в лицето на Лукас - Джан - Милнър - Хендо не са бавни, те са флегматични.Изнасяме топката един час, никаква изненада, никаква динамика.Правят по 2-3 излишни докосвания, особено Джан, а после извеждащите им пасове щяха да са комични ако не бяха толкова трагични.За на Милнър центрирането пък нямам думи вече, навежда главата към топката и я запраща нанякъде.Хендерсън се опитва да прави извеждащи като Джерард, получават му се на 3%.Смешна работа, затова и нямаме голове, а не защото Стъридж е слаб ( колко шанса имаше срещу Сити, по едно време започна да се връща до центъра), Фирмино е слаб или Коу е слаб.Докато нямаме читави халфове няма да има и голове
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта