Астън Вила - Ливърпул, 14.02.2016, 16:05 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул, 14.02.2016, 16:05 ч.

Мнениеот lyubomir_v » 14 фев 2016 23:03

Какво се случва тук с формата на форума, дявол го взел? Направо не ми се влиза вече в тоя сайт. Жалка работа

kara23
Контакти:

Мнениеот kara23 » 16 фев 2016 20:36

lyubomir_v написа:Какво се случва тук с формата на форума, дявол го взел? Направо не ми се влиза вече в тоя сайт. Жалка работа

...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 фев 2016 11:42

gogovcite написа:
suareshampion написа:Ливърпул ще мачка ако играят заедно Стъридж ,Коутиньо и Фирмино . Мисля ,че досега не са играли заедно Фирмино и Стъридж . Завръщането на Даниел Стъридж ми дава големи надежди !! ТОВА Е УНИКАЛЕН ФУТБОЛИСТ !!! Клоп се провали за топ 4 и сега трябва да вложи всичко за ЛЕ . Ще видим какво ще направи . А иначе днес ,дано тримата техничари играят заедно ,да се посработят и да смачкат в чевтъртък германците . Хубаво днес да се победи и за самочуствие . Прогноза 1-3 .........Шарана да внимава да не му набивам чомберите ,че сумати голове му вкараха откакто е в Ливърпул и сумати точки загубихме заради него .

Много по-лесно е на централните халфове с тия тримата отпред. Реално трябва само да им я изнесат, което е много лесно, защото са много раздвижени и постоянно я искат. Вярно че и Вила са много слаби, но без Коу и Стъридж отпред тоя мач въобще нямаше да стане 0:6, засега...

Познах ,че ще мачкаме с тримата отпред .Да ,много по лесно е за халфовете ,като имаш това трио отпред .Въпреки ,че имам забележки към Фирмино .Искам повече от него .Но Коутиньо и най вече Стъридж са уникални . Стъридж ми вдъхва огромни надежди .С него може да се спечели всичко . И забелязвам ,че когато той е на терена ,Коутиньо играе с голямо настроение и лекота .Ебати пасовете раздаваше .
Остава през лятото да се вземе някой като Пянич или Гюндоган ,плюс бързо крило и ще сме голяма сила в офанзивен план .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 фев 2016 12:38

suareshampion написа:
gogovcite написа:
suareshampion написа:Ливърпул ще мачка ако играят заедно Стъридж ,Коутиньо и Фирмино . Мисля ,че досега не са играли заедно Фирмино и Стъридж . Завръщането на Даниел Стъридж ми дава големи надежди !! ТОВА Е УНИКАЛЕН ФУТБОЛИСТ !!! Клоп се провали за топ 4 и сега трябва да вложи всичко за ЛЕ . Ще видим какво ще направи . А иначе днес ,дано тримата техничари играят заедно ,да се посработят и да смачкат в чевтъртък германците . Хубаво днес да се победи и за самочуствие . Прогноза 1-3 .........Шарана да внимава да не му набивам чомберите ,че сумати голове му вкараха откакто е в Ливърпул и сумати точки загубихме заради него .

Много по-лесно е на централните халфове с тия тримата отпред. Реално трябва само да им я изнесат, което е много лесно, защото са много раздвижени и постоянно я искат. Вярно че и Вила са много слаби, но без Коу и Стъридж отпред тоя мач въобще нямаше да стане 0:6, засега...

Познах ,че ще мачкаме с тримата отпред .Да ,много по лесно е за халфовете ,като имаш това трио отпред .Въпреки ,че имам забележки към Фирмино .Искам повече от него .Но Коутиньо и най вече Стъридж са уникални . Стъридж ми вдъхва огромни надежди .С него може да се спечели всичко . И забелязвам ,че когато той е на терена ,Коутиньо играе с голямо настроение и лекота .Ебати пасовете раздаваше .
Остава през лятото да се вземе някой като Пянич или Гюндоган ,плюс бързо крило и ще сме голяма сила в офанзивен план .

Това трио отпред е едно от най-смъртоносните във ВЛ! Ако не бяха тези контузии на Стъридж и Коутиньо, изобщо нямаше да сме там, където сме сега! Фирмино е човека, участвал в най-много голове във ВЛ през 2016, така че няма какво да го съдим, единствено ми е чудно как не се разписаха с Коутиньо, на фона на това 6:0. 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”