FA Cup | Уест Хам - Ливърпул, 09.02.2016, 21:45

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: FA Cup | Уест Хам - Ливърпул, 09.02.2016, 21:45

Мнениеот suareshampion » 11 фев 2016 11:26

Илийка ,тия дето ти се правят на моралисти ,4 години не спряха да плюят по мениджъра на Ливърпул или си забравил ? И то още от първия ден плюха Брендън ,плюха и го и като мачкаше наред и да беше спечелил титлата пак щяха да го плюят .
Аз не плюя Клоп .Просто ме боли от загубите и критикувам градивно и с основания . На кое място сме ? Нямаме стил при Клоп ,играта не ми харесва .
Защо преподписа с един слаб вратар ? Защо не купи Тейшейра ? Защо пуска играчи ,които не заслужават да играят ? И за смените не съм съгласен всеки път ,така че аз си имам основанията .Бият ни всякакви отборченца и още през декември отписвам топ 4 ,това никога не е било . След тоя срам аз няма как да остана тихичък
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 фев 2016 12:07

Milkoy написа:
blue avalanche написа:
crimson написа:Какъв ли цирк ще е догодина, ако и Моуринката отиде в MU. Клоп, Пеп, Арсен, Моу ... е пожелавам си така да е и класирането някоя година 8-)

Клоп има много хляб да яде,докато се нареди до останалите 3-ма! ;)

Не е съвсем така. Ако говорим за революционери във футбола - то Клоп се нарежда веднага след Пеп. Говорим за хора, създали уникален стил, който променя играта. Относно успехите - единствено Клоп и Моуриньо са се доказали с отбори, които са били аутсайдери. Истината е, че Гуардиола винаги е имал най-силния наличен състав в първенството, в което е бил. И сега му предстои същото. В това отношение има да се доказва повече от Клоп. А относно Арсен - при цялото ми уважение към него - неговото време беше преди 10-15 години. Сега показва завидна стабилност в класирането на Арсенал... на 4-то място. Нека не подценяваме постигнатото от Клоп с Дортмунд. Две поредни титли на Германия, при цялата мощ на Байерн, разпиляване на Реал в ШЛ, красив, резултатен атакуващ футбол... С играчи, които никой не знаеше преди да ги поеме той.

Клоп е единственият,който не е спечелил все още нищо,извън Борусия.
Последният му сезон с Борусия беше катастрофален.
С Венгер Арсенал имат 3 титли в Премиършип и 2 ФА Купи. Когато Клоп спечели нещо такова,пак ще говорим. Ако се задържи толкова дълго,де... Венгер е извадил "на показ" повече неизвестни футболисти от Клоп.
Що се отнася до Гуардиола - съвсем скоро ще ги видим един срещу друг. :mrgreen:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 11 фев 2016 12:49

blue avalanche написа:
Milkoy написа:
blue avalanche написа:
crimson написа:Какъв ли цирк ще е догодина, ако и Моуринката отиде в MU. Клоп, Пеп, Арсен, Моу ... е пожелавам си така да е и класирането някоя година 8-)

Не е съвсем така. Ако говорим за революционери във футбола - то Клоп се нарежда веднага след Пеп. Говорим за хора, създали уникален стил, който променя играта. Относно успехите - единствено Клоп и Моуриньо са се доказали с отбори, които са били аутсайдери. Истината е, че Гуардиола винаги е имал най-силния наличен състав в първенството, в което е бил. И сега му предстои същото. В това отношение има да се доказва повече от Клоп. А относно Арсен - при цялото ми уважение към него - неговото време беше преди 10-15 години. Сега показва завидна стабилност в класирането на Арсенал... на 4-то място. Нека не подценяваме постигнатото от Клоп с Дортмунд. Две поредни титли на Германия, при цялата мощ на Байерн, разпиляване на Реал в ШЛ, красив, резултатен атакуващ футбол... С играчи, които никой не знаеше преди да ги поеме той.

С Венгер Арсенал имат 3 титли в Премиършип и 2 ФА Купи. Когато Клоп спечели нещо такова,пак ще говорим. Ако се задържи толкова дълго,де... Венгер е извадил "на показ" повече неизвестни футболисти от Клоп.

Гуардиола ще се провали с гръм и трясък в Англия ;) Да не говорим, че отборите, които поема са с готов състав + неограничен бюджет ( относително )...следващия му отбор сигурно ще е ПСЖ...Иначе искал отбор с фенове, история блябля, защо не пое Милан :?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 11 фев 2016 23:42

blue avalanche написа:
Milkoy написа:
blue avalanche написа:

Клоп кога дойде в Ливърпул че да е печелил нещо ? Има финал в Карлинг Къп на всичко отгоре .

Последният сезон на Клоп в Борусия ако не се лъжа си стъпиха на краката в тежко време и завършиха респектиращо . Моуриньо успя ли да направи това с Челси този сезон ?

Гуардиола го коментирай когато поеме отбор като Тотнъм , Севиля или Шалке . Най-малкото поне ще се види другият сезон колко струва . Той и Бренди беше тръгнал да налага тики така в Англия :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 фев 2016 11:12

Те пък Байерн едно тики така като са заиграли .Май не гледаме мачове а само говорим наизуст тука :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 фев 2016 11:44

PSvilenov написа:Клоп кога дойде в Ливърпул че да е печелил нещо ? Има финал в Карлинг Къп на всичко отгоре .
Последният сезон на Клоп в Борусия ако не се лъжа си стъпиха на краката в тежко време и завършиха респектиращо . Моуриньо успя ли да направи това с Челси този сезон ?
Гуардиола го коментирай когато поеме отбор като Тотнъм , Севиля или Шалке . Най-малкото поне ще се види другият сезон колко струва . Той и Бренди беше тръгнал да налага тики така в Англия :lol:

Клоп кога дойде в Ливърпул че да е печелил нещо ?

Ами изчакайте го да спечели и тогава го "нареждайте" в едно изречение с Моуриньо,Венгер и Гуардиола.

Кой беше треньор на Борусия в "тежкото време",че не си спомням?Под "тежко време" да не би да имаш предвид,че за малко не изпаднаха? :mrgreen:
Гуардиола го коментирай когато поеме отбор като Тотнъм , Севиля или Шалке . Най-малкото поне ще се види другият сезон колко струва . Той и Бренди беше тръгнал да налага тики така в Англия

Той и Мартино беше треньор на Барса след Гуардиола,ама изтегли късата клечка. Значи е имало значение кой е треньор,нали?
А,пък,това,че намеси Роджърс между големите,ще го оставя без коментар. :)

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 фев 2016 13:51

blue avalanche написа:
PSvilenov написа:Клоп кога дойде в Ливърпул че да е печелил нещо ? Има финал в Карлинг Къп на всичко отгоре .

Клоп кога дойде в Ливърпул че да е печелил нещо ?

Ами изчакайте го да спечели и тогава го "нареждайте" в едно изречение с Моуриньо,Венгер и Гуардиола.

Кой беше треньор на Борусия в "тежкото време",че не си спомням?Под "тежко време" да не би да имаш предвид,че за малко не изпаднаха? :mrgreen:
Гуардиола го коментирай когато поеме отбор като Тотнъм , Севиля или Шалке . Най-малкото поне ще се види другият сезон колко струва . Той и Бренди беше тръгнал да налага тики така в Англия

Той и Мартино беше треньор на Барса след Гуардиола,ама изтегли късата клечка. Значи е имало значение кой е треньор,нали?
А,пък,това,че намеси Роджърс между големите,ще го оставя без коментар. :)

Клоп се е доказал от големите пред цял свят. Пред тебе няма кво да ти се доказва и нарежда. Борусия завършиха на 6то място и играят в Лига Европа , тва че за малко са изпаднали изобщо не ме късае щом успя да ги върне в правилния път. Големият Моуриньо дето го говориш не успя . ФАКТ . На Мартино отбора не игра нищо различно от футбола наложен преди години в Барса . Къде точно съм писал че Бренди е между големите ? Това ще да е вица на годината :lol:

Върни се в “Ливърпул”