За някои явно няма значение какво се случва на терена , но щом загубим мач сипят обиди по играчите.Преди по треньора , а сега по играчите.
Като я разбирате тази игра чий го дирите тук , а не в БФС или в управата на някой БГ клуб да оправите футбола в БГ.
Май няма да доживея някои индивиди да влезнат тук след победа и да хвалят играчите , треньора и р-во на Ливърпул.
Ако нямате където да хабите отрицателната енергия вземете си намерете я жена , я любовница или сменете спорта , но направете нещо полезно за себе си. Насочете я на някъде тази отрицателна енергия и е оползотворете.Драскането на обиди няма да променят нещата.
FA Cup | Уест Хам - Ливърпул, 09.02.2016, 21:45
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: FA Cup | Уест Хам - Ливърпул, 09.02.2016, 21:45
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
Eй падна и за купата .Не стига ,че се провали в първенството ами и за най престижната купа падна. И ся и от германците като падне ,три месеца ще гледаме безмислени мачове . Как пък не можа да го бие това отборченце поне веднъж бе ,бах му майката аз ??
Иначе имаше нотки на свежест в играта .Малките халфчета ,много по бързо и смело я подават напред от Данчо Фифата и Емре -Точния пас .
Коутиньо и Стъридж веднага внесоха изненадата и креативноста . Стъридж само кви мазни мрежи опъна .Големец .Дано са живи и здрави ,че всичките ми надежди са към тях двамата .Остава задължителната ЛЕ !
И още не мога да проумея ,какъв глупак трябва да си за да продължиш с 5 години договора на тоя уплашен и прост Шаран с бавни реакции ??
Иначе имаше нотки на свежест в играта .Малките халфчета ,много по бързо и смело я подават напред от Данчо Фифата и Емре -Точния пас .
Коутиньо и Стъридж веднага внесоха изненадата и креативноста . Стъридж само кви мазни мрежи опъна .Големец .Дано са живи и здрави ,че всичките ми надежди са към тях двамата .Остава задължителната ЛЕ !
И още не мога да проумея ,какъв глупак трябва да си за да продължиш с 5 години договора на тоя уплашен и прост Шаран с бавни реакции ??
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
реалист мненията му все 1 аз съм ги писал, с рази разлика, че не съм фен на отбора...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Айде да не драматизираме толкова . При условие, че играхме с повече резерви вчера , аз съм доволен от играта. Единствено не ми харесва този Смит отляво, може да е бързак, но като бек е абсолютно гола вода. Бентеке трябва да се отпуши, иначе не е толкова зле, особено като влязоха Стъридж и Ориги. Младоците показаха желание, но още им трябва време за първия отбор. За Миньоле важи лафа : Не стреляйте по пианиста, той толкова си може.
Ако се завърнат контузените и влязат във форма, няма да изглеждаме толкова зле. Ще видим още на мача с Вила. Единствено не рзбрах тези две смени след почивката - вадиш два халфа, а пускаш двама нападтели и средата увисна.
Сега остава само лига Европа и премиер лигата, която обаче за нас е без значение - 4 място не можем да вземем. Ако всички са на линия си мисля, че ЛЕ не е загубена кауза и с повече късмет може да се промъкнем донякъде, дай боже финал, а там нищо не се знае.
Ако се завърнат контузените и влязат във форма, няма да изглеждаме толкова зле. Ще видим още на мача с Вила. Единствено не рзбрах тези две смени след почивката - вадиш два халфа, а пускаш двама нападтели и средата увисна.
Сега остава само лига Европа и премиер лигата, която обаче за нас е без значение - 4 място не можем да вземем. Ако всички са на линия си мисля, че ЛЕ не е загубена кауза и с повече късмет може да се промъкнем донякъде, дай боже финал, а там нищо не се знае.
kadett1 от доста време сме почти на едно мнение.Нищо драматично не се е случило.Смяната беше странна , но няма как да знаем на колко е готов Коу и дали Тешейра има сили да изкара 120 мин.Иначе топка добре се движеше и имаше интересни комбинации от младите момчета.Жалко , че не започнахме в началото с Стъридж или Фирмино вмести Бентеке. Тези бързи комбинации си мисля , че щяха да паснат идеално на бързи нападатели като Стъридж и Фирмино. Времето ще покаже. Поне за мен беше важно , че се видя че имаме млади играчи които могат да градят атаки и то бързо и само им трябва точен стрелец да ги завърши
Явно това няма да е Бентеке.

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ти не можеш да биеш Съндърланд, Стоук, Уест Хам и т.н и се коментира, как младите раздавали топката и създавали положения
Как нищо фатално не е станало, играли сме добре, но сами сме се били.Чичо Илия вкара правило, ако не си член на БФС, или от ръководството на отбора, а забравих и за Ехо, нямаш право да критикуваш, обиждаш и да си с отрицателно мислене.Идва време, когато тоя отбор, няма да го споменават и като топ отбор в Англия.

- lyubomir_v
- Контакти:
Рано или късно щяхме да отпаднем за тая купа, прекалено много мачове се събраха. Лошото е, че за купата поне с всеки следващ мач надеждата за трофей беше жива. А сега остана единствено финалът за КУК и да се молим богу за ЛЕ. След като на всички е ясно че в Първенството нямаме шанс за успех (място в четворката), там беше по-логично да не се напъваме и дори там да се обиграват младите играчи (плюс Бентеке). Вече няма значение. Имам обаче неприятното усещане, че дори и Клоп е малко обезверен. Така поне изглеждаше последните мачове. Дано да не съм прав.
Всички искате голяма чистка на лятос. За съжаление, трябва да бъдем реалисти- няма как да стане това, не и за едно лято. Ще си играем с тия играчи поне още няколко години, а като гледам как нищо не купихме зимата, явно и пари няма да се харчат, така че не очаквайте големи имена и пълно обновяване на отбора.
Ако успеем да купим поне 1 качествен играч, който да е и силен характер и лидер, покрай него може и другите да си вдигнат формата - спомнете си как беше в "сезона на Суарез". На отбора му трябва лидер. Плюс свестен вратар и приличен дефанзивен халф и може би ще изглеждаме различно.
Всички искате голяма чистка на лятос. За съжаление, трябва да бъдем реалисти- няма как да стане това, не и за едно лято. Ще си играем с тия играчи поне още няколко години, а като гледам как нищо не купихме зимата, явно и пари няма да се харчат, така че не очаквайте големи имена и пълно обновяване на отбора.
Ако успеем да купим поне 1 качествен играч, който да е и силен характер и лидер, покрай него може и другите да си вдигнат формата - спомнете си как беше в "сезона на Суарез". На отбора му трябва лидер. Плюс свестен вратар и приличен дефанзивен халф и може би ще изглеждаме различно.
realist написа:Що бе, Гил ли си Жил ли си, тебе кефят ли те? Точно защото съм фен на тоя отбор откакто се помня, не мога да си намеря място от яд, че стигнахме до тук. Теб кефи ли те? Какво, да стоя е да си бъркам в носа, докато пропадаме всяка седмица ли? Това, че теб те е обзела апатия и си се примирил си е твой проблем. Кефи си се, няма лошо. Само че аз не мога да се примиря с тази жалка гледка, която представляваме и не мога да стоя и да гледам като теле как една легенда се превръща в посмешище. Кой ли не ни се изреди последните години. Рекорди си правят, гаврят се с нас. Да, по-добре да спра да ги гледам, отколкото да се правя, че всичко е наред и да се примиря да сме средняк.
Е, айде спри да ги гледаш де. Ние това откога го чакаме. Всички се надяваме най-после да се случи

Hala Madrid
Аз пак ще вметна, че американците в началото бяха доста зелени на тема европейски футбол и допуснаха куп грешки, една от които бе назначаването на треньор без опит начело. Той пък , понеже не правеше разлика със Суонси , си накупи доста футболисти от средна и по ниска класа и то по 7,8 на летен прозорец. Само че не стана както пише в дебелите книги - количествените натрупвания да водят до качествени изменения. От всичките трансфери на БР , за около 300 милиона , взехме 3( трима ) сравнително качествени попълнения - Коутиньо, Стъридж и Фирмино. Сега имаме 39 футболисти, от които не можем да съберем силен отбор. Арсенал правеше същите грешки до преди 2,3 години - събираше куцо и сакато, но се усетиха и какво правят сега - по 1,2 суперкласни играча на прозорец и се борят за титлата. Ако Клоп имаше тези пари - от Суарес и Стърлинг, например, бъдете сигурни, че нямаше да накупи 10 , а 2 или 3 скъпи и класни играчи за невралгични постове и така след два прозореца щяхме да вържем що годе гащите. Сега ни трябват задължително вратар, ляв бек,центален защитник, халф и крило. Но трябва класа и аз не съм сигурен, че можем да вземем лятото всички. Просто пропиляхме 3 години и 300 милиона. Същевременно няма защо да си посипваме главата с пепел и кълнем постоянно - от това нищо няма да се промени. Трябва търпение и вяра, че сме намерили точния човек за мениджър, а собствениците са осъзнали грешките си досега и след година, две може да сглобим конкурентно способен на големите отбор.
kadett1 написа:Аз пак ще вметна, че американците в началото бяха доста зелени на тема европейски футбол и допуснаха куп грешки, една от които бе назначаването на треньор без опит начело. Той пък , понеже не правеше разлика със Суонси , си накупи доста футболисти от средна и по ниска класа и то по 7,8 на летен прозорец. Само че не стана както пише в дебелите книги - количествените натрупвания да водят до качествени изменения. От всичките трансфери на БР , за около 300 милиона , взехме 3( трима ) сравнително качествени попълнения - Коутиньо, Стъридж и Фирмино. Сега имаме 39 футболисти, от които не можем да съберем силен отбор. Арсенал правеше същите грешки до преди 2,3 години - събираше куцо и сакато, но се усетиха и какво правят сега - по 1,2 суперкласни играча на прозорец и се борят за титлата. Ако Клоп имаше тези пари - от Суарес и Стърлинг, например, бъдете сигурни, че нямаше да накупи 10 , а 2 или 3 скъпи и класни играчи за невралгични постове и така след два прозореца щяхме да вържем що годе гащите. Сега ни трябват задължително вратар, ляв бек,центален защитник, халф и крило. Но трябва класа и аз не съм сигурен, че можем да вземем лятото всички. Просто пропиляхме 3 години и 300 милиона. Същевременно няма защо да си посипваме главата с пепел и кълнем постоянно - от това нищо няма да се промени. Трябва търпение и вяра, че сме намерили точния човек за мениджър, а собствениците са осъзнали грешките си досега и след година, две може да сглобим конкурентно способен на големите отбор.
Клоп е виновен и никой друг.....той е най-големия некадърник, който грам си няма идея от "правилен футбол"....и всичкие 35 играча дето са в състава и те са за изхвърляне...и направо да го закриваме тоя отбор, че да могат да мирясат тука няколко човека и да са спокойни...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.